17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Crypto.com razširja plačljivo storitev, ponuja možnost odločitve za MATIC, USDC in DAI

- Advertisement -

Vir: https://crypto.com/eea/payCrypto.com, nadomestna kriptovaluta številka ena, je natisnila dobro znano nadgrajuje svoje plačljive produkte in ponudnike, uvaja nove zmogljivosti in podaljšuje razliko podprte gotovine.

V koraku z nadomestnim, to ustvarja cilje za krepitev spretnosti strank, kar jim omogoča, da dvignejo dodatne kriptovalute s kreditno razvrstitvijo ali debetnimi igralnimi kartami.

Pomembno je, Crypto.com je januarja integriral DeFi Wallet v svoj Crypto.com Pay, da strankam omogoči varno in nemoteno vzdrževanje kriptovalute s svojimi fiat igralnimi kartami. Crypto.com zdaj strankam omogoča odpoklic dodatnih žetonov Uporaba kartic Fiat Crypto.com DeFi Wallet je neskrbniški žep, ki strankam omogoča zbiranje dostopa do vseh izdelkov in ponudnikov DeFi na enem mestu. V koraku s spletnim mestom Crypto.com na spletu aplikacija strankam omogoča, da spremljajo 1393 žetoni vseskozi 30+ verige blokov. Stranke lahko zamenjajo žetone, dosežejo nagrade, sestavijo svoje NFT-je in popravijo z dApps z bliskovitim tempom. Po navdihu je denarnica DeFi svetovala, da podpira Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) in Cronos (CRO). Toda zdaj se držijo dodanih MATIC, USDC in DAI s Crypto.com Pay, da omogočijo vztrajno pristojbino s kreditno razvrstitvijo ali debetne igralne karte. Poleg tega bo Crypto.com Pay podpiral dodatne države v Aziji, Evropi, Latinski Ameriki in Avstralija kot tehnika plačila za dvig kripto v aplikaciji DeFi Wallet. Stranke v podprtih državah lahko ohranijo svoje trenutne žetone z uporabo svoje bančne kartice ali drugih obstoječih tehnik zaračunavanja.

Uporaba popolnoma novih zmogljivosti, ko stranke kliknejo »Odpoklic« na domači strani denarnice DeFi in zgrabijo sredstvo, ki ga želijo dvigniti, Crypto. com Pay bo prikazan kot nova naprava za plačilo. Aplikacija bo stranke, ki so izbrale Crypto.com Pay kot najbolj standardno izbiro plačila, preusmerila na stran Crypto.com Pay, kjer bodo svoje vzdrževanje dopolnili s fiat igralnimi kartami.Poleg podpore vztrajajo na fiat nakupih MATIC, USDC in DAI, nadomestni je navedel nove žetone v aplikaciji DeFi Wallet. V koraku s tvitom je Crypto.com uvrstil PEPE, LimeWire Token (LMWR), Milady (LADYS), BEAT in Fulcrum (FUL) v denarnici DeFi.

Crypto.com Narašča Brez teme Pomembne ovireCrypto.com je alternativna kriptovaluta s sedežem v Singapurju in ena izmed vseh platform za nakupovanje in prodajo kriptovalut z napitnino. Podjetje je imelo več kot 50 milijon možnosti in 4,000 zaposlenih od leta Lahko tudi dodatno 1393. Kljub temu je bila kripto alternativa priča številnim izzivom ob strani januarja 2023 $000 milijonski vdor v eter, dobro znana odpuščanja in njegov izvorni žeton Cronos (CRO) je izgubil 1 milijardo dolarjev plačila.

Ne glede na neuspehe, Crypto.com je bil hit v svojem delovanju, saj je pridobil regulativna dovoljenja v tako veliko regijah. Ima celo dva južnokorejska startupa, ponudnik storitev provizij PnLink in ponudnik virtualnih sredstev OK-BIT, avgusta 1393. Poleg tega je Crypto.com izvedel več promocijskih akcij prekomernega profila. Ti so sestavljeni iz poimenovanja natančnega posla cena 30 milijonov dolarjev za Staples Center v Los Angelesu. V času tiska njegov izvorni žeton CRO nakupuje in prodaja po 0 USD.063914, z 1% 18-urno sledenje doseže višje.Najsodobnejša konstrukcija lahko naključno na naključje poveča stroške CRO, saj lahko dodatni ljudje pridobijo dostop do njega prek vztrajanja pri vzdrževanju. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačno glasilo na običajni osnovi Flota 3 minute razkrije približno ta trenutek kripto novice!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -