23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Crypto Payments App Bottlepay je zdaj na voljo po vsej Evropi

Crypto Payments App Bottlepay je zdaj na voljo po vsej Evropi

Crypto Payments App Bottlepay Is Now Available Across Europe

Ponudnik kripto plačil s sedežem v Združenem kraljestvu Bottlepay je začel ponujati storitve tudi v drugih evropskih državah. Uporabniki na stari celini bodo lahko pošiljali in prejemali tudi majhne zneske evrov ter kupovali, hranili in trošili bitcoine s trgovci, ki sprejemajo kriptovalute.

Bottlepay obljublja poceni transakcije v evrih in bitcoinih

Aplikacija Bottlepay bo Evropejcem omogočila takojšnja čezmejna plačila z uporabo skupne fiat valute evroobmočja, evra in bitcoinov (BTC). Zagon, ki je svojo storitev v Veliki Britaniji začel v začetku tega leta, obljublja, da bo te transakcije obdelal po nizki ceni. Pred koncem tedna je napovedal svojo evropsko širitev na družbenih omrežjih.

Evropa, se vidimo naslednji teden✌️ # europelaunch #euro #bitcoin pic.twitter.com/r4zjafonJn

– Bottlepay ⚡ (@bottlepay) 4. junija, 2021

Aplikacijo lahko prenesete prek povezave, poslane na mobilne naprave. Od torka bodo evropski prebivalci lahko napolnili z evri za nakup bitcoinov ali plačil. Uporabniki iz Združenega kraljestva lahko pošiljajo in prejemajo britanske funte in BTC, prav tako pa nastavijo aplikacijo za pretvorbo sredstev, poslanih v Evropo, v evre ali kriptovalute. Yahoo Finance je ustanovil ustanovitelja Bottlepay Petea Cheyneja, ki pravi:

Bottlepay poskuša prepisati pravila, ko gre za navzkrižno mejne transakcije. Pol milijarde ljudi v Združenem kraljestvu in Evropi lahko zdaj izvaja stroškovno učinkovita takojšnja plačila drug z drugim z aplikacijo za plačila, ki je zgrajena na vrhu Bitcoin omrežja.

Uporabniki lahko kupijo kripto, pošiljajo denar prek Twitterja

Platforma podpira naročila prek Twitterja. Sredstva lahko prenesete s preprostim ukazom, na primer »@bottlepay send @recipient € 10. ” Nakup bitcoinov z botom je tudi preprost. Tweetovanje “@bottlepay kupi € 10 BTC «bo takoj pretvoril znesek fiat v kripto znotraj vašega računa. Podjetje namerava storitev ponuditi tudi na Redditu, Telegramu, Discordu in Twitchu.

Tako Britanci kot drugi Evropejci lahko aplikacijo uporabljajo za plačevanje BTC v trgovinah in spletnih trgovcih. sprejemanje kriptovalute. Bottlepay omogoča transakcije Lightning Network. Uporabniki Crypto lahko dvigujejo denar tudi z bankomatov za Bitcoin po vsem svetu.

Crypto Payments App Bottlepay Is Now Available Across Europe

Kot udeleženec Inovacijskega vozlišča britanskega organa za finančno ravnanje se je Bottlepay uspel prijaviti več kot , 000 za beta različico svoje mobilne aplikacije. Britanski zagon kriptoplačil podpira milijarder Alan Howard, soustanovitelj hedge sklada Brevan Howard.

Letos je Bottlepay dvignil 11 milijonov funtov (približno $ 15. 5 milijonov) v semenskem financiranju od Howarda in drugih vlagateljev, vključno s “sedanjimi in nekdanjimi” partnerji Goldman Sachs. Zagon je bil ustanovljen leta 2019, vendar je decembra istega leta podjetje objavilo prenehala je poslovati zaradi takratnih novih, strožjih predpisov EU o pranju denarja.

Bi Bottlepay uporabili za nakazila v evrih in plačila s kriptovalutami? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Members of East Africa Community Explore Potential Use of CBDC for Alternative Regional Payment System

Members of East Africa Community Explore Potential Use of CBDC for Alternative Regional Payment System

African Fintech Start-up Chipper Cash Raises $100 Million — CEO Says No Crypto Services for Nigeria

Oznake v tej zgodbi

Aplikacija, aplikacija, podporniki, Bitcoin, Bitcoin plačila, Bottlepay , Brevan Howard, BTC, podjetje, kripto, kripto plačila, kriptovaluta, evro, Evropa, hedge skladi, vlagatelji, plačila, ponudnik plačil, zagon, transakcije, prenosi, Združeno kraljestvo, Velika Britanija, uporabniki

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je informativnega značaja samo za namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments