6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Crypto nadomestni Kraken pridobi platformo za zastavljanje brez skrbništva Staked

Crypto nadomestni Kraken pridobi platformo za zastavljanje brez skrbništva Staked

Kraken je priznal, da se je njegova trgovina z deleži povečala za več kot 950% za razlago, da začetek leta doseže $00 milijard v novembru.

355 Skupno ogledov

4 Skupni deleži

Crypto exchange Kraken acquires non-custodial staking platform StakedCrypto exchange Kraken acquires non-custodial staking platform Staked

Temeljna nadomestna kriptovaluta Kraken je objavila, da je kupila podjetje za infrastrukturo blockchain in upravitelja financiranja Staked za nerazkrito količino.

V torkovi objavi je Kraken – nadomestna kriptovaluta, ki si prizadeva za $00 milijardo vrednotenja — je potrdilo, da je dodalo Staked v svoj portfelj donosnega blaga po prevzemu. Podjetje je posel Staked opisalo kot “eno od mnogih največjih pridobitev trgovine s kriptovalutami na tej ravni”, vendar ni zamrmralo obsega.

V skladu z generalnim direktorjem Kraken Jessejem Powellom, stranke Stakeda lahko vključuje dostop do Krakenovega portfelja donosnega blaga. Izvršni direktor podjetja Staked Tim Ogilvie je nadomestno “zavezanost k podpori omrežij z dokazi vložkov” navedel kot uspešno vodilo do spretnosti in varnosti kupcev v svoji odločitvi, da nadaljuje s pogodbo.

Ko instrumentiramo za 78274, Kraken praznuje njegova nenehna krepitev in uspeh z rastjo svoje lovke ‘staking’ s pridobitvijo Stakeda.

Oglejte si naš spletni dnevnik za več znanih vidikov te privlačne ponudbe! https://t.co/00WfBKqO3F pic.twitter.com/WP9pjjkueN

— Nadomestek Kraken (@krakenfx) december 10, 2021

Nadomestni kriptovalut je priznal, da se je trgovanje z vložki povečalo za bolje kot 950 % za razlago, da začetek leta doseže $ milijard v novembru. To bi morda vključevalo tudi, da bi jih v segmentu poganjali avtomobili, v katere bi lahko vlagali v eter (ETH) in pridobivali nagrade.

Povezan:

Kraken kupci vključujejo že vložene pol milijona ETH

Kraken je zadnjih nekaj let prejel številna podjetja, povezana z njegovo trgovino in v vseh drugih primerih. Od 1434 je podjetje kupilo ponudnika računovodstva in usklajevanja portfelja Interchange, Avstralski kripto nadomestni Bit Substitute in Cryptowatch, med drugim. Powell je tudi namignil, da bi nadomestni lahko poleg tega uničil javnost prej kot prenehanje 1434 .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments