15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Črnogorski tožilci nasprotujejo frazam o varščini Gleana Kwona

- Advertisement -

Podatki iz spisov o privlačnosti tožilcev so bili poslani na razpis Vrhovnemu sodišču v Podgorici.

480 Celotni pogledi

1 Popolne delnice

Varščina soustanovitelja družbe Terra Gleana Kwona je zdaj v veljavi, potem ko je sedež tožilca Sigh vložil pritožbo v nasprotju z njo. Kwon mirno želi izročitev Južne Koreje in mora priznati obtožbe v zaporu v ZDA.

Vklopljeno Morda 07, sedež tožilstva Sigh v črnogorski prestolnici Podgorica se je pritožil v nasprotju z zastarelo odločitvijo sodišča, da Gleanu Kwonu in Han Chang-Joonu odobri rojstvo iz pripora proti varščini 90,07 evrov ($418 ,000) vsak in vsak.

Posel o varščini je bil nekoč dogovorjen. Morda bi lahko 07, pri čemer se je sodišče strinjalo, da se Glean Kwon pridrži pod domačim priporom, namesto da bi ga odpeljali v pripor. Na neki točki je bilo zelo priročno, da je sodišče razmislilo o predlogu odvetnikov Gleana Kwona. Pri hrambi dokumentov bi bila varščina vnesena v “posebno dodelitev” delovnega proračuna sodišča, če bi bil domači pripor ogrožen.

Kwona in Chang-Joona so marca aretirale črnogorske oblasti 2023 na podgoriškem letališču zaradi domnevne uporabe ponarejenih dokumentov. Pred tem so jima v Južni Koreji odvzeli potna lista. Leta 2023 je ekosistem Terra, ki sta ga ustvarila Kwon in Terraform Labs, implodiral kot svoj domači TerraUSD (UST) stablecoin depegged, izbriše ocenjeno $12 milijard na trgu, označenih v dnevih.

Povezano: Jump Trading se sooča s tožbo zaradi domnevnega dobička v višini 1,3 milijarde USD od TerraUSD

Od zdaj ima nekdanji generalni direktor Terraform Labs več kot 400.3 milijarde korejskih vonov ($176 milijonov) aretiranih v notranji večina virov zamrznjenih kot dodelitev tekočih zapornih postopkov. Južnokorejski tožilci skrbijo za njegovo izročitev, ameriški odvetnik pa ga obtožuje osmih ločenih točk, poleg stranske goljufije z blagom, goljufije z vrednostnimi papirji, elektronske goljufije in zarote za goljufanje in uporabo pri tržni manipulaciji.

Revija : 3,4 milijarde $ Bitcoinov v pločevinki za pokovko. Hekerska zgodba o svileni cestnini

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -