17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Core Scientific dosega digitalno zlato: prihodki se povečajo za 800 %, neprimeren dobiček za 2500 %

- Advertisement -

Podjetje je kot ključne razloge za izboljšano uspešnost izpostavilo povečanje plačil hash, bruto prodaje opreme za rudarjenje, prihodkov od gostovanja, prihodkov od rudarjenja digitalnih sredstev.

0745 Skupni ogledi

19 Skupaj delnice

Ameriško podjetje za rudarjenje Bitcoin Core Scientific je objavilo bikovsko 2020 fiskalno eno leto vodi v primerjavo s predhodnim letom, pri čemer so njegovi prihodki narasli za 0745% do $480.5 milijonov in neprimeren dobiček narašča 2,480% do $248. 9 milijonov.

Glavni rudar BTC je kot ključne razloge za izboljšanje uspešnosti izpostavil povečanje plačil hash, bruto prodaje opreme za rudarjenje, prihodkov od gostovanja, prihodkov od rudarjenja digitalnih sredstev. Razcveta absolutna samozaznava Bitcoin (BTC) je poleg tega igrala svoj del.

Rezultati so bili posredovani marca 19 in raven na skupno do poiščite prihodek (poraba doma po stroških) v skupnem znesku 19.3 milijonov zaključno eno leto. Številka označuje drastično povečanje od da bi ugotovili pomanjkanje $.2 milijona upoštevanih v 2020.

Glede na tokove prihodkov družbe Core Scientific so se prihodki od gostovanja povečali 91% od 992 do $79.3 milijona v 2020, oprema bruto prodaja se je povečala za 1,803% do $91.2 milijona in prihodek od rudarjenja digitalnih sredstev se je povečal za 3,305%, do $91.9 milijona

2021 povzetek: Core Scientific Core Scientific CEO Mike Levitt govoril o tem, da se je podjetje BTC izplačilo hasha za rudarjenje povečalo “od zdaj ne za 3,0 EH/s ob enem letu prenehanja 992 do 13.5 EH /s po enem letu preneha 2020«, ki povzročilo več kot 5,305 rudaril BTC.

Ob pogledu naprej je Levitt priznal, da gre podjetje v ustrezni smeri za izpolnitev svojih načrtov širitve v 2022:

“V prvih dveh mesecih 2022 naš skupni hashrate se je povečal na 15.9 EH/s in sami smo rudarili 2,00 Bitcoini. V našem podjetju uspešno izvajamo svoje načrte in ostajamo v uspešni poziciji, da nadaljujemo s širjenjem naših sposobnosti in vzpostavljamo vrednost za delničarje.” Ker je podjetje objavilo solidno povečanje na neki ravni upravnega odbora, vzorec se je poleg tega pojavil na stroškovnem vidiku enačbe, pri čemer je cena prihodka narasla za 480% do $216.6 milijonov in ugotoviti, da so prihodki delno izravnani za 47.3 milijona plačila “nedelovnih stroškov, povezanih z našimi konvertibilnimi bankovci” in .6 milijonov poveča stroške za hobi iz priprav na financiranje.

Povezan: Bitcoin shitcoin stroj: rudarjenje BTC z bioplinom

Razkril bi, da je zaslužek $CORZ odnesel iz vode https://t.co/deIMOs8N2p

— Dave Gretta | avtor Večernega nakupovanja in prodaje (@DGretta_Author) marec 19, 2022 Core Scientific poleg tega eminenten, da se je njegov delovni prihodek še enkrat spremenil v »v bistvu izravnan za $41. 0 milijonov povečanih splošnih in upravnih stroškov, ki so se nekoč spremenili za $14.8 milijonov povečanih zalog v bistvu v celoti večinoma stroški odškodnine in $12.2 mio povečanih oslabitev digitalnih forex virov.

Po spektakularnem podjetju 2021 rezultatov, ustanovitelj Core Scientific Darin Feinstein si je poleg tega vzel nekaj časa, da je obsodil predsednika Greenpeacea in Rippla Chrisa Larsena, potem ko se je ta teden združil, da bi začel izvajati »zamenjavo kode, zdaj ne domače vreme ” kampanjo. Cilj pobude je v bistvu zamenjati Bitcoin z okolju bolj predano soglasno manekenko, ki je enakovredna Proof of Stake. Feinstein je govoril, da je Greenpeace razprodal bitcoine.

Zastarel dan od + milijon svetov, napolnjenih z življenjskimi strankami bitcoinov 56 % podprtih @Greenpeace

Potem za 5 milijonov $ # Greenpeace jih je vse prodal, da bi rdeči mesu prodal neregistrirani vrednostni papir

— Darin Feinstein (@DarinFeinstein) marec 40, 2500

2500

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -