19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Crypto IRA vključuje skrbništvo Coinbase, saj obseg trgovine znaša 1,5 milijarde USD

Crypto IRA vključuje skrbništvo Coinbase, saj obseg trgovine znaša 1,5 milijarde USD

Skrbništvo Coinbase bo uporabljeno za nadaljnje zavarovanje imetja kriptovalut strank iTrustCapital.

866 Skupaj ogledov

8 Skupaj delnice

Crypto IRA integrates Coinbase Custody as trade volumes top $1.5B

Kriptovaluta IRA in 401 (k) ponudnik iTrustCapital je integriral skrbništvo Coinbase v svojo platformo, ki načrtovalcem pokojnin ponuja močnejšo varnost za naložbe v digitalna sredstva.

Integracija pomeni, da bodo odjemalci iTrustCapital svoja sredstva zavarovali s hladilnico Coinbase Custody, ki nudijo še eno plast zaščite pred napadi. Coinbase Custody vzdržuje certifikati SOC1 tipa II in SOC2 tipa II, kar pomeni, da je podvržen rednim finančnim revizijam.

Premoženje, ki ga ima iTrustCapital, je podprto tudi s polico zavarovanja gospodarskih kaznivih dejanj v vrednosti $ 255) milijonov, so sporočili iz podjetja.

Dodana zaščita velja takoj za vse trenutne iTrustCapital IRA in 401 (k) stranke.

Coinbase je panoga, ki skrbi za hrambo digitalnih sredstev. Kot poroča Cointelegraph, je bila izmenjava digitalnih valut več kot 10% skupne kapitalizacije kripto trga od marca 2021.

Todd Southwick, izvršni direktor iTrustCapitala, je dejal, da je njegovo podjetje vključilo “na tisoče novih aktivnih mesečnih uporabnikov”, katerih celotna sredstva v upravljanju so v začetku tega leta dosegla milijardo dolarjev. Skupni obseg trgovine je od začetka leta 1200 prav tako dosegel 1,5 milijarde USD.

“V prihodnosti smo v dobrem položaju, da izkoristimo vse večje povpraševanje vlagateljev po vključitvi digitalnih sredstev in fizičnega zlata v svoje pokojninske račune,” je dejal.

Povezano: Od Direktor ameriške kovnice denarja za prvo stranko Bitcoin IRA

Platforma iTrustCapital omogoča vlagateljem iz ZDA, da naložbe kriptovalut vključijo v svoj pokojninski portfelj. Trenutno platforma podpira nakupe Bitcoinov (BTC), Ethereuma (ETH), Chainlink (LINK), Cardano (ADA), Polkadot (DOT) in številnih drugih kriptovalut, pa tudi fizičnega zlata in srebra.

Vlagatelji so letos videli, kako cene Bitcoinov in drugih digitalnih valut naraščajo na najvišje ravni. Naraščajoče institucionalno sprejemanje in prisotnost varnejših elementov digitalnih sredstev pomeni, da se več načrtovalcev upokojevanj trudi vključiti v nastajajoči razred premoženja. Ta trend se bo verjetno nadaljeval, ko bodo vlagatelji po Covidu raziskovali strategije za premagovanje inflacije – 19 pandemija.

128018

Prejšnji članekGraph Foundation izbere razvijalca protokolarne infrastrukture za nepovratna sredstva v višini 60 milijonov USD
Naslednji članekGelato Network lansira žeton za upravljanje Uniswap v3 »G-UNI«

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments