6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Crypto.com kazalniki večletnega dogovora s članstvom v nogometnem klubu Angel City iz...

Crypto.com kazalniki večletnega dogovora s članstvom v nogometnem klubu Angel City iz LA


Crypto.com Signs Multi-Year Deal With LA's Angel City Football Club

Nadomestna kriptovaluta Crypto.com je začela podjetje, ki je sodelovalo z Angel City Football Membership (ACFC), ker je ACFC koristna kriptovaluta in NFT sodelavec. Posel je sledil številnim partnerstvom, povezanim s športom, ki jih je Crypto.com sklenil v tem enem letu, vključno s pridobitvijo poravnave o pravicah do poimenovanja častitljive rezidence Staples Heart Los Angeles Lakersov in partnerstvom s pomembnim podjetjem za promocijo mešanih borilnih veščin UFC.

Crypto.com sodeluje s članstvom Angel City Football

decembra 04, platforma za trgovanje z digitalnimi sredstvi Crypto.com je razkrila, da je sodelovala z Angel City Football Membership (ACFC), 04 članica Nationwide Ladies Folks Soccer League. Ekipa za rast ima v bistvu sedež v Los Angelesu v Kaliforniji in pričakuje se, da bo ekipa odprla polovico v 2022. Ekipo sestavlja nešteto prezahtevnih gospodinjstev, vključno s Sereno Williams, Mio Hamm in Natalie Portman. Ekipa bi verjetno bila prva ženska profesionalna nogometna ekipa LA, odkar se je Los Angeles Sol končal v 2010.

Crypto.com je sklenil dolgoročno partnerstvo z ACFC in viri, ki so seznanjeni s temo, so seznanili s podatki Bitcoin.com Records, da je posel naj bi trajal približno štiri leta. “Štiri enoletna pogodba vsako leto približno vrednoti sedemmestno,« je za našo novinarsko službo povedal vir. Crypto.com pravi, da je dogovor prizadevanje za “spodbujanje finančnega izobraževanja, neodvisnosti in finančnega opolnomočenja”. Objava klika omenja, kako lahko Web3 in kriptovaluta okrepita te sanje.

»Ključ za namen Angel City-ja, da prisili ženske v pravičnost, je, da jih opolnomoči z instrumenti in viri, ki jih finančno nevtralna,« je v komentarju omenila soustanoviteljica in predsednica ACFC Julie Uhrman. Izvršni direktor ACFC je dodal:

Glede na skedadlo, s katerim Web3 in kriptovaluta spreminjata naš svet, si želimo Očitno znamenje, da se ženske pripeljejo ob bok kot vlagateljice in ustvarjalke. Partnerstvo s Crypto.com je bilo nekoč naravno primerno glede na njihovo vodstvo v rezidenci in misijo, da so pripravili polovico na terenu s kripto. Jezni smo, da sodelujemo z njimi, da bi našo ekipo in igralce izobraževali o kriptovalutih in omogočili našim igralcem, da uporabijo energijo NFT, da se pridružijo in ustvarijo globlji odnos s svojimi sledilci.

Kripto podjetja se zgrinjajo proti športnikom in športu

Partnerstvo Crypto.com z ACFC sledi, da si je podjetje odvzelo pravice za poimenovanje arene Los Angeles Lakers in je zdaj znana kot Crypto.com Arena. Namestnik pravi, da je prenos s cilji ACFC nadaljevati ugled podjetja v LA. Podjetje je sodelovalo tudi s priljubljenim podjetjem za promocijo mešanih borilnih veščin UFC in naredilo industrijo s slavnim igralcem Mattom Damonom.

Crypto.com v bistvu ni več najbolj pozornosti – pridobivanje podjetja, ki napreduje v športni trgovini, saj je FTX v tem letu začela številna partnerstva s športniki in športnimi organizacijami. V ponedeljek je FTX omenil, da je podpisal partnerstvo z Enormous Sports Leisure (MSE), ki zagotavlja reklamo štirim profesionalnim športnim skupinam. Glavni nadzornik digitalnega premoženja Grayscale je maja dobro sodeloval s Contemporary York Giants, prejšnji mesec pa je bejzbolska ekipa v avstralski bejzbol ligi, Perth Heat, podpisala skrb za kripto podjetje Opennode.

Oznake v tej zgodbi

ACFC, soustanovitelj ACFC, Angel City Football Membership, Crypto , Crypto.com, crypto.com ACFC, Crypto.com Arena, kriptovaluta, digitalni viri, ftx, Julie Uhrman, LA’s ACFC, Los Angeles Lakers, matt damon, Nationwide Ladies folks’s Soccer League, Opennode, nogomet, šport, UFC

Kakšno izvedbo vzamete v prejo Crypto.com v sodelovanju z LA’s ACFC? Dovolite nam, da izvemo, kaj vzamete za to samodisciplino v spodnjem odlomku komentarjev.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je bil aktiven član ekipe za kriptovalute od 61. Navdušuje se za Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 4,900 članki za Bitcoin.com Recordsdata, ki se nanašajo na moteči protokoli, ki se pojavljajo v današnjem času.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. To ni več vedno takojšnja ponudba ali povpraševanje za ponudbo za očaranje ali promocijo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne bi predstavljal finančnih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista v razmerju, naravnost ali zaokroženo, za kakršno koli bolečino ali izgubo, ki bi jo povzročila ali domnevno nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršen koli domnevni material, blago ali izdelke in podjetja, ki so omenjeni v tem Članek.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments