24.4 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Crypto Heist v višini 3,6 milijarde dolarjev: Južnoafriška banka zanika poslovno zvezo...

Crypto Heist v višini 3,6 milijarde dolarjev: Južnoafriška banka zanika poslovno zvezo z Africryptom, obtoženim goljufij

Po poročanju lokalnih medijev Južnoafriška finančna institucija FNB zanika obtožbe o bančnem razmerju z nedavno propadlo kripto investicijsko družbo Africrypt. FNB tudi vztraja, da ni omogočil transakcij investicijske družbe, ki sta pomagala direktorjema Africrypta izginiti z milijardama dolarjev investicijskih sredstev. Izginotje investicijskih skladov

Zavrnitev finančne institucije prihaja skoraj dva meseca po tem, ko je Africrypt nenadoma prenehal delovati. Takrat je vodstvo podjetja za kripto naložbe trdilo, da je bil trgovinski sistem Africrypta kršen. Ta kršitev je ogrozila račune strank, denarnice in vozlišča, kar je Africrypt prisililo, da je zamrznilo vse račune, so trdili direktorji.

Vendar so kmalu po tako imenovani kršitvi direktorji Africrypt Ameer Cajee in njegov brat Raees Cajee naj bi aprila “združil sredstva kripto naložbe s svojih južnoafriških računov (računov) prek bitcoinov na blockchain aprila 2021. ” Poročila južnoafriških medijev ocenjujejo, da kar 3,6 milijarde dolarjev investicijskih sredstev ni mogoče upoštevati.

Medtem pa je tiskovni predstavnik FNB Nadiah Maharaj v odgovoru na medijsko poizvedbo zavrnil obstoj kakršnega koli odnosa med FNB in ​​Africyptom. Po poročanju medijev je Maharaj, ki navaja omejitve zaupnosti strank, izjavil:

FNB še enkrat potrjuje, da ne imeti bančne odnose z Africryptom. Zaradi zaupnosti strank FNB ne more zagotoviti nobenih informacij o določenih bančnih računih.

Uporaba Crypto Mixers

Preiskava lokalnih medijev kaže, da sta brata Cajee po uspešnem črpanju sredstev vlagateljev pobegnila v Združeno kraljestvo. Te ugotovitve potrjuje tudi druga preiskava odvetniške pisarne Hanekom Attorneys, ki so jo obdržale žrtve goljufije Africrypt. Poleg teh ugotovitev preiskave odvetniške pisarne nadalje razkrivajo, da so direktorji Africrypta uporabili mešalnike, da bi zakrili pretok sredstev.

Medtem ko je bil primer zdaj Hawks (elitna policijska enota Južne Afrike), ustanovitelj odvetniške pisarne Darren Hanekom, v poročilu navaja, da so računi Africrypta pri FNB že “izpraznjeni” in da je bila “celotna sredstva vlagateljev” morda

Kakšne so vaše misli o tem najnovejšem Južnoafriški dogodek goljufije pri kripto naložbah? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

Co-Owner of Mirror Trading International Opposes Plans to Liquidate the Bitcoin Scam Outfit

Mark Cuban Hit by Iron Finance Token Crash, Calls for Defi Regulation

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments