9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Crypto Biz: najboljši nasvet pri DeFi ni tisto, kar si predstavljate

- Advertisement -

Kriptovaluta je spremenila še eno starost Wall Avenue, potem ko je bivši vlada Morgan Stanley Kevin Lepsoe predstavil sodobno platformo za decentralizirane finance (DeFi). Njegova sodobna agencija Infinity Replace je kupila dobro injekcijo začetnega financiranja v nasvetu za izboljšanje sprejemanja DeFi med ustanovami. V svoji obljubi, da se bo udeležil izdelave »DeFi 2.0,« je Lepsoe opisal enega najboljših vidikov tesnobe DeFi 1.0 – in to je tisti, za katerega verjetno še niste slišali. Izkazalo se je, da morate, kadar koli želite, da podjetja prevzamejo vaše blago, podjetja in izdelke, jim preprosto dati nabor izdelkov, s katerim so seznanjeni. Do takrat DeFi daje predlog stopnje, ki je prikrit zaradi možnosti in neučinkovitosti.

Ta tedensko e-novice Crypto Biz raziskuje Lepsoejev pristop k nevarnostim DeFi. Poleg tega seciramo najbolj sveže datoteke, inteligentne MicroStrategy in Fireblocks.

Fiksni hobi stroški za izničenje DeFi 2.0 za ustanove, pravi raztrgan bančni direktorLepsoe’s Infinity Replace je zbrala 4,2 milijona dolarjev, da bi nadaljevala z izgradnjo svojega institucionalnega protokola vezanega dobička, ki uvaja prepričanje o spremenljivi obrestni meri s ponudbo 0-pripovedovanja. Z drugimi besedami, Infinity Replace poskuša prenesti mehaniko tečajev hobijev in prakse upravljanja možnosti passe finance v DeFi. Kot odgovor na Lepsoe bi lahko bila ponudba institucionalnim trgovcem s pravilnim vstopom v nabor izdelkov fats charges, vključno s pritrjenimi do plavajočimi stroški, poleg tega zelo učinkovit temelj za spodbujanje sprejema DeFi. Čeprav nas večina pozna cikle povečanja in razpada DeFi, je Lepsoe priznal, da je najboljši nasvet sfere prekinitev povezave med trgi s spremenljivo obrestno mero in trgi s fiksno obrestno mero. Ni več ravno intuitiven, vendar je kljub temu prepričljiv.

MicroStrategy za ponovno vlaganje 100 milijonov $ prodanih delnic v Bitcoin: predložitev SEC Agencija Michaela Saylorja za obveščanje podjetij MicroStrategy načrtuje pridobitev vrednega dodatnega bitcoina (BTC), ki na tej ravni ne sme nikogar šokirati. MicroStrategy je v novi predložitvi z ameriškimi vrednostnimi papirji in zamenjavnim tečajem natisnil, da je sodeloval z posredniki Cowen and Company in BTIG, da bi povečal milijon $100 prek prodajo zalog, z izkupičkom, namenjenim pridobivanju dodatnih BTC. Agencija za obveščanje podjetij podvoji svoj Bitcoin gambit, kljub temu, da je izgubila več kot 1 milijardo dolarjev v svojih najnovejših podatkih. Z nihajočim BTC sferičnim $20,000 in glede na to, da analitiki iščejo dodatne načrte v kratkem času, ali bo mikrostrategija smeri tokrat odpravila padec ali pa bodo dejanski stroški sledili padcu po tem, ko se je upadlo?

MicroStrategy je položaj za reinvestiranje, da se lahko oprime padca, saj rezerve podjetja vzdržijo skupno 1 milijardo USD izgube obrestne mere. https://t.co/rr8eqW7Xen

— Cointelegraph (@Cointelegraph) september , 2022 Institucionalni trgovci so se usmerili k ravni napitnine na področju kripto: Apollo CapitalRazmislite, kdaj se bo vlaganje v kriptovalute obravnavalo kot “možnost poklica?” Zdaj se sliši, kot da vlaganje v digitalne vire ne prinaša najboljše možnosti za ugled od vseh. Kakšno razliko lahko naredi tristo petinšestdeset dni. Kot odgovor na direktorja datotek Apollo Capital, Henrika Anderssona, bi lahko institucionalni trgovci poleg tega le hitro “obrnili” svoj konzervativni potencial proti digitalnim virom. V nenavadnem intervjuju za Cointelegraph je nadzornik kripto skladov priznal, da se institucionalni hobi v digitalnih virih počasi krepi. Par prevladujočih ustanov, podobnih pokojninskim skladom, bi lahko poleg tega zgolj poskušal posredovati drugim, da bi prvi prenos pripisal nikomur ni treba biti prvi in ​​biti zloben. Toda, ko se bodo zapornice sprožile, se bo zavrnitev dodelitve verjetno obravnavala kot še večja možnost poklica.

Fireblocks beleži $100M+ dohodek v naročninah na tržnem trguKriptoindustrija je v zadnjih dveh letih presegla na desetine samorogov, vendar kako zelo veliko od teh zasebnih podjetij model uspešnega podjetja? Ponudnik infrastrukture blokovnih verig Fireblocks je razkril, da je v teh tristo petinšestdesetih dneh ustvaril več kot 100 milijonov dolarjev letnega običajnega prihodka, kar je velik mejnik dal najbolj svež nadzor na trgu. Web3 iniciative up-ups, dobavitelji ponudnikov honorarjev, blagovne znamke določenih oseb in podjetja za igre na srečo so vsi prispevali k velikemu uspehu Fireblocks, kar dokazuje, da industrija blockchain privlači prav hobije kljub vzdržljivemu trgu.

Ne izpustite! Ali bo združitev Ethereuma spremenila zgodovino kriptovalut?Združitev Ethereuma je bila opisana kot zgodovinska tekma za industrijo veriženja blokov, saj se največja nemotena pogodbena platforma loteva temeljnega premika v svoji konstrukciji upravljanja. Medtem ko je večina trgovcev osredotočenih na blagovno znamko Ether (ETH), je na kocki vreden dodatek. Ali bo združitev spremenila pot kripto industrije, ki je tako močno odvisna od Ethereuma? Ali pa bo zasebniku pustil zanemarljiv učinek v daljšem časovnem obdobju? V tem tednu so analitiki Marcel Pechman, Benton Yaun in Joe Hall razpravljali o tej temi. Priporočljivo je, da dobro opazujete, kako se maščobe ponavljajo.

Crypto Biz je vaš tedenski utrip podjetja s pomočjo blockchaina in kripto dostavljeno v vaš nabiralnik vsak četrtek.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -