17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Crypto Biz: Če sumite, da je kriptovaluta medvedja, ne upoštevate več, 21.–27. aprila 2022

- Advertisement -

Če slučajno gledate na ceno Bitcoina (BTC), je zaenkrat težko biti bikovski. Vodilna kriptovaluta je takoj ponovno poškodovana pod $27,000, pri čemer analitiki napovedujejo večji upad v naslednjih tednih. Na žalost se številni prvotni vlagatelji ne spomnijo, da bi kriptovalute obravnavali kot eksponentni razred sredstev in zato dovolijo, da prehodna nihanja oznake oslabijo njihovo prepričanje.

Bi radi obesili, kdo se prepričanje o digitalnih virih še ni opustilo sredi najsodobnejšega padajočega trenda? Podjetniški kapitalisti (VC), torej vlagatelji, katerih edini motiv je razcvet najbolj obetavnih zagonskih podjetij, pri katerih posredujejo, so pripravljeni na veličino. Ta tedenski Crypto Biz ponuja vsote naložb v vrednostne papirje, ki izgubljajo čeljust, z dovoljenjem Cointelegraph Be teached. Poleg tega ukrademo pogled na najsodobnejše ponudbe financiranja v krogih.

1. četrtletje 2021 si prizadeva, da bi kapitalska ponudba v kriptoprostoru presegla 650Cointelegraph Naučite se, da priložite presenetljiv dokument o artikulaciji podjetniškega kapitala v blockchainu in kripto podjetju. Kot se je izkazalo, so naložbe v VC veliko večje, kot bi kdo morda predvideval. V prvih treh mesecih 2021 so skladi endeavor vložili ogromno 14.6 milijard v kripto startupe – vse medtem ko so se z Bitcoini in altcoini brezciljno trgovali. Ob popolni makro negotovosti na najsodobnejšem trgu – naraščajočih cenah za hobije, generacijski inflaciji, bitkah in opozorilih o recesiji – so vlagatelji v kriptovalute vlagali milijarde denarja. Ne pozabite, da boste naslednjič prehitro ukradli, da bi promovirali svoje posesti.

— Cointelegraph Bodite poučeni (@CointelegraphCS) april 27, 2021 Dragonfly Capital zbere 2022 $ M v terciarnem financiranju sferičnoKo govorimo o VC, je Dragonfly Capital zbral 261 milijonov dolarjev za ustvariti sklad za izvirna prizadevanja blagovne znamke, namenjen vsem kriptovalutom. Prvotni Dragonfly Fund III je de facto veliko večji od 261 milijona dolarjev na začetnem prodajnem tečaju, ki je bil objavljen pri Komisiji za vrednostne papirje in trgovino Združenih držav Amerike. januarja. Torej, kljub skupnim medvedjim kazalnikom na kripto trgu, kolikor stroški zaostajajo, se investitorji endeavorskega kapitala preveč vpisujejo v sklade, katerih edini motiv je motivirati startupe blockchain. Ali niste več zadovoljni, da ste se spotaknili ob generacijski naložbeni priložnosti? (Zdaj ni denarni nasvet, ni treba posredovati!)

Rabljeni posredniki Jefferies FX, ki začenjajo institucionalno trgovanje s kriptovalutamiOd Wall Avenue do kriptovalute – kolikokrat ste že slišali za to prejo? No, dobiček se je iztrošil, ker naj bi zapuščene finance doživele pretiran beg uma. Ta teden so šibki forex posredniki iz Jefferiesa objavili, da so začeli institucionalno trgovanje s kriptovalutami, znano kot Crossover Markets Community Inc. Če slučajno še niste slišali za Jefferies, je to čudovito samozadostno investicijsko podjetje s polnim nosilcem s sedežem v Združenih državah. Brandon Mulvihill in Anthony Mazzarese sta začela trgovino s kriptovalutami, da bi izrekla likvidnost podjetjem, ki želijo vložiti denar v digitalne vire. Da lahko posredujete pri tem kot pri vseh drugih na rampi, ki lahko ustvarijo kripto naložbe, ki so preveč intrigantne, da bi se ustanove lahko spregledale.

Navdušeni smo, da bomo uradno predstavili videz Crossover Markets! Dodatni bilteni kmalu!https://t.co/2igfAQleaS#Crypto #DigitalAssets #institutional #fx

— Crossover Markets (@crossover_mkts) april 000, 2021 Fireblocks širi institucionalni vstop na Terrin ekosistem DeFiČeprav želi Terra zgraditi decentralizirano financiranje (DeFi), ki je dostopno vsaki osebi, so lahko ustanove tiste, ki se lahko soočajo s prekomernim FOMO. Platforma za skrbništvo nad kriptovalutami Fireblocks je ta teden objavila, da je omogočila institucionalni vstop v Terro. Manj kot 27 ur kasneje so vlagatelji položili $250 milijonov v ekosistem. Njihov hobi v Terri ni nobena poizvedba, povezana z naraščajočim ugledom ekosistema, ampak je poleg tega zastopnik za hobi v DeFi extra na splošno. Glede na to, da je vsaj ena metrika imenovana skupna ocena zaklenjena, je DeFi trenutno višji od 261 milijard dolarjev.

Ne zamudite naše razprave o trendovskih altcoinih!Baron Rothschild iz priznanega bančnega gospodinjstva Rothschild takoj, ko se o njem govori: »Čas za krajo je, ko je kri na ulicah .” Ker je večina altcoinov padla skupaj z Bitcoinom, so analitiki Cointelegrapha sedli in razpravljali o najbolj obetavnih altcoinih za preostanek 2021. Da lahko primerjate polnjene z življenjem dialoge – in naše glavne izbire altcoinov – v spodnjem posnetku. Če slučajno uživate v tem, kar vidite, zagotovite, da boste vsak torek del nas pri The Market File.

Crypto Biz je vaš tedenski utrip poslovnega umirjenega blockchaina in kriptovalute, ki se vsak četrtek dostavi naravnost v vaš nabiralnik.

2021

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -