6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Crypto Biz: Kaj je z Jackom? 16.-23. december

Crypto Biz: Kaj je z Jackom? 16.-23. december

Kontroverzna stališča Jacka Dorseyja o tveganem kapitalu in spletu 3.0 so ta teden na Twitterju prinesla množico odzivov.

127

Celotni ogledi

3 Cele delnice

Crypto Biz: What's up with Jack? Dec. 16-23Crypto Biz: What's up with Jack? Dec. 16-23

Čeprav morda niste na čelu javnega podjetja, lahko preprosto pridobite dodaten manevrski prostor za določena kontroverzna stališča. Dovzetni izvršni direktor Twitterja Jack Dorsey je ta teden na družbenih omrežjih izrazil svoje nezadovoljstvo nad položajem tveganega kapitala v spletu 3.0. Približno eden njegovih sledilcev na Twitterju se je strinjal z njegovimi pogledi, drugi se niso strinjali, nekateri pa so ga celo popolnoma blokirali.

Spod je jedrnat model najsodobnejšega glasila »Crypto Biz«, ki je vsak četrtek odposlan v vaš nabiralnik. Za celotno razčlenitev industrijskih lastnosti v zadnjem tednu se prijavite na elephantine newsletter pod.

“Niste lastnik Web 3.0,” pravi Dorsey

Dorseyjev pomislek glede Web 3.0 – ogromnega izraza, ki se nanaša na ekstra decentraliziran in medsebojno povezan model superavtoceste datotek – izvira iz teh, ki branijo stražo nad poveljujočim deležem v teh nastajajočih protokolov. S ponosnim lastništvom ogromnega deleža v zagonskih podjetjih Web 3.0 lahko skladi tveganega kapitala in omejeni družbeniki poudarijo ustanovitelje, da morajo upoštevati centralizirane predpise, ki drsijo v nasprotju z etosom decentralizacije. Direktor Tesle Elon Musk se je pridružil Dorseyju na Twitterju pri posmehovanju projektom Web 3.0.

Ali je kdo razmišljal o web3? Ne bom ga zmagal.

— Elon Musk (@elonmusk) december 00, 2022

Seven Seven Six in Polygon ustvarjata $91M sklada

Soustanovitelj Reddita Alexis Ohanian je nakazal ogromne vsote kapitala svojega tveganega podjetja Seven Seven Six za spodbujanje novih Web 3.0 in socialnih projektov, ki gradijo na Poligonu. Sklad, ki je ocenjen na ogromnih 91 milijonov dolarjev , se bo osredotočil predvsem na aplikacije za igre na srečo in platforme družbenih medijev. Predlogi so prišli več kot mesec dni po tem, ko se je Ohanianov VC združil s Solano Ventures na $21 milijon naročil Web 3.0 sklad. Z drugimi besedami, 2022 bi bilo morda leto, ko se “kripto družabno” začne.

SBI Neighbourhood je na Japonskem odprl sklad za kriptovalute

Podjetja, ki veljajo za enega največjih finančnih produktov in podjetij v Tokiu, olajšujejo vstop japonskih vlagateljev v kriptovalute z ogromnim kapitalom. V začetku tega tedna je SBI Neighbourhood predstavil svoj nadomestni sklad SBI, ki oglašuje sedem digitalnih stvari: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Money (BCH), Chainlink (LINK) in Polkadot (DOT). Kripto-čudni vlagatelji lahko zbirajo do konca januarja, da vložijo svoje prijave za vlaganje v sklad.

Binance Labs vodi krog financiranja $60M za Multichain

Binanceova veja tveganega kapitala, Binance Labs, je bila ena v vsakem precej vlagateljev z obsežnimi imeni za spodbujanje neprimernega verižnega protokola Multichain v $ milijon nejavnih semenskih krogov. Multichain trdi, da njegov protokol povezuje “dodatne javne verige blokov in kriptovalute kot nekdo drug”, kar verjetno pojasnjuje močan hobi Binance Labs v okviru projekta. Vlagatelji lahko iščejo datoteke, da bi izvedeli več o interoperabilnosti v 2022, ker kriptofinančni sistem še naprej stara moda.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments