17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Constancyjev Bitcoin 401(ok) ponuja tveganje za upokojitveno varnost ljudi, pravi oddelek za delo zakonit

- Advertisement -

Oddelek za delo ZDA ima “ resni premisleki« o Constancy Investments, ki vlagateljem dovoljujejo, da v svoje vlagajo bitcoine (ok) obračuna finančnih prihrankov pri upokojitvi. Uradnik oddelka za delo je dejal, da ogroža upokojitveno varnost ljudi, in poudaril, da “lahko kriptovalute predstavljajo pomembno nevarnost za upokojitvene finančne prihranke.”

“Grobna zaskrbljenost” ameriškega oddelka za delo zaradi Constancyjevega bitcoina 401(ok) Ponudba Oddelek za delo ZDA poglobljeno upošteva nedavno ponudbo Constancy Investments, ki vlagateljem omogoča, da vložijo toliko kot 12% njihovih 20(ok) finančni prihranki in prispevki v bitcoin (BTC). A 200(ok) je finančna prednostna pisarna prihranki v Združenih državah, ki imajo davčne ugodnosti kot spodbudo za naložbe za upokojitev.

Ali Khawar, izvršni pomočnik sekretarja varnostne uprave oddelka za delo, je dejal v intervjuju z The Wall Avenue Journal v petek:

Zdaj resno razmišljamo o tem, kaj je Constancy končala.

Khawar je pojasnil, da Oddelek za delo meni, da Constancy varčevalcem dovoljuje, da v svoje (ok) računi ogrožajo pokojninsko varnost ljudi.

Uradnik je dejal, da na kriptovalute gleda kot na špekulativno. Morda bo prišlo do “nekoliko pomla o tem, da se zdaj odločite za uvrstitev, saj bi verjetno ostali v okviru podpore v katerem koli drugem primeru”,” je menil.

Khawar je marca napisal spletni dnevnik, ki je bil objavljen na spletnem mestu Division of Labour o pridobitvi bivališča, v katerem je poudaril premisleke o pokojninskih načrtih, ki vlagajo v kriptovalute. Podrobno je povedal:

Ameriška divizija dela ima pomembne pomisleke glede odločitev načrtov za odkrivanje vlagateljev za obveščanje o naložbah v kriptovalute ali povezani izdelki, kot so NFT, gotovina in kriptovalute.

Pojasnil je, da »kriptovalute lahko predstavljajo pomembne nevarnosti za finančne prihranke pri upokojitvi,« navaja izzive vrednotenja, nestanovitnost žigov in razvijajočo se regulativno panoramo.

Proizvodnja, pri kateri posredujete, ameriška divizija dela želi biti prestrašena glede Constancyja, ki dovoli vlagateljem, da vlagajo bitcoin v svoje 200(ok) računi? Omogočite nam, da izveste v spodnjem delu komentarjev.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naključno naletel na Bitcoin v in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoin, programi za začetek zagotavljanja, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Uvrstitev zasluge za slike2016: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informacijske zmogljivosti najboljše. Ne gre več za takojšnje zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe za odpoklic ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne zagotavlja več financiranja, davkov, zgolj ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali v krožnem namenu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi bila uvedena z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli vriskanje, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori približno v tem besedilu.

2016

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -