15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija ConsenSys svojo težo postavlja za predlog lobiranja Uniswap DeFi

ConsenSys svojo težo postavlja za predlog lobiranja Uniswap DeFi

Ponudnik rešitev Ethereum ConsenSys je obljubil podporo predlogu za upravljanje Uniswap, da se za politični lobiranje rezervirajo žetoni za nov sklad za decentralizirano financiranje (DeFi).

Predlog je bil podan maja 27 s strani Harvard Law School Blockchain and FinTech Initiative za ustanovitev sklada, ki bi financiral obstoječe in nove politične skupine, ki se ukvarjajo z oblikovanjem kripto politike in lobiranjem za obrambo DeFi

Harvardski zakon BFI je izrazil pomisleke, da bi vlade po vsem svetu poskušale urediti DeFi brez ustrezne izobrazbe, in predlagal sklad v višini 1-1,5 milijona UNI. V podporo ideji je ustvaril več kot 10 milijonov žetonov. Predlog je usmerjen k popolnemu glasovanju.

– Matt Corva (@MattCorva) 2. junija, 2021

Splošni pravni svetovalec pri ConsenSys, Matt Corva je izjavil, da je izobraževanje zakonodajalcev v tem trenutku ključnega pomena, “zlasti ko se plazimo k resnični ambiciozni” glavni ulici “uporabe naših tehnologij”:

“Skratka, to je Izjemen napor in Uniswap, ki naredi prvi korak, bi lahko prebil vrata drugih velikih zakladnic, ki podpirajo to (ali podobne) pobude. “

in jo označil za” eno najboljših pobud doslej “, je dejal Corva da se je podjetje že od zgodnjih časov 2016 ukvarjalo z neko obliko politike in zagovorništva, neposredno ali posredno. Dodal je, da sta po njegovem mnenju dve najboljši uporabi sredstev skupnosti stvari, ki poganjajo resnično uporabo tehnologije in hkratno zagovorništvo.

“Zato bomo to podprli in imeli našim portfeljskim podjetjem že sporočili, da želijo, da bi tudi oni storili enako. «

Po navedbah družbe Mesh, ki vključuje naložbeno podružnico podjetja, med portfeljske družbe spadajo platforma za kriptoposojo BlockFi, varnostno podjetje Quantstamp, ponudnik rešitev Starkware in protokol DeFi Compound Finance, ki bo morda lahko prenašal glasovalno ravnovesje.

Sklad za politično obrambo DeFi bo ciljal na predlog proračuna uprave Bidena 2020, ki med drugim vključuje potencialno razširitev zahtev za poročanje o kripto-sredstvih.

Consensys bi moral postati delegat Uniswap na https://t.co/vc9625wzWi:)

– Hayden Adams (@haydenzadams) 2. junija, 2021

Predlog upravljanja Uniswap je sporen, saj se mnogi ne strinjajo, da se ena organizacija in peščica odvetniki bi se morali odločiti, kako uporabiti sredstva za lobiranje za preostalo skupnost.

Psevdonimni kripto-vplivnež DCinvestor je ostal skeptičen in izjavil, da je zahtevani znesek “preprosto prevelik” in ni dosleden z odgovornim vodstvom zakladnice.

Postopek upravljanja z zamenjavo vključuje tri faze: glasovanje za „preverjanje temperature“ 25, 000 UNI za sprejetje, potrebno glasovanje s “preverjanjem konsenza” 50, 000, in končno glasovanje, ki potrebuje kvorum 40 milijonov UNI.

Posnetek je poročal, da je bilo 34 milijonov glasov za in 50 . 8 milijonov proti v fazi “preverjanja konsenza”, kar pomeni, da bo zdaj prešlo na glasovanje.

Po navedbah Etherscana obstaja več naslovov kitov UNI, ki več kot 10 milijonov žetonov in ConsenSys bi lahko bil eden izmed njih. Njegova podpora predlogu bo nedvomno vplivala na izid.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments