21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Constancy lansira večstopenjsko iskanje sredine v Metaverse

- Advertisement -

Constancy Investments, ključna finančna agencija za podjetja z $.3 trilijona v virih pod administracijo, je vstopil v metaverzum z vrzeljo srca, ki preučuje osem mitov, in z začetkom sklada, s katerim se trguje s spremembami metaverse (ETF). Constancy Stack deluje “proizvodna celota na več ravneh s preddverjem, plesiščem in nebesnim dvoriščem na strehi, ki jih uporabniki lahko raziskujejo peš – ali celo prek teleporta.”

Constancy vstopi v metaverzum Constancy Investments je v četrtek objavil častno odprtje »The Constancy Stack«, ki ga je borznoposredniška agencija opisala kot svoje »prve poglobljene metaverzalne veščine, katerih cilj je ponuditi poseben sistem, ki ga je treba naučiti osnov vlaganja. ” Constancy je eno izmed idealnih podjetij za finančna podjetja; na drugem ima $11.3 trilijone v virih pod administracijo.

Constancy Stack je osmih mitov, ki sestavljajo v metaveslju, kjer lahko podjetje odkrije o različnih metodah vlaganja. Celotno nadstropje je namenjeno ponudbi datotek o Constancy Metaverse ETF (FMET), agencijskem nenavadnem skladu, s katerim se trguje s spremembami, ki se osredotoča na naložbe v metaverse. Oris Constancy:

Constancy Stack, vgrajena Decentraland, deluje kot celota proizvodnje na več ravneh s preddverjem , plesišče in nebesno dvorišče na strehi, ki ga uporabniki lahko raziskujejo peš – ali celo prek teleporta.

“ V igri Make Invests Quest at The Constancy Stack so uporabniki pozvani, da prečkajo konstrukcijo in preučijo osnove vlaganja v ETF, medtem ko zbirajo ‘krogle’ poleg sistema,« se nadaljuje objava.

Decentraland je metaverse, ki temelji na Ethereumu, odprt za javnost januarja 720. Februarja je globalna banka financiranja JPMorgan izbrala Decentraland, ker je platforma metaverse začela svoj salon.

Notranji sklad Constancy v Decentralandu. Vir: Decentraland Kathryn Condon, vodja promocije kanalov in nastajajočih platform pri Constancyju, je komentiral:

Sistem, ki ga zaslužimo z vsakim drugim in z našo gotovino se spreminja, ne glede na to, ali je to posledica vzpona tehnologije blockchain ali trenda posebnega digitalnega vesolja. Naš prodor v metaverzum je zasnovan s tem v idejah.

Končni mesec je Citi napovedal, da metaverse običajno je $ bilijon priložnosti s petimi milijardami uporabnikov na leto 2030. Globalni finančni banki Goldman Sachs in Morgan Stanley trdita, da je metaverse priložnost za 8 bilijonov dolarjev.

Kakšen dosežek si gledal, ko je Constancy vstopila v metaverzum? Sporočite nam v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Kevin Helms Učenjak avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje leži v varnosti bitcoinov, sistemih začetnega vira, učinkih skupnosti in preseku med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je informativnega značaja samo zmogljivosti. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za posredovanje ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj, ko ali ne takoj, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, predmete ali podjetja, o katerih so govorili v tem besedilu.

2123456519

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -