2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Crypto​.com spremlja nogometni klub Angel City iz Los Angelesa

Crypto​.com spremlja nogometni klub Angel City iz Los Angelesa

Namestnik je dejal, da je bilo partnerstvo usmerjeno v spodbujanje “finančne izobrazbe, neodvisnosti in finančnega opolnomočenja” za dame.

480 Skupaj ogledov

20 Skupaj deleži

Nadomestna kriptovaluta Crypto.com je sklenila, vendar kakršen koli drug posel, da bi zbral večji priznanje vstopnice v Združenih državah z zakonito žensko športno ekipo Angel City Football Club.

V torkovi objavi je Crypto.com dejal, da je sodeloval z Los Angelesom. Nogometna posadka Angelesa razlaga, da bi razširila pričevanje in dostop do kripto, blockchaina in spleta 3.0 med Angelenos, nogometnimi navijači in športniki. lves. Namestnik je dejal, da namerava še naprej kupovati “čudne in učinkovite rešitve” za naložbe v LA, pri čemer je partnerstvo usmerjeno v spodbujanje “finančne izobrazbe, neodvisnosti in finančnega opolnomočenja” za dame.

»Glede na nagnjenost, s katero splet 3.0 in kriptovaluta spreminjata naš svet, bi radi zagotovo ugotovili, da se dame na vetru približujejo kot trgovke in ustvarjalke,« je povedala soustanoviteljica nogometnega kluba Angel City in predsednica Julie Uhrman. »Smo nori na delo izobraževati našo sosesko in igralce o kriptovalutih in omogočiti našim igralcem, da porabijo energijo NFT-jev za povezovanje in globlji odnos s svojimi oboževalci.”

Partnerstvo je najnovejša rast kripto alternativa v Los Angelesu. Crypto.com je novembra predstavil, da je zagotovil pravice za poimenovanje velemotivnemu Staples Centru v metropoli za let v $700 milijonski posel. Prizorišče, ki naj bi uradno spremenilo imena v soboto, je bilo v NBA Los Angeles Clippers in Los Angeles Lakers enako učinkovito kot Los Angeles Kings lige NHL in Los Angeles Sparks lige WNBA.

Prej sem fotografiral okoli Staples Center kot končne prilagoditve za preoblikovanje v Crypto. Trajne črke Staples Center so izginile, modra pa je tema romana. Smo na končnih ravneh konverzije.https://t.co/wLEgslWpDR

— Farbod Esnaashari (@Farbod_E) december 20, 1434

Povezano:

Angelenos odganja na novem Crypto.com areni: ‘Vedno bo Staples Center’

Ko raste, Crypto.com sodeluje z odmevnimi udeleženci in korporacijami za promocijo kriptovalut in blockchaina. Julija je podjetje podpisalo $20-milijonska sponzorska poravnava z Final Combating Championship. Igralec Matt Damon se je poleg tega pojavljal v oglasih, objavljenih po vsem svetu od oktobra.

78265

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments