15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Crypto Savings Platform Ledn v zadnjem krogu financiranja zbere 30 milijonov dolarjev

Crypto Savings Platform Ledn v zadnjem krogu financiranja zbere 30 milijonov dolarjev

Crypto Savings Platform Ledn Raises $30 Million in Latest Funding Round

Ledn, posojanje kriptovalut in varčevalna platforma s sedežem v Kanadi je uspela zbrati $ 30 milijonov v zadnjem krogu financiranja. Zbrani denar bo namenjen razširitvi ponudbe posojilnih izdelkov in razširitvi dosega v več državah. Ledn bi lahko izkoristil nedavne težave, s katerimi se zdaj sooča Blockfi, eden od njegovih kandidatov, da bi povečal svoj delež v tem sektorju.

Ledn zbere milijon dolarjev 30 Zadnje financiranje

Lednu, kanadski platformi za posojanje kriptovalut s sedežem v Kanadi, je uspelo zbrati $ 30 v svojem krogu financiranja serije A, kar je več kot desetkrat več kot v prvem krogu financiranja. Krog je vodila Kingsway Capital, investicijsko podjetje s sedežem v Londonu s poudarkom na digitalnih sredstvih in naložbah v mobilni internet.

V krogu so sodelovali tudi drugi vlagatelji: Alan Howard, Hashed, Susquehanna Private Equity Investments LLLP, ParaFi Capital, Alexis Ohanian in John Pfeffer. Glede na izjavo za javnost so bili priskrbljeni tudi vsi prvi podporniki podjetja. To je drugi uspešen krog financiranja, ki ga je gostil Ledn, prvi pa je februarja lani zbral 2,7 milijona dolarjev. Od takrat je podjetje izjemno naraslo s trgom bitkoinov bikov.

Lednov izvršni direktor Adam Reeds je izjavil, da je njegova prednostna naloga zavzeti trge z velikim potencialom rasti. Reeds je izjavil:

S to novo injekcijo kapitala bomo razširili svoj uspeh v Severni in Južni Ameriki in povečali našo globalni odtis, dajanje prednosti rastočim trgom. Naš poudarek je na oblikovanju enostavnih in varnih rešitev, ki strankam omogočajo, da sodelujejo v rastočem gospodarstvu digitalnih sredstev na način, ki ustreza njihovim individualnim potrebam in našim strogim standardom varnosti in zanesljivosti.

Mauricio Di Bartolomeo, ki je Lednov direktor civilne družbe, je poudaril pomembnost Lednovega predloga za trge v vzponu, kot je Venezuela, kjer je odraščal. Di Bartolomeo je izjavil:

Ko sem odraščal v Venezueli, sem iz prve roke videl, kako lahko neurejen sistem z malo ali nič preglednosti vpliva na njegovo ljudje in zato je tako bistvena sestavina, kako upravljamo s sredstvi, ki nam jih zaupajo naše stranke.

Lednovi fokusni trgi

Poudarek, ki ga ima Ledn na razvijajočih se trgih, jih ločuje od večine njihovi konkurenti. Njegov poudarek je, da te finančne priložnosti prenese na nebančne osebe in jih vključi v nov sistem. Zato je Kingsway Capital zaupal Lednu. Manuel Stotz, ustanovitelj Kingsway Capital, je izjavil:

Po skoraj desetletju vlaganja v nastajajoče in obmejne trge smo Imel sem izkušnje iz prve roke, ki so bili priča moči motečih tehnologij, dobavljenih milijardam potrošnikov, ki prvič prihajajo v splet.

Možnost, da Bitcoin (BTC) in stabilne kovance prinesete na te nove trge prek uveljavljene platforme, je velika priložnost za vlagatelje. In s tem denarnim pritokom bi lahko imel Ledn delovno silo za prevzem velikih igralcev v poslu, kot je Blockfi, ki se je po vrsti napak soočil z nekaterimi težavami, ki so ogrozile zaupanje nekaterih strank v platformo.

Kakšen se vam zdi Lednov zadnji krog financiranja? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Paypal to Allow Cryptocurrency Withdrawals to Third-Party Wallets

Zimbabwe's Biggest Bank Looks at Methods to 'Leverage Cryptocurrencies'

Oznake v tej zgodbi

Alexis Ohanian, Bitcoin, Blockfi, Cryptocurrency, Emerging Markets, John Pfeffer, Kingsway Capital, LATM, ledn, Manuel Stotz, Mauricio Di Bartolomeo, Series A, Stablecoins, Venezuela

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen različici samo za formacijske namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments