15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Crypto Influencer Loomdart predstavlja FTX 2.0 kot smer naprej za zbiratelje FTX

- Advertisement -

Zagotovi sliko: AdobestockRazčlenjeni kripto Loomdart podpira ponovni zagon FTX kot komponento za izdelavo zbiralnikov v celoti in krepitev prepričanja v trgovini.

Loomdart, ki je tudi soustanovitelj eGirl Capital, je izjavil, da bo ponovni zagon FTX prijazen, če bodo vsi kupci in zbiratelji nabavili kos platforma.

“Moralno zdaj, pridobite več kot milijon drugih ljudi, na katere je ta zloraba močno vplivala, kljub temu so bili ti tisti, ki so bili uporabljeni tega izdelka,« je izjavil za dolžino najsodobnejše epizode The Scoop, tedenskega podcasta intervjujev kripto medija The Block.

Kriptoguru je dodal, da bi bilo zelo dobro, če bi strankam FTX dali del trgovine, glede na mit, da bi jih to morda morda spodbudilo, da ostanejo na ploščadi.

“Izmenjave so skupnosti,” je izjavil in opozoril, da so idealne borze tiste z največjimi skupnostmi in FTX je imel eno od vseh močne skupnosti znotraj trgovine.

“Moj najhitrejši predlog za FTX 2.0 je, da učinkovito zagotovite ‘airdrop’ trgovino več kot milijonu drugih ljudi, ki si z uporabo te trgovine pridobijo ogromen hobi.”

Loomdartu je bilo prav tako všeč, da dejstvo, da sta dva največja zbiralca FTX ustvarjalca trga, dodatno krepi verjetnost za oživitev platforme.

“Ali se morate pomešati do vzdrževalca trga in reči: ‘Pozdravljeni, vemo, da ste izgubili $200 milijonov v FTX. Tukaj so komponente za izdelavo tega denarja, ki počaka, kot da bi imeli del kriptotrgovine,« se bodo potrudili okoli svojih komponent, da bi izdelali očitno platforma tiska denar.

Kripto priporoča, alternativno, dobro všeč, da ni nobenih komponent Sam Bankman-Fried, osramočeni ustanovitelj FTX , bi se spremenil v izvršnega direktorja prvotne platforme. “Gre v kazenski kompleks, fantje,” je izjavil.

Loomdart je povedal, da je bil FTX v bistvu prijazna trgovina.

Omenil je, da so terjatve FTX, ko so bile nabavljene in prodane po približno 5 centih za denar, narasle na približno 80 do 70 centov na dolar, kar kaže, da je bilo povrnjenih več sredstev.

FTX razmišlja o ponovnem zagonu po okrevanju Viri v vrednosti več kot 7 milijard dolarjev Prizadevanja v zvezi s ponovnim zagonom FTX so zbrala nekaj toka, saj je platformi uspelo izboljšati več kot 7,3 milijarde dolarjev denarja in tekoče kripto lastnine.

Kot so poročali, je prizadevanje za oživitev FTX pridobilo celo konjiček iz podjetja Tribe Capital, ki se trudi ročno upravljati $80 milijonska kampanja zbiranja sredstev za izvirno platformo.

Medtem je v okviru najnovejšega štetja v sagi FTX, osramočeni ustanovitelj trgovine, Sam Bankman-Fried, je prosil zveznega posrednika iz Fresh Yorka, naj odpravi številne kazenske stroške, ki so jih v nasprotju z njim uvedli zvezni tožilci.

V vlogi pri zveznem sodišču južnega okrožja Fresh York v začetku tega tedna so odvetniki Bankman-Frieda trdili, da je bilo nekaj stroškov, ki so mu nasprotovali, “dramatičnih” in so “civilne in regulativne zaplete spremenili v zvezna kazniva dejanja.«

Poleg tega je notranja služba ZDA (IRS) vložila pristojbino za davčne zahtevke v višini vrtoglavih $44 milijard v nasprotovanju FTX in njenim povezanim subjektom. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Začasna 3-minutna pridobitev približno zadnjih podatkov o kripto zapisih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -