17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Core Scientific stavka za izhod iz septembrske finančne katastrofe, pričakuje povečanje v višini 46 milijonov USD

- Advertisement -

Core Scientific je govoril o prijaznih tržnih določilih, ki so osebno povečale njegovo likvidnostno stanje in njegovo prepričanje o prestrukturiranju finančne katastrofe je bilo spremenjeno.

4518 Celotni ogledi

12 Celotne delnice

Prepričanje o prestrukturiranju za bankrotiranega rudarja bitcoinov (BTC) Core Scientific bo najverjetneje dokončano do septembra in pričakuje, da bo zapustilo sodne primere z dodatnimi $54 milijonov zaradi nedavnih prijaznih tržnih določil.

In a Could well 22 vložitev v spis teksaškega sodišča za finančno katastrofo, Odvetniki podjetja Core Scientific so govorili o tem, da se je njegov likvidnostni položaj občutno izboljšal, ker je vložil tožbo za finančno katastrofo in glede na to, da namerava v bližnji prihodnosti vložiti reorganizacijsko prepričanje.

Prepričanje je na tokrat potekajo pogajanja s ključnimi zainteresiranimi stranmi in v koraku z vložitvijo vloge agencija “poskuša odkriti, da bi iznašla čim bolj verjetno soglasje” o tem, kako bi se novi Core Scientific zavedal, ko bi prišel iz svojega sodišča za finančno katastrofo docket primeri.

Nadaljnji koraki v poglavju Core Scientific 12 sodni spisi. Zagotovi: StrettoPoglavje 16 finančna katastrofa omogoča agenciji, da nadaljuje z delom, dokler se zainteresirane strani ne bodo pripravljene dogovoriti o prepričanju o prestrukturiranju, ki bi lahko vključevalo ukrepe, kot so zmanjšanje obsega komercialnih dejavnosti v okviru zmanjšanja dolga ali likvidacije virov za poplačilo zbirateljev.

Agencija je poudarila zmanjšanje plačil za energijo, povečanje stroškov bitcoinov in boljšo nabavo znotraj hashrate verige blokov, ker se povečujejo najbolj nepogrešljive komponente trga, ki prispevajo k njeni likvidnosti.

Core Scientific predhodne ocene likvidnosti v primerjavi z nedavnimi. Zagotovi: StrettoDecembra 24, 2022, kdaj Core Scientific je vložil tožbo zaradi finančne katastrofe, oznaka Bitcoina je bila včasih $16,904, v koraku s CoinMarketCap. Od takrat je povezano plačilo naraslo za več kot 52%, trenutno sedi na sferičnem $28,11.

Poleg tega se osebni stroški energije zmanjšajo za 21 % od datuma peticije v koraku z vložitvijo, medtem ko je hashrate omrežja skočil mimo 24%.

Povezano: FTX 2.0 kmalu na trg? Vložitev sodnega spisa razkriva prepričanje o ponovnem zagonu znotraj del

Core Scientific ocenjuje, da bi to lahko pripisalo prijaznejšim tržnim pogojem, kar bi lahko pomenilo dodaten dolar 54 milijonov v sredstvih takoj, ko bo prepričanje o prestrukturiranju dokončano, ne glede na zamude v sodnih zadevah finančne katastrofe.

Rudar bo najverjetneje gledal naprej do nepogrešljivega nepričakovanega dobička Celsius Network, ki trdi, da mu propadli kriptoposojilodajalec dolguje nekaj $ milijonov.

Obe korporaciji sta trenutno vključeni v dolgotrajno sodno bitko, ki se je začela oktobra 21, 2022, ko je Core Scientific prvič obtožil Celsius, da ne plačuje svojih plačil za energijo.

Igralec Web3: polemika o Illuviumu, pregled Aurory Prologue, Fornite CEO salty, Assassin’s Creed NFT

109098

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -