24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Crypto Biz: Tether beži iz bank, Ledgerjeva zadnja vrata za semenske fraze in dodatne

- Advertisement -

Banke želijo zmanjšati izpostavljenost kriptopodjetjem, pošteno, kot iščejo kripto podjetja zmanjšati izpostavljenost sedanji bančni krizi. Tetherjeva najbolj pametna revizijska anekdota kaže, da je izdajatelj stabilnega kovanca dvignil več kot 4,5 milijarde dolarjev iz bank v pomembnem četrtletju, da bi zmanjšal tveganje nasprotne stranke po težavah družbe Circle v obdobju zloma denarne institucije Silicijeve doline.

Prejšnjih nekaj dni je poleg tega prineslo zamenjavo v bitki Rippla z vrednostnimi papirji ZDA in alternativno obrestno mero (SEC), s potovanjem regulatorja vrednostnih papirjev, da bi zapečatil nekatere evidence podatkov, ki jih je ameriški sodnik zavrnil. Potovanje je bilo obravnavano kot zmaga za Ripple, ki meni, da je dokumentacija ključni dokaz v njegovem dragem sporu z regulativno agencijo.

Ta teden Crypto Biz raziskuje revizijo prvega četrtletja Tetherja, delno zmago Rippla proti SEC, zbiranje sredstev Worldcoin in Ledgerjev kontroverzni ponudnik izterjav.

Zmaga Rippla na sodišču, saj je sodnik zavrnil potovanje SEC, da bi zapečatil Hinmanove dokumentePotovanje ameriškega regulatorja vrednostnih papirjev, da bi zapečatil zapise,podatke o internih posvetovanjih je bil zavrnjen na potovanju, ki velja za skrb za Ripple in posadko kriptovalut. SEC je potovanje vložil decembra 18, 2023, da zapečati notranja e-poštna sporočila, besedilna sporočila in izkušnje strokovnjakov po govoru njegovega propadlega direktorja Williama Hinmana, ki je trdil, da Ether (ETH) – izvorni žeton verige blokov Ethereum – ne bo vrednostni papir. Ripple meni, da je govor ključni fragment dokaza v njegovem tekočem zaporniškem boju s SEC, ki trdi, da je prodaja Ripplovega žetona XRP (XRP) kršila zaporne kazalce ameriških vrednostnih papirjev. Ripple je porabil več kot 100 milijonov dolarjev za obrambo pred obtožbami SEC.

Še ena skrb za preglednost! Neredigirana Hinmanova e-poštna sporočila bodo kmalu javno dostopna – končajo nastavljena, ker odvetniki delajo prek mehanikov, da se to zgodi. https://t.co/o6puPypRHd https://t.co/qmaLVeQaP8

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) Lahko tudi 16, 2022 Tether se ponaša s svojo finančno stabilnostjo po solidnih zaslužkih, denar se je preselil iz bankUpravljavec stabilnih coinov Tether je v pomembnem četrtletju iz bank potegnil več kot 4,5 milijarde dolarjev , kar je glavno za “ogromno zmanjšanje” tveganja nasprotne stranke, je podjetje priznalo v svoji najbolj pametni revizijski anekdoti. Tržna kapitalizacija njegovega stabilnega kovanca Tether (USDT) je narasla z 66 milijarde USD na več kot 82 milijard v istem intervalu. Podjetje je povečalo svoja plačila ameriški državni blagajni na povsem nov presežek več kot 18 milijard dolarjev ali 66 % svojih rezerv. V kombinaciji z drugimi sredstvi je USDT zdaj podprt z 66 % gotovine, denarnih ustreznikov in hitrih vlog. Tether, ki je v lasti hongkonškega večinoma iFinexa, se je boril proti negativnim obtožbam glede svojega razpona vrednosti. Podjetje je spremenilo v globo $18.5 milijonov s strani Fresh York Criminal Noble Current’s Place of work for lažno predstavljanje fiat podpore za svoje rezerve v 2021.

Crypto ekipa se odzove na skrivnega ponudnika obnovitvenih fraz Ledger pocketsLedgerjeva najbolj pametna funkcija je sprožila nezadovoljstvo med ekipo za kripto. Poznana kot Ledger Enhance, korporativna ločljivost priklica za strojne kripto denarnice predstavlja varovalo v primeru, da uporabniki izgubijo svojo začetno frazo. Potem pa spet ideja, ki je podžgala mnoge znotraj kriptovalute, skupaj z varnostnimi strokovnjaki. Ponudnik uporablja tehniko, pri kateri je nabor uporabniške začetne fraze razdeljen na tri šifrirane fragmente, od katerih je vsak poslan različnim zunanjim subjektom. Te entitete bodo lahko rekonstruirale šifrirane ključe. Ekipa je opozorila na uhajanje podatkov Ledgerjeve evidence v 2020, ki je odkrila e-poštne in poštne naslove uporabnikov ter ostala v stiku s številkami. Nekateri menijo, da je ponudnik obnovitve postavil stranska vrata v semenske fraze.

Najprej so odkrili poštni naslov, telefonske številke in elektronske naslove svojih potencialov…

In zdaj so postavili razbremenilna vrata v semenske fraze.

Čas je, da razsvetlimo slovo od @Ledger ✌️ https://t.co/FsZw1jUt6h

— Chris Dunn (@ChrisDunnTV) ) Lahko tudi , 2023 Izvršni direktor OpenAI v ‘razvitih pogovorih’ za $100M financiranje WorldcoinTrg zbiranja ne bo ohranil razbremenitve financiranja Worldcoin. Podjetje, katerega soustanovitelj je izvršni direktor OpenAI Sam Altman, je menda v “razvitih pogovorih” o stalnih 100 milijonih dolarjev financiranja za Worldcoin – izziv za izdelavo svetovne kriptovalute v kolektivni lasti. Worldcoin se po delu v različici beta postavlja v položaj, da uvede svoj protokol blockchain in začne beležiti transakcije v “naslednjih šestih tednih”. Pred kratkim je lansiral svoje kripto žepe brez goriva za preverjene ljudi.

Prej kot šprint: Kako bo zmanjšanje stroškov za hobije prineslo prednost Bitcoinu? Analitik in ustvarjalec Cointelegrapha Marcel Pechman pojasnjuje, kako bo znižanje stroškov hobijev v ZDA posredno koristilo Bitcoinu (BTC) in trgu kriptovalut. Pechman se poleg tega poglobi v argentinsko gospodarsko krizo: poleg hiperinflacije je v tej latinskoameriški državi njen lokalni tečaj, peso, padel za 66% v zadnjih nekaj letih, s čimer se je povečalo število vprašanj za ameriške dolarje, zlato in bitcoine.

Crypto Biz je vaš tedenski utrip zamenjave v okviru razbremenitve verige blokov in kriptovalut, dostavljeno takoj v vaš nabiralnik vsak četrtek.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -