15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Crypto.com dodaja izboljšavo Pay za MATIC, USDC in DAI

- Advertisement -

DeFi pockets in Pay operater nadomestne kriptovalute sta izdala povsem novo posodobitev, vključno z izboljšavo za več držav in žetonov.

768 Celotni ogledi

32 Celotne delnice

Singapurska alternativa kriptovalute Crypto.com ni več predolgo v preteklosti izdala posodobitev svojega nosilca žepov za decentralizirano financiranje (DeFi), ki omogoča izboljšavo za nakupe fiat-to-crypto v več državah in tri nove žetone.

V spletnem dnevniku, ki je natisnjen na Bi morda morda verjetno naključno preprosto 16, je podjetje začelo dodajati Polygon (MATIC), USD Coin (USDC) in Dai (DAI) v Crypto. com Pay, operater na rampi fiat-to-crypto, ki omogoča pridobivanje kriptovalute s kreditno ali debetno kartico.

Trojica novih žetonov se pridružuje bitcoinu (BTC), etru (ETH) in izvornemu CRO Crypto.com, ker so polni žetoni trenutno na voljo za plačljivi nakup. CRO je zdaj mogoče kupiti v blokovni verigi Cronos Crypto.com ali skupnosti Ethereum. V celoti temelji večinoma na pripravljenosti, izboljšanje za več žetonov bo “morda dodanih kmalu.”

Crypto.com je poleg tega lansiral izboljšanje plačila v več območjih, s čimer je razširil različne države, ki so pripravljene narediti izvajanje operaterja za takojšen nakup kripto v celotni korporativni aplikaciji DeFi pockets do 70 skupaj.

— Crypto.com DeFi Pockets (@defi_wallet) Verjetno verjetno naključno preprosto 20, 2023 Končna posodobitev, omenjena v spletnem dnevniku, je navdušeno poenostavila vmesnik Pay za olajšanje nakupov z manj dotiki.

Nadomestna možnost ni več predolga v preteklosti lansiral digitalnega pomočnika, izdelanega na API-ju GPT, ki služi možnostim, s čimer je postal prvi uporabnik tehnologije ChatGPT med menjalnicami kriptovalut.

Povezano: Crypto.com uvaja pomočnika za določeno osebo Amy, ki temelji na ChatGPT

Kot je poročal Cointelegraph, je podpredsednik Crypto.com Abhi Bisarya “naklonjen” glede uporabe sintetične inteligence (AI) v trgovini s kriptovalutami, kljub temu pa namerava preizkusiti pomočnika AI na pilotni osnovi, medtem ko podjetje upošteva povratne informacije določene osebe.

Medtem si agencije v kriptoindustriji in industriji blokovnih blokov hrepenijo po tem, da bi rešile zagreto AI. Podjetje Web3 BlockGPT, naj kričimo, ni več predolgo v preteklosti uvedlo ureditev »chat-to-impact«, po kateri stranke njegovega BEP-05 platforma žetonov lahko vpliva na nagrade za interakcijo z objekti umetne inteligence ChatGPT-treasure podjetja.

Trenutna alternativa kriptovalute Binance je poleg tega lansirala svojo ponudbo, ki temelji na ChatGPT in je znana kot »Sensei«, pomočnik za digitalne vadnice, vgrajen v korporativno akademijo za učenje uporabnikov.

69124906384

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -