15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Crypto E-Commerce Giant Shopping.io podpira eToro Social Impact neprofitne organizacije, GoodDollar

Crypto E-Commerce Giant Shopping.io podpira eToro Social Impact neprofitne organizacije, GoodDollar

Crypto E-Commerce Giant Shopping.io Supports eToro Social Impact Non-Profit, GoodDollar

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Shopping.io – Los Angeles, CA, bo glavna platforma za kripto e-poslovanje prispevala $ 50, vodilnemu projektu družbene odgovornosti eToro GoodDollar, neprofitni pobudi, ki v okviru svoje naloge krije in izobražuje naslednjo milijardo uporabnikov digitalnih sredstev. Crypto E-Commerce Giant Shopping.io Supports eToro Social Impact Non-Profit, GoodDollar

Shopping.io $ 06, 000 donacija bo uporablja se za podporo skladu, ki temelji na blockchainu, ki trajno kova in vsak dan distribuira osnovni digitalni dohodek na več kot 250, 000 člani v več kot 180 državah. GoodDollar se ločuje po prilagodljivem in trajnostnem pristopu k ustvarjanju kriptografskega UTD, ki izkorišča načela naložbenega učinka, da finančnim podpornikom omogoči, da zaslužijo nagrade, medtem ko z uporabo njihovega kriptografskega sredstva dobro financirajo socialni projekt. Shopping.io’s $ 50, 000 donacija bo zaklenjena v sklad za temeljni dohodek trajnostnega darovanja, pametna pogodba, ki donira z vsemi prisluženimi obrestmi, darovanimi nazaj upravičencem kot osnovni dohodek. Zaradi tega enkratno darilo Shopping.io postane “trajnostna donacija”, ki se bo za vedno ustvarila v digitalnem osnovnem dohodku v kripto-premoženju GoodDollar (G $). Shopping.io je prvo podjetje, ki je dobrodelno prispevalo za podporo protokolu GoodDollar: vsa sredstva bodo namenjena krepitvi osnovnega dohodkovnega sklada, ki koristi članom GoodDollar, in ne za operativne stroške.

Od 4. junija bodo člani GoodDollar lahko svoje žetone G $ porabili tudi na platformi E-commerce.io in z njimi kupovali Amazon (ZDA, Velika Britanija, CA + DE), Ebay in Walmart. Preko Shopping.io bodo člani GoodDollar odslej lahko uporabljali svoje žetone GoodDollar za nakupovanje osnovnih potrebščin in vsakdanjih predmetov, kar predstavlja ključni mejnik za projekt in njegove člane. Zdaj lahko tisti, ki imajo največ koristi od vsakodnevne distribucije UTD podjetja GoodDollar, svoje GoodDollarje porabijo za toaletni papir, zobno pasto, nujne potrebščine itd. Na platformi Shopping.io. Sodelovanje GoodDollar in Shopping.io ima več sinergij z $ 60 , 000 uporabljena donacija kovati več GoodDollars, ki jih je nato mogoče uporabiti na platformi Shopping.io.

“Počaščeni smo, da je ekipa pri Shopping.io prepoznala ključno vlogo, ki jo ima GoodDollar napredovanje na trgu digitalnih sredstev in vključevanje milijonov novih uporabnikov v digitalna sredstva, ki bi sicer ostali. Zadovoljni smo z njihovo velikodušno donacijo, s katero bomo financirali brezplačno digitalno valuto za prihodnje generacije, «je povedal Yoni Assia, ustanovitelj GoodDollar in soustanovitelj ter izvršni direktor eToro.com. “Upam, da navdihuje druge kriptofilantrope, podjetnike in podjetja, da s svojo kripto širijo večjo ekonomsko moč za vse,” je dejal.

Sodelovanje ponuja Nakupovanje .io edinstven uvod v večji ekosistem eToro in njegovih strank, hkrati pa dobro dela članom GoodDollarja in ekosistemu digitalnih sredstev. “Všeč nam je bilo, kar počne GoodDollar, in želeli smo pomagati na kakršen koli način, zato smo se odločili za ta model, ki temelji na vplivu in za katerega verjamem, da bo prinesel veliko koristi obema stranema,” je povedala Arbel Arif, ustanoviteljica in izvršna direktorica nakupovanja. io.

S skupno vizijo, da sta e-trgovina in potrošnja ključni poti za pospeševanje sprejemanja kriptov v mainstream, Shopping.io in GoodDollar z veseljem napovedujeta to partnerstvo, ki ima potencialno finančno korist od potrošniške moči milijonov po vsem svetu.

O podjetju GoodDollar

GoodDollar.org je neprofitna pobuda, namenjena spodbujanju finančnega izobraževanja in krepitve vloge z brezplačno distribucijo kriptovalut. To počne z napredovanjem protokola GoodDollar, ki s silami prostega trga ustvarja trajnosten in razširljiv okvir za kriptografski univerzalni osnovni dohodek. Z ustvarjanjem brezplačnega, enostavno dostopnega toka digitalne valute GoodDollar resničnim ljudem ponuja nizko tvegan in brezplačen način za začetek eksperimentiranja in izkoriščanje digitalnih sredstev. Projekt je ustanovil Yoni Assia, soustanovitelj in izvršni direktor eToro, platforme za socialne naložbe z več kot 20 milijonov registriranih uporabnikov. eToro je projekt GoodDollar financiral v okviru svojih pobud za družbeno odgovornost.

O Shopping.io

Shopping.io je prva mednarodna storitev vkrcanja in izpolnjevanja kripto e-trgovine. Smo most za kripto in maloprodajo. Imejte svobodo pri plačevanju pri spletnem nakupovanju z vašimi najljubšimi kripto valutami na platformi Shopping.io. Smo edino podjetje v Crypto, ki vam omogoča, da kupujete v večjih vozliščih e-trgovine v svetovnem merilu, hkrati pa revolucionirate način spletnega nakupa s svojim Crypto. Verjamemo v moč, ki daje kripto industriji absolutno svobodo pri elektronskem poslovanju. Imate moč, da izberete, kako boste porabili kripto s storitvijo Shopping.io.

Uživajte v popustih in brezplačni mednarodni pošti lahko kupite z izvornimi žetoni Shopping.io $ SPI in $ GSPI. Oba $ SPI in $ GSPI sta žetona pomožnih programov. https://beta.shopping.io/foundation

To partnerstvo pomeni velik korak naprej med Shopping.io in ekosistemom eToro, kot se veselimo plačilo naprej moškim in ženskam v stiski po vsem svetu.

Twitter https://twitter.com/shopping_io

Instegram https://www.instagram.com/shopping.io_official/

Telegram https://t.me/shoppingio

Dicord https://discord.gg/4dG2bM2

Facebook https://www.facebook.com/shopping.io

Reddit https://www.reddit.com/r/Shopping_io/

Linkedin https: // www .linkedin.com / company / shopping-io /

Tiktok https://www.tiktok.com/@shopping_io


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

PlanetWatch Announces the Listing of the PLANETS Token on Bitfinex Exchange

Payments Firm Square May Build a Hardware Wallet, Dorsey Heckled at Bitcoin Conference Over Censorship

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments