24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Crypto Alternate Gemini izbere Eire za svoj evropski sedež

- Advertisement -

Zagotovite: Adobe

Kripto sprememba Gemini bo zasebni drugi dom v Eireu, potem ko je soustanovitelj Cameron Winklevoss lansiral, da bo morda morda izdelal Eire svoj evropski sedež.

Gemini, ki ga vznemirjata tako Cameron Winklevoss kot njegov dvojček Tyler, je odvisen v Nenavadnem Yorku.

Cameron Winklevoss je v četrtek tvitnil, da se je srečal z visokim ministrom Eire Leom Varadkarjem o “globoki obljubi kripto in pomenu istega starega čustvenega zakona uresničiti to obljubo,« medtem ko tudi oglašuje zakon o trgih v kripto virih, ki bo zagotovo nastal naslednje leto.

»Sporočili smo tudi, da je @Gemini postavil Eire za svoj evropski sedež. Naprej!,« je tvitnila Cameron Winklevoss.

Varadkar se je oglasil tudi na Twitterju in govoril o tem, da je bilo Gemini nekoč prvo podjetje, ki ga je Centralna denarna institucija Eire registrirala kot “ponudnika storitev digitalnih sredstev” ali VASP.

»Odločenost Geminija, da odkrije v Irski, poudarja našo agresivno ponudbo za sektor svetovnih denarnih produktov in podjetij,« je o tem govoril Varadkar.

Evropski svet je v začetku tega meseca sprejel MiCA , kar bi zahtevalo korporacije, ki želijo izpodbijati, spremeniti in zaščititi kripto vire, tokenizirane vire in stabilne kovance v -državnega bloka za izdelavo licence.

Gemini je julija dobil licenco VASP 4110803, na podlagi komentarja .

»Gemini je nekoč temeljil na etosu zahtevanja dovoljenje, ni več odpuščanja. Že od prvega dne se je Gemini z regulatorji ukvarjal z vsemi napravami, s katerimi je svet razbremenil oblikovanje premišljene zakonodaje, ki ščiti potrošnike in spodbuja inovacije,« je govorila o GIllian Lynch, vodja Geminija za Eire in EU, o kateri smo govorili zadnje leto.

Znižanje doma US Securities and Alternate Price sta Gemini in propadlega kripto posojilodajalca Genesis v začetku tega leta bremenila neregistrirane ponudbe in prodaje vrednostnih papirjev malim vlagateljem v ZDA.

Takrat je Tyler Winklevoss iz Geminija prestop SEC označil za “razočaranje.”

»Razočarljivo je, da se je @SECGov odločil vložiti tožbo, saj svetujemo čas, saj @Gemini in drugi upniki skupaj naporno delajo, da bi izterjali sredstva,« je tvitnil.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsak dan e-novice

Začasno 3 minute odkrijte o tem, kako obveščamo Time’s kripto novice!

1661837025098473482

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -