21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Crypto Biz: Web3 prsti bežijo pred nami, 14.-20. april 2022

- Advertisement -

2020 se oblikuje toliko, kot je 300 in petinšestdeset dni za Web3. KuCoin, Framework Ventures in CoinDCX so zabrusili v tej nastajajoči paradigmi.

100 Skupno ogledov

00 Skupni deleži

»Web3« je slaba kot prazna poslovna beseda, ki opisuje naslednjo ponovitev dobička. V 2020 je Web3 lahka zaskrbljujoča beseda, vendar vsaj skupnost blockchain poskuša to ohraniti uporabnost pravega sveta.

Ta tedensko glasilo Crypto Biz obravnava več pomembnih krogov financiranja, namenjenih izgradnji gospodarstva Web3. Po proučevanju poročil po načrtu bi morda morda morda tudi presodili, ali smo resnica vse bližje opredelitvi Web3 ali ne. Oh, in vztrajati v mislih na popolno vrvež okoli podjetij za pridobivanje posebnih razlogov ali SPAC? SPAC, osredotočen na kripto, je lepo zaprl predhodno javno ponudbo na Nasdaqu, kar je zvišalo $10 milijonov v tehniki.

Framework Ventures dodeli polovico $ M sklad za Web3 gaming Razmislite o poletni sezoni DeFi 2020? Dejansko se tvegani kapitalisti pripravljajo na poletno sezono Web3 2020. To mora popolnoma omrtvičiti hromo tesnobo 2020 poletne sezone Wyckoffa. Framework Ventures zlahka predvideva ogromne stvari za stanovanje. Ta teden je tvegana družba ponudila, da bo vložila $76 milijon sodobne blagovne znamke 200 milijona sredstev v iniciativah Web3. Zdaj pa za težji segment: Kako sprejeti kot resnico z naslovom naslednjega Axie Infinity? Framework je bil nekoč zgodnji vlagatelj v Chainlink, Aave in The Graph, zato pozna tehniko, kako zelo zgodaj obdelovati drage kamne.

Podjetja, ki jih podpira KuCoin, lansirajo $56M Web3 razvijalski sklad Ne morem povezati KuCoin z neomejenimi seznami shitcoinov, vendar je nadomestna možnost veliko večja, kot sem verjel. KuCoin ni več najbolj priročen, vendar nedvomno uvaja tudi sodoben trg NFT, imenovan Windvane. KuCoin Ventures in Windvane bear sta skupaj lansirala $14 milijona »Creators Fund« za udeležbo na pobudah sklada – uganili ste – Web3. Če želimo biti tehnični glede tega, želi Creators Fund predstaviti obravnavo zagonskim podjetjem NFT, ki bi morda morda prispevali k prihodu Web3. Projekti na stičišču slik, športnih akcij in GameFi so upravičeni do financiranja.

Crypto nadomestni CoinDCX zbere $100M financiranja za okrepitev indijskega spleta3 Zaradi popolne negotovosti, ki obkroža indijske kazalce zapora za kriptovalute, se država spreminja v precej žarišče za vlaganje v digitalna sredstva. Ta teden je domači nadomestni CoinDCX postal prvo indijsko podjetje, ki je osredotočeno na kriptovalute, ki je celotno krog financiranja serije D povišalo milijona za okrepitev različnih pobud Web3. Čeprav zdaj ni povsem gotovo, kako bo financiranje slabo, je izvršni direktor Sumit Gupta izjavil, da ima Indija zamenjavo, ki bo postala regulator hitrosti v gospodarstvu Web3. Gupta je tudi pozval domače trgovce na drobno, da bo Web3 najbolj priročen dodal indijskemu denarnemu stroju.

SPAC, osredotočen na kripto, zbere $135M v Nasdaq IPO SPAC z imenom Aura FAT Projects Acquisition Corp je nedolgo nazaj začel s svojim predhodnim javnim zagotavljanjem (IPO) na Nasdaqu, dvig $115 milijonov s poudarkom na virih kriptoposlov. IPO je bil nekoč resnica, previsoko naročen za $10 milijona, kar vam pove vse, kar bi morda morda morda morali vedeti tudi v zvezi z institucionalnim iskanjem hrane za vse kriptovalute. Aura FAT se osredotoča na strateške pridobitve v sektorju veriženja blokov, pri čemer se v večini primerov osredotoča na Web3 (spet so milje), spretnosti digitalne knjige (DLT), vire e-iger in kriptovalute. Počakajte, da odkrijete geografsko prisotnost SPAC.

Ne zamudite razkritja našega portfelja!Kaj pridobi vaša kripto zaklad? V tem tednu The Market File so analitiki Cointelegrapha objavili svoje kriptovalute. Debelo razkritje: Jaz sem trdi Bitcoiner, ker ocenjujem, da je Bitcoin (BTC) v bistvu najbolj temeljna denarna zamenjava, ki jo nosimo v dobi brez bankovca napihovanja fiata. Toda moja kolega analitika Jordan Finneseth in Benton Yuan imata neprimerljivo raznoliko mnenje. Pod mesnato ponovitev lahko strmite.

Crypto Biz je vaš tedenski utrip poslovanja na verigi blokov in kriptovalute, ki se vsak četrtek v trenutku dostavi v vaš nabiralnik.

85160

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -