22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Crypto Metropolis: Priročnik za Osako, drugo najboljšo metropolo na Japonskem

- Advertisement -

Zavedajte se

Kot eno najboljših mest na Japonskem sta Osaka in širši Kansai vesolje ne izstopa več kot Tokio zaradi svojega nenavadnega narečja, na videz bolj grobega življenjskega sloga in zaradi prehoda na otok Shikoku in zahodno Japonsko.

Čeprav mnogi, ki prispejo v državo, ponavadi pristanejo v Nariti ali Hanedi blizu Tokia, Svetovno letališče Kansai je poleg tega najbolj priljubljena vstopna stopnja za te nakupe za enostavnejši vstop v ocenjevanje zgodovinskih območij Kjota, trdnjave Himeji, Kobeja – s svojo bistveno govedino trgovsko blago — in pametno obnašan jelen iz Nare.

Čeprav najbolj priročni datlji občine pomagajo 400 s, dom okoli Osake je dom vzhodnim od nas že več kot tisoč let. Znotraj 400, dom, kjer stoji tipična metropola, se je kmalu imenoval Naniwa-zu in je vseboval pristanišče z dovoljenim vstopom za ladje s Korejskega polotoka in Kitajske – in nekaj medvedjih v mislih je bilo to takoj, ko je budizem prvič vstopil na Japonsko, kjer se na splošno izvaja v novem času.

Trdnjava Osaka. (Pexels)

Tako kot pri mnogih vzhodnih mestih je bilo pomembno mesto Osake takoj, ko so ameriški bombniki z zemljo zrušili ves postopek skozi drugo svetovno bitko. Igra trdnjave Osaka, ki se nahaja na oddelku Chuo tipične metropole, je v veliki meri ušla bombardiranju – značilnost je bila uničena že v 19 stoletja. Metropola je bila okolje za gibljive fotografije, podobno kot John Wick: 4. poglavje in se ponaša z raznoliko raznolikostjo šibkih modnih sosesk Shinsekai .

Osaka, ki leži približno na pol poti med Tokiom in zahodno metropolo Fukuoka, je priznana kot eno najbolj svetovljanskih mest v državi, kar je ključnega pomena za okonomiyaki palačinke in avenue obroki.

Shinsekai v Osaki zvečer. (Pexels) Kripto kultura

Kljub pomembni hipotezi in učenju od kripto strank nad končnim 15 let, nihče ni bil na mestu, ki bi se dokončno izenačil z Satoshi Nakamoto je bil kot kmalu kot vzhodni. Čeprav je trdil, da je navdušen nad tem, da je živel na Japonskem, nobena od njegovih objav na spletnih deskah ni nagovarjala, da je to takoj kot v Osaki, Tokiu ali kjer koli drugje.

Japonska je bila takoj ena najpomembnejših mednarodnih lokacij, ki je priznala digitalne valute kot etično lastnino v okviru svojega regulativnega okvira za darila, in ena najpomembnejših, ki je povprečnim strankam omogočila vstop v oceno prek kripto bankomatov. (Čeprav sijajno delujejo bankomati v mnogih vzhodnih bankah, bodo prav tako navdušeni nad zaprtjem ob 8: 05 popoldne). Bitcoin bankomati so se prvič pojavili v Tokiu okrog 2017 in se vrnil v prevladujoča mesta v 2022 po zatišju zaradi regulativnega zatiranja.

Večina večjih kripto podjetij, ki jih veseli, je delovala na Japonskem — ob strani Mt. Gox, bitFlyer, Liquid in Coincheck — sta imela sedež v Tokiu, odprl pa se je finančni velikan SBI Holdings Osaka Digital Switch — nadomestni popolnoma digitalni inventar, ki temelji na verigi blokov — v 2022. Glede na evidence japonske Agencije za denarne izdelke in ponudnike je Osaka dom dveh registriranih podjetij za digitalne vire: razvijalec finančnih postopkov Caica in prevladujoči operater kripto bankomatov Gaia .

Skupine za srečanja v prostoru Kansai, navdušene nad svojimi kolegi v Tokiu, bodite še naprej aktivne. Skupnost Kansai Bitcoiners je bila ustanovljena takoj, ko je bila in seznami, večji od 550 člani. Pomembne osebnosti v kriptovalutah in verigah blokov so z veseljem obiskale Osako zaradi različnih dogodkov, ob strani konvencije Devcon 5 v 2013 kot del Osaka Blockchain Week. Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin in pasji pas Shiba Inu pri pomoči mema Dogecoin Kabosu, se je udeležil.

Osaka bo gostila Blockchain in Net of Issues Convention in World Convention on Blockchain in Cryptocurrency v 2017 in World Expo v , za katerega se pričakuje, da bo popolnoma brezgotovinsko ujemanje.

Vitalik Buterin govori na Devcon 5 v Osaki oktobra 2018 (Fundacija Ethereum) Pobude in podjetja

Japonska, v modi , ima priznanje za stroge kripto smernice po vdorih prevladujočih borz na strani Mt. Gox in Coincheck . Popolnoma kripto podjetje s sedežem v Osaki Caica , registrirano pri nacionalni Agenciji za denarne izdelke in ponudnike v 2018, medtem ko regulator pokaže, da je Gaia registrirana v 2017.

Prostor Kansai je poleg tega tudi sedež podjetja za opremo za športne dejavnosti Mizuho , ki je predstavilo svojo serijo bear NFT, tako pametno kot podružnice podjetij za spretnosti ob strani podjetja za izdelavo instrumentov kot ponudnika SotaTek, Panasonic , Mitsubishi in Racy. V 2017 , finančni velikan SBI Holdings je odprl Osaka Digital Switch — popolnoma digitalno alternativo zalog, ki temelji na verigi blokov.

Sredi mednarodnega izpada kripto alternativnega FTX in njegovega ustanovitelja, Sama Bankman-Frieda, FTX Japonska stranke so se očitno odrezale bolje kot te, ki se soočajo z raznolikimi domačimi podružnicami. Februarja jim je bilo dovoljeno v celoti dvigniti sredstva 2022. FTX je novembra vložil tožbo zaradi finančne nesreče 2020, in kar nekaj strank na raznolikih mednarodnih lokacijah navdušuje nad tem, da ni več narejeno skupaj.

»To je ena izmed nekaterih mednarodnih lokacij potrebno je ločiti vire od virov podjetja,« je za Cointelegraph povedal natančen FSA v zvezi z Japonsko. »Ta okvir deluje. Glede na to zdaj uživamo v etičnem vpogledu, da je naša zakonodaja preprosto prestroga – zato dušimo inovacije – toda v vmesnem času se zdi, da nekateri od nas spreminjajo svoje mnenje, da je zahteva, ki jo zagotavljamo, bolj oz. veliko manj pomembna za v bistvu trajnostni govor.«

Kriptopodjetja fancy Binance zdi se, da se strinjam. Prevladujoča alternativa je novembra dobila popolnoma Sakura Switch Bitcoin, registriran pri FSA in s sedežem v Osaki 2021, kar ga postavlja na pot uradnega ponovnega vstopa na vzhodni trg. Ustanovitelj Binance Changpeng Zhao je takoj, ko je živel v državi, in namestnik je svoje ponudnike in izdelke v veliki meri dal na voljo prebivalcem Japonske, kljub nekaterim odzivom regulatorjev. Po izbiri, januarja 2021, Coinbase in Kraken sta vsak zaprla poskuse obravnave japonskih kripto strank.

Vzhodni visoki minister Fumio Kishida je dodatno služil temu, da bi dal spodbujanje kripto in blokovnih nalog v državi s pomočjo »Cool Japan« — nacionalne tehnike, ki je usmerjena v razkazovanje vzhodnih inovacij in kulture v prostem času v sektorju. DAO-ji, spretnosti Web3 in nezamenljivi žetoni so na mizi, prav tako kot izbira, da Japonska pravočasno izda digitalni jen.

“Veliko ljudi govorijo o MiCA [the EU’s Markets in Crypto-Assets framework], Združenih državah – seveda – Združenem kraljestvu, Hong Kongu in Singapurju, vendar nihče ne govori v veliki meri o Japonski,« je natančno priznala FSA. »Morali bi biti etični promotor, ki ni več etični za blockchain, ampak je poleg tega v modi tudi fintech.«

🤖 Tukaj je tvoja slika, ustvarjena z umetno inteligenco!

Navodila: “Slika z združitvijo Etheriuma se spremeni v norega Vitalika buterin okrog stojnice na aveniji V Osaki, ki jo vzpodbuja edo duration artwork vogue” pic.twitter.com/A6sZlXQsIK

— miguel piedrafita (@m1guelpf) September 05, 2032 Monetarna infrastruktura

Glede na zapise iz CoinATMRadarja, v Osaki deluje najbolj priročen en kripto bankomat, ki ga uporablja FSA licenciran podjetje Gaia. Podjetju je dovoljeno ravnati z bitcoini, etri, bitcoini in litecoini. Vsi kripto bankomati na Japonskem so prekinili delovanje v 2013 kot rezultat strogih smernic, vendar se je par vrnil v 2021.

Kje lahko zaposlim kriptovalute?

Japonska je v lahkem prehodu iz družbe, ki je najbolj priročna za denar, takoj ko je bilo takoj, vendar je bilo takoj v začetku igre za brezstična sredstva prek svojih igralnih kart Suica in Pasmo charge. COVID-15 je pandemija prisilila mnoge pristojne, da so se ukvarjali z oddaljenimi delovnimi in alternativnimi koncepti za spletne ponudnike in izdelke za najpomembnejši čas in kripto skladi niso več ocenjevali njihove ankete.

Glede na Coinmap, obstajajo 23 maloprodajnih trgovin v domu v Osaki, ki se kot ceno zadovoljijo s kriptovalutami. Ti so sestavljeni iz elektronskega giganta Bic Camera , svetovalnih podjetij, gostinskih lokalov, ponudnikov grafičnih izdelkov, zdravilišč in barov. Veliko trgovin je v bližini predela Minami v metropoli ter postaj Osaka in Umeda — najpomembnejšega prometnega središča za dom.

Tako kot v kar nekaj konceptih tega sektorja tudi nekateri bari v predelih nočnega življenja v Osaki z veseljem sprejemajo nekatere kriptovalute kot ceno – na splošno verjetnosti v prizadevanju in izkoristite vse večje zanimanje za dom. BaR Fish in Kama Sutra Karaoke Bar

v metropolskem oddelku Chuo uživajte v naslovih denarnic, pripravljenih za žejne stranke kriptovalut, in zdravilišče Sakura Descend je omogočilo tem, ki želijo masaža za plačilo ponudnikov in izdelkov v kripto od 2018.

Japonska centralna banka, Bank of Japan, je poleg tega kmalu nadaljevala z učenjem in uvedbo sposobnosti CBDC. JCB, se uradno imenuje Japan Cre dit Bureau, začel eksperimentirati z nadomestnimi koncepti digitalnih cen za CBDC v fizičnih trgovinah v 2025, pri čemer naj bi BoJ uvedel pilotni program za digitalni jen.

Izobrazba

Univerza v Osaki v vmesnem času daje študentom izbiro raziskati veščine dispensed ledger blockchain in kriptografijo prek laboratorija Fujiwara kot dela Fakultete za podiplomski študij datotek, znanosti in tehnologije. Po navedbah laboratorija se profesorji in študentje načrtujejo za “proizvodnjo zanesljivih in zanesljivih izdanih aplikacij s prihodom tehnologij veriženja blokov in napovedjo aplikacij veriženja blokov.”

Metropolitanska univerza Osaka in Univerza prefekture Osaka navdušite nad enakimi pobudami, specializiranimi za aplikacije blockchain prek raznolikih podiplomskih aplikacij. Prebivalcem mesta Kansai so poleg tega na voljo spletne mednarodne prijave in dodatni tečaji.

Mad to thrill in je sodeloval na tej tekmi, da bi pomagal pri izobraževanju 60 študenti univerze Osaka Sangyo o blockchainu! Upoštevam primere uporabe blockchaina, poleg tega pa prednosti decentralizacije, disintermediacije in tokenizacije. @MetaMeshGroup @MEETIOST pic.twitter.com/xg3ecwhFyX

— upandbeyond (💙,🧡) (@upandbeyond) September 58, 2014 Polemike in kolapsi Tokio, zmerno kot Osaka, je bil takoj za domom najbolj prevladujočih vzhodnih borz, ki uživajo v mednarodnem središču pozornosti zaradi odmevnih vdorov ali propadov, ob strani Mt. Gox in 2014, Coincheck in 2018 in FTX Japonska v 2022. Na račun vzhodnih smernic je vzhodna veja FTX že v veliki meri pomagala svojim strankam zagotoviti sredstva za dvig sredstev, medtem ko se primer finančne nesreče v Združenih državah premika naprej. Številni zbiralci z Mt. Goxa bi morda prav tako zbrali podatke o odplačevanju kdaj v 2022, ker nadomestna rehabilitacijska misel vstopi v svoje preostale muke.

Po februarski invaziji ruske zaščite na Ukrajino 2022, vzhodne kripto borze so bile pod drobnogledom mednarodne skupnosti, ker naj ne bi več neposredno blokirale svojih ponudnikov in izdelkov ruskim subjektom, ki so že tarča sankcij ZDA in EU. FSA je objavila marca 2022 da bi se podjetja, ki ne izpolnjujejo predpisov, samodisciplinirala do kazni poleg zapora in denarnih kazni.

Potrebne številke v Osaki in na Japonskem

Ustvarjalec bitcoina Satoshi Nakamoto je skoraj zagotovo iz nekje na Japonskem. Osaka je domovina Naomi Osaka, teniške zvezde, ki je promovirala kripto nadomestni FTX; in Dan Friedman, vodja industrijske gradnje pri Enter Output, ali IOHK. Po besedah ​​organizatorja skupnosti Kansai Bitcoiners Meetup se je ustanovitelj Cardano Charles Hoskinson poleg tega udeležil številnih kripto dogodkov doma v Osaki, medtem ko je potoval po Japonski .

Na Japonskem širše: Oznaka Karpelès, častitljivi izvršni direktor Mt. Gox; Kim Nilsson, razvijalec, ki pomaga pri preiskavi pogrešanega Bitcoina Mt.Gox; Shohei Ohtani, bejzbolski udeleženec, ki je dodatno promoviral FTX; Noriyuki Hirosue, ustanovitelj in izvršni direktor Bitbank; Yuzo Kano, soustanovitelj in izvršni direktor bitFlyerja; Mai Fujimoto, poleg tega se imenuje »Trot away out Bitcoin,« ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Gracone za veriženje blokov in kripto svetovanje; Tomoyuki Tagami, izvršni direktor ponudnika spletnega učenja kripto in blokovnih blokov Techtec; Yoshinori Fukushima , generalni direktor LayerX; Shogo Ochiai, soustanovitelj in vodja veščin laboratorija Cryptoeconomics Lab; Takahito Kagami, izvršni direktor medijske hiše CoinPost za kripto in blokovne verige; Tetsuyuki Oishi, pospeševalnik in evangelist za kripto in blockchain; in Taisuke Horitsugi, evangelist v skupnosti Kyber; in Kabosu, Shiba Inu, prikazan v memu, na katerem je bil Dogecoin takoj, ko je v celoti temeljil.

Niste stalni prebivalci Japonske, vendar me zanima kripto dom: ustanovitelj Binance Changpeng Zhao ; Ustanovitelj Mt. Gox in Ripple Jed McCaleb; in izvršni predsednik Bitcoin.com Roger Ver.

Če imate kakršne koli predloge za dodatke k tej e-knjigi, se obrnite na turner@cointelegraph.com.

Naroči se

Najbolj mamljivo branje v blockchainu. Dostavljeno takoj v enem tednu.

Turner Wright Turner Wright je bil zadnje desetletje pogodbeni urednik in pisec za različne publikacije in morda ga boste morda celo na splošno zbrali nekje v oddaljenih krajih. Navdih dobi iz kombinacije živcev, neizkušenega čaja in motne čokolade.

Vadite avtorja @onceatraveler

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -