3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Crypto​.com je aplikacija številka 1 v trgovini Google Play v ZDA

Crypto​.com je aplikacija številka 1 v trgovini Google Play v ZDA

Aplikacija borze je bila tudi tretja največkrat prenesena v ameriški trgovini Apple App Store prejšnji teden, vendar je od takrat padla na dvajseto mesto.

75319
Skupaj pogledi

88

Skupaj deleži

Crypto​.com is the #1 app in the Google Play Store in the US Crypto​.com is the #1 app in the Google Play Store in the US Crypto​.com is the #1 app in the Google Play Store in the US Crypto​.com is the #1 app in the Google Play Store in the US

Menjalnica kriptovalut Crypto.com je zdaj na vrhu lestvice kot najbolj prenesena aplikacija za trgovino Google Play v ZDA v vseh kategorijah.

Glede na najnovejši seznam najboljših brezplačnih v trgovini Google Play aplikacij, se je aplikacija Crypto.com povečala na lestvici aplikacij po številu prenosov in skočila na prvo mesto pred TikTokom. Aplikacija Coinbase je na tretjem mestu pred Cash App, medtem ko je Voyager Digital deseti po napovedi trgovalne platforme, da bo sodeloval s košarkarsko ekipo Dallas Mavericks.

Naraščajoča priljubljenost Crypto.com bi lahko bil rezultat izmenjave, ki je objavila oglasno kampanjo z igralcem Mattom Damonom, verjetno enim največjih zvezdnikov, ki je svoje ime postavil za izmenjavo kriptovalut. Oglas »bogastvo daje prednost pogumnim«, ki je bil objavljen prejšnji teden, je namenjen doseganju globalnega občinstva potencialnih uporabnikov kriptovalut in vlagateljev.

Število prenosov za aplikacijo podjetja bi lahko obravnavali kot kazalnik tržnega zanimanja. Medtem ko Crypto.com trenutno zaseda najvišji položaj v trgovini Google Play, je bila aplikacija borze prejšnji teden tretja najbolj prenesena v ameriški trgovini Apple App Store – od takrat je padla na dvajseto mesto. Čeprav je kampanja z Damonom verjetno prispevala k temu, da se je cena domačega kovanca Crypto.com (CRO) dvignila na šestmesečno najvišjo vrednost 0 USD 75319 oktobra 00, je žeton padel za približno 7 % in dosegel 0 $.2134 v času objave.