2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Crypto Exchange Bitstamp navaja Shiba Inu, ko raste posvojitev SHIB

Crypto Exchange Bitstamp navaja Shiba Inu, ko raste posvojitev SHIB

Crypto Exchange Bitstamp Lists Shiba Inu as SHIB Adoption Grows

Druga večja menjalnica kriptovalut, Bitstamp , je uvrstil kriptovaluto shiba inu. Uporabniki Bitstamp bodo lahko trgovali s SHIB za ameriški dolar in evro. Obvestilo je prišlo, ko več trgovalnih platform objavlja shiba inu in več trgovin sprejema meme kriptovalute za plačila.

Bitstamp dodaja podporo za Shiba Inu Crypto

Burza kriptovalut Bitstamp je v sredo objavila, da je dodala podporo še za štiri kriptovalute, vključno s priljubljenim meme coin shiba inu (SHIB) .

Poleg SHIB so tri druge kriptovalute, dodane platformi Bitstamp, dydx (DYDX), gala (GALA) in perpetual protokol (PERP). Uporabniki bodo lahko z njimi trgovali za ameriški dolar ali evro.

Borza s sedežem v Londonu je v sredo odprla depozite in dvige za shiba inu. Uporabniki bodo “lahko oddajali in preklicali omejena naročila” v četrtek, je podrobno opisal Bitstamp in dodal, da se bo “Ujemanje naročil začelo in trgovanje bo potekalo normalno” isti dan. Borza je pojasnila:

Ko bodo knjige naročil zbrali zadostno likvidnost, bomo omogočili vse vrste naročil in nakupe s karticami za nove tudi trgovalne pare.

Vendar je Bitstamp opozoril, da “zaenkrat ta sredstva ne bodo na voljo za naše stranke v ZDA in Singapurju. ”

Šiba Inu Crypto Adoption Rises

Uporaba meme kriptovalute shiba inu vztrajno narašča. V torek je kripto-prijazna potovalna spletna stran Travala objavila, da je dodala SHIB kot plačilno sredstvo, ki uporabnikom omogoča nakup več kot 3 milijonov potovalnih izdelkov s kripto meme.

Maloprodajni velikan Newegg je pred kratkim objavil, da bo ta mesec začel sprejemati SHIB za plačila na svoji platformi, medtem ko je AMC Theaters dejal, da bo začel sprejemati shiba inu v prvem četrtletju. Novembra sta dve veliki borzi za kriptovalute, Kraken in Gemini, dodali podporo za SHIB.

Podporniki kripto meme so na Change.org vložili peticijo za uvrstitev priljubljene trgovalne platforme Robinhood SHIB, vendar je podjetje pred kratkim dejalo, da se ji ne mudi dodajati še eno kriptovaluto na svojo platformo.

Kaj menite o Bitstampu, ki kotira kriptovaluto shiba inu? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

$11 Billion Added to Stablecoin Economy in 10 Days, UST and OUSD Issuance Swells

$11 Billion Added to Stablecoin Economy in 10 Days, UST and OUSD Issuance Swells

Terra Tokenomics Lead to Market Surge, Bitcoin Reserve Hinted $11 Billion Added to Stablecoin Economy in 10 Days, UST and OUSD Issuance Swells

$11 Billion Added to Stablecoin Economy in 10 Days, UST and OUSD Issuance Swells

$11 Billion Added to Stablecoin Economy in 10 Days, UST and OUSD Issuance Swells $11 Billion Added to Stablecoin Economy in 10 Days, UST and OUSD Issuance Swells $11 Billion Added to Stablecoin Economy in 10 Days, UST and OUSD Issuance Swells

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments