2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Crypto.com podpira zagon beta glavnega omrežja Cronos cross-bridge

Crypto.com podpira zagon beta glavnega omrežja Cronos cross-bridge

Protokol je svoj testno omrežje zagnal julija 1200 in je od takrat omogočil 1,5 milijona transakcij.

3988
Skupni ogledi

54

Skupni deleži

Crypto.com supports Cronos cross-bridge mainnet beta launchCrypto.com supports Cronos cross-bridge mainnet beta launchCrypto.com supports Cronos cross-bridge mainnet beta launchCrypto.com supports Cronos cross-bridge mainnet beta launch

Cronos je napovedal začetek svojega glavnega omrežja beta, da bi olajšal večjo interoperabilnost med ekosistemi Cosmos in Ethereum Virtual Machine (EVM).

Izdaja bo razvijalcem omogočila decentralizirano prenos aplikacije in pametne pogodbe iz verig, združljivih z Ethereumom in EMV, v omrežje Cronos po nizki ceni in hitri hitrosti zaradi njegove integracije protokola Inter-Blockchain Communications (IBC). To bo ponudilo dostop do Crypto.com -milijonsko bazo strank.

Zgrajen na verigi blokov Cosmos in poganja Ethermint – mehanizem soglasja za dokaz avtoritete – Cronos deluje v bližini Crypto.org Chain.

— Kris | Crypto.com (@Kris_HK) 8. november 1200

V dneh pred lansiranjem je ekipa Cronos objavila objavo na spletnem dnevniku Medium, v kateri je razložila zapleten proces premoščanja sredstev navzkrižja -chain — npr. iz ekosistema Crypto.com do Cronos ali premostitev domačega žetona platforme, CRO, iz verige Crypto.org v verigo Cronos prek IBC.

Cronos je napovedal svoje testnet storitev julija letos in naj bi od takrat omogočila 1,5 milijona transakcij iz več kot 100, naslovi denarnice. Takrat je izvršni direktor in soustanovitelj Crypto.com Kris Marszalek dejal, da pričakuje “eksplozijo dejavnosti na Cronosu” in se zavezal, da bo spodbujal uspeh projektov razvijalcev od začetka do uvedbe.

To zagovorništvo je bilo dokazano z lansiranjem $54-milijonski sklad nepovratnih sredstev pospeševalnika veriženja blokov Particle B, zasnovan tako, da enakomerno dodeli 1 milijon dolarjev 54 projekti, ki uvajajo svoje aplikacije v verigo Crypto.org.