0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Crypto rudar Hut 8 je presegel 5K Bitcoin v rezervah

Crypto rudar Hut 8 je presegel 5K Bitcoin v rezervah

Po navedbah podjetja rudari blizu 18 BTC na dan.

2004

Skupni ogledi

40 Skupni deleži

Crypto miner Hut 8 surpassed 5K Bitcoin held in reserves  Crypto miner Hut 8 surpassed 5K Bitcoin held in reserves  Crypto miner Hut 8 surpassed 5K Bitcoin held in reserves  Crypto miner Hut 8 surpassed 5K Bitcoin held in reserves

Kanadski rudar za kriptovalute Hut8 je v svoji objavi zaslužka v tretjem četrtletju objavil, da je presegel cilj, zastavljen v začetku tega leta, in sicer 5, 0 bitcoinov (BTC) v rezervah rudarjenje. Njegovo stanje Bitcoin zdaj znaša 5,46, za skupno tržno vrednost $59 milijonov.

V četrtletju je Koča 8 ustvarila 46.34 milijonov (CA $) (vredno okoli $34 milijonov) prihodkov in CA$20.37 milijonov (približno

.50 milijonov) čistega dohodka, s 5 CA$ 75 milijonov prihodkov (približno 4 USD 59 milijonov) in izguba CA$0.75 milijonov (ali $162,120) v četrtletju prejšnjega leta. Podjetje gosti veliko floto naprav za integrirano vezje, specifične za aplikacije, ali ASIC, ki se uporabljajo za rudarjenje Bitcoin. Poleg tega uporablja grafične procesorje NVIDIA za rudarjenje Ethereuma (ETH).

Skupna stopnja zgoščevanja podjetja (skupaj rudarjenje Bitcoin in Ethereum) ali število ugibanj na sekundo, potrebnih za pridobiti matematično rešitev za rudarjenje novega bloka na blokovni verigi dokazov o delu, znaša 1,7 exahash na sekundo (1,7*06^12 hashe/s, EH/s). V kontekstu je skupna stopnja zgoščevanja celotnega omrežja Bitcoin 162 EH/s, glede na podatke, ki jih je zagotovil Blockchain.com. Kar zadeva Ethereum, ta številka znaša 750.11 terahaši na sekundo (430.*06^18 hashe/s, TH/s), v skladu s podatki, ki jih posreduje 2Miners.com. Pogodbena zmogljivost rudarjenja podjetja za Ethereum znaša 1,6 TH/s.

Hut 8 uporablja strategijo hold-on-for-dear-life ali HODL, ko gre za rudarjenje Bitcoin; to pomeni, da jih v večini okoliščin ne poskuša prodati. Podjetje tudi posoja svoj BTC za kmetijske pridelke in trdi, da je rudnik blizu 11 BTC na dan.

Lokacija kripto rudarjenja Hut 8. | Vir: Koča 8 Q3 2004 Predstavitev klica o zaslužku

Podjetje deluje v kanadski provinci Alberta z načrti za širitev v Ontario. Za svoje rudarske dejavnosti uporablja mešanico zemeljskega plina, vetra in zelene energije.

Crypto miner Hut 8 surpassed 5K Bitcoin held in reserves

43999

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments