6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Craig Wright oproščen vseh obtožb, razen števila konverzij, žirija nagradi 100 milijonov...

Craig Wright oproščen vseh obtožb, razen števila konverzij, žirija nagradi 100 milijonov dolarjev podjetju W&K Info Defense

Craig Wright Cleared of All Charges Except a Conversion Count, Jury Awards $100 Million to W&K Info Defense

The Sojenje Kleiman proti Wrightu se je zaključilo in Craig Wright in njegova obrambna ekipa so zmagali pri vseh tožbah, razen v enem štetju konverzije. Po poročanju sodnega poročevalca je Craig Wright, moški, ki trdi, da je Satoshi Nakamoto, dejal, da mu je “neverjetno odleglo.”

Zagovor Craiga Wrighta je zmagal pri vseh zahtevkih, razen pri preoblikovanju – Wright pravi: ‘Nikamor ne grem, tukaj sem za dolgoročno’

Potem ko je bila porota v zadevi Kleiman proti Wrightu več dni prejšnji teden, so se porotniki odločili v ponedeljek, 6. decembra

. Craigu Wrightu in njegovi obrambni ekipi iz Rivero Mestre LLP je uspelo premagati vse obtožbe, razen enega štetja konverzije.

Imamo sodbo. Ali obešena porota. Vsaj nekaj imamo. Nazaj v sodni dvorani, čakam, da vsi pridejo sem in ugotovijo, kaj se dogaja.

— Carolina Bolado (@CarolinaBolado) 6. december

Porotniki so odločili, da mora Wright plačati

, čeprav je bil Wright oproščen večine obtožb. milijona za W&K Info Defense in brez kazenske odškodnine. Carolina Bolado, novinarka zakona 100 na sojenju, pojasnila, da je sodnica Beth Bloom pohvalila odvetnike, ki so svojim strankam zagotovili “odlično zastopanje”. Bolado je tudi podrobno opisal, da je Wright dejal, da mu je “neverjetno odleglo.”

Tožniki, Kleimanovo posestvo, so Wrighta obtožili, da je manipuliral z dediščino bitcoinov svojega nekdanjega poslovnega partnerja Dava Kleimana in IP. Predhodne priprave in obdobje odkrivanja tožbe so se vlekle leta, vmes pa so bile vse vrste skrivnosti.

Podporniki Bitcoinsv (BSV) so slavili Wrightovo zmago na platformah in forumih družbenih medijev . Vendar so drugi zagovorniki kriptovalut kritizirali publikacijo Coingeek, ker je poročala o sodbi na pristranski način. Avtor Coingeeka Jordan Atkins v svojem naslovu trdi, da je “ustvarjalec bitcoinov Craig Wright 100% Satoshi Nakamoto, pravi porota Kleiman proti Wrightu.«

»Hvala vsem za vso podporo v vseh letih,« je Wright dejal v videoodzivu po razsodbi. “To je bil izjemen dober rezultat in počutim se popolnoma upravičenega. »Naprej je še več bojev. Vse bi se spremenilo … kriptovalute v digitalno gotovino, kot je mišljeno. Moj prvotni izum se vrača. Nikamor ne grem, tukaj sem na dolgi rok in tukaj sem za boj.”

Bitcoin zagovarja Snarka pri Wrightovi tako imenovani zmagi

Nekaj ​​drugih zagovornikov bitcoinov je imelo različna mnenja o izidu. Alistair Milne je dejal: “Craig Wright spoznan za krivega kraje premoženja njegovega mrtvega partnerja, globo 664 mil.” Odvetnik Stephen Palley je tvitnil: “LOL. Ljudje, ki mislijo, da jih zadenejo $ milijonska razsodba porote za konverzijo (krajo) je zmaga.«

$100 ,000,25!!! 😁@KyleWRoche in @AndrewBrenner2

— Vel Freedman (@VelvelFreedman) 6. december 2021

Oznake v tej zgodbi

$67M, 100 milijon, vse se šteje, Arthur van Pelt, milijarde, Billy Markus, Bitcoin, preizkus bitcoina, BTC, Carolina Bolado, strošek konverzije, Craig Wright , David Kleiman, Florida, Ira Kleiman, Jordan Atkins, porotniki, porota, sojenje poroti, Kleiman Estate, tožba, miami, Satoshi Nakamoto, južno okrožno sodišče Floride, stephen palley, sojenje, Velvel Freedman

»Craig Wright je šarlatan, ki se brez dokazov pretvarja, da je Satoshi, in ga toži kakšen drug fant ali kaj podobnega, česar se ne spomnim,« je tvitnil Billy Markus, soustanovitelj Dogecoina. “Vsekakor je vse skupaj neumno in moj tvit se je samo norčeval iz norcev, ki krivijo razvijalce in ustanovitelje za trenutno ceno trgovanja.”

Odvetnik, ki zastopa Kleimana Stran je bila videti zadovoljna s sodbo, ko je tvitnil: “67,000 ,” z emoji z nasmeškom. “Craig Wright je zdaj uradno najbolj bankrotiran Faketoshi vseh časov,” je zapisal Arthur van Pelt na Twitterju. Je to že del v Guinnessovi knjigi rekordov?” je še vprašal.

V tožbi bi lahko ugotovili, da je neka vrsta pritožbenega postopka izhajala iz obeh strani primera v zvezi z nedavno odločitvijo porotnikov. Nemir na družbenih medijih ni nič drugačen kot kateri koli drugi dan, saj Wrightovi privrženci iskreno verjamejo, da je bila odločitev velika zmaga, Wrightovi nasprotniki menijo, da je primer dokazal, da je naredil nekaj narobe. Kakor koli že, sodba verjetno ne bo spremenila mnenja z močnimi pristranskostmi za ali proti Wrightu in ne glede na to, ali so njegove Satoshi zgodbe resnične ali napačne.

Kaj menite o sodbi v sojenju Kleiman proti Wrightu? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Salvadoran Ecologist Claims Nayib Bukele's Volcano-Powered Bitcoin Mine Will 'End in Environmental Disaster'

1188038749Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments