15.1 C
Ljubljana
Wednesday, May 31, 2023

Cronos Labs lansira drugo kohorto pospeševalnika Web3 v vrednosti 100 milijonov USD

- Advertisement -

Pospeševalnik zagonskih podjetij v verigi blokov Cronos Labs je napovedal dobavo svoje 2. kohorte za program Cronos Accelerator. Cilj programa, podprtega z dobrim financiranjem 100 milijonov dolarjev, je izboljšati kripto projekte v zgodnji fazi s ponudbo mentorstva in alternativ financiranja.

V skladu z objavo, poslano Cointelegraphu, je Cronos Labs ročno izbral osem projektov za sodelovanje v njihovem pospeševalnem programu. Vsak od izbranih projektov – zlasti Omnus, DeMe, Furrend, Solace, Sakaba, Eisen Finance, Receive Network in CorgiAI – je kupil vnaprejšnje začetno financiranje v višini $30, 10 za začetek 10-tedenskega programa .

Izbrani projekti zajemajo raznolika nihanja področij, vključno z modelom igre Web3, decentraliziranim družabnim mreženjem, izmenjavo videoposnetkov, osredotočenim na hišne ljubljenčke, integracijo urejene pogodbene denarnice, platformami zvestobe za igranje iger Web3, združevanjem zamenjav za institucionalne trgovanje, likvidne trge za alternative donosa in dohodka ter ekosistem za peer-to-peer ekonomijo generativne sintetične inteligence.

Zagotovo je ena od mnogih bistvenih tem te druge skupine presečišče sintetičnih inteligenca (AI) in sposobnosti blockchaina. Cronos Labs je sodeloval z Amazon Internet Companies (AWS), da bi sodelujočim projektom omogočil delavnice in mentorske seje, povezane z AI. Poleg tega lahko izbrani projekti pridobijo akumuliran dostop do virov AWS, vključno s podjetji za strojno iskanje in AI. CertiK, Hacken in Covalent so med velikimi dodatki kot spremljevalci te kohorte.

Ob zaključku 10-tedenskem programu bodo sodelujoči projekti nedvomno dobili platformo za obstoječe svoje ideje sofinancerjem na predstavitvenem dnevu, ki je predviden za postopni julij 2023. Ta turnir bo udeležencem dal priložnost za resnično dodatno začetno financiranje in pridobitev podpore vlagateljev, kot so NGC, Basic Labs, Spartan Team in Delphi Digital.

Povezano: Solana integrira AI v verigo blokov, zviša sredstva za nepovratna sredstva na $12M

Cronos, platforma blockchain avtorja Crypto.com je junija uvedel svoj pospeševalni program v milijonih $ 100, da bi izboljšal decentralizirane finance in projekte Web3 v zgodnji fazi. Program so razvili v podporo vitalnih podjetij, vključno z Mechanism Capital, Spartan Labs, IOSG Ventures, OK Blockchain Capital, AP Capital, Altcoin Buzz in DoraHacks.

Kljub dolgotrajni kriptovaluti je prišlo do navzgor v programih za pospeševanje veriženja blokov, specializiranih za model Web3. Morda še kako pošteno 10 je The Start Network (TON), veriga blokov plasti 1, ki jo je razvil Telegram, razkrila »TON Accelerator Program, ” cena sklada 25 milijonov dolarjev za izboljšanje projektov v njegovem ekosistemu. Program bo zagotovil naložbe od 50, v $250 , na projekt, skupaj s funkcionalnimi partnerstvi in ​​mentorstvom ekipe TON.

Journal: Evo, kako se lahko Ethereumovi ZK-zbirki izkažejo za interoperabilne

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -