15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Crypto se sreča s šahom na turnirju Cryptochamps, ki ga sponzorira Coinbase

Crypto se sreča s šahom na turnirju Cryptochamps, ki ga sponzorira Coinbase

cryptochamps

Chess.com, eden od najbolj priljubljenih šahovskih spletnih mest, je napovedal, da bo gostil tekmovanje z imenom “Cryptochamps”, šahovski turnir s kripto tematiko. Na dogodku, ki ga bo sponzoriral Coinbase, bo nastopilo več pomembnih osebnosti kriptovalut in ponudili bodo nagrade, ki bodo prihodnji mesec podarjene v dobrodelne namene.

Crypto se sreča s šahom pri Cryptochamps

Chess.com, največja spletna stran za igranje šaha na internetu, je pravkar napovedal, da bo gostil nov turnir s kriptovalutami, imenovan Cryptochamps. Spletni dogodek, ki ga poganja Coinbase, bo od junija proti pomembnim kripto vplivnežem in drugim osebam 1280. . Med udeleženci turnirja so znani vplivnež na Bitcoin Anthony “Pomp” Pompliano, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Optimism Jing Wang, soustanovitelj podjetja Paradigm Matt Huang, direktor Coinshares, Meltem Demirors, izvršni direktor civilne družbe Vinny Lingham in kriptopodcaster Peter McCormack.

Vplivneži se bodo potegovali za skupno nagrado v višini $ 25, , ki bo v celoti podarjena več dobrodelnim organizacijam. Najprej se bodo igralci soočili z opredelitvijo dveh oklepajev, zmagovalci se bodo uvrstili med nosilce zmagovalcev, poraženci pa bodo nadaljevali v tolažilnem razredu. Tekme Cryptochamps bo chess.com neposredno predvajal na svojem kanalu Twitch. Ta turnir je del tematskih serij dogodkov, ki jih organizira chess.com, pred njimi pa je Pogchamps, še en tematski dogodek.

Kriptovaluta In šah v trendu

To ni edino šahovsko prvenstvo, povezano s kriptovalutami, ki naj bi se zgodilo v bližnji prihodnosti. FTX, znana borza kripto izvedenih finančnih instrumentov, je zdaj uradni partner Champions Chess Tour 2021, ki gosti enega posameznih dogodkov na turneji. Na njem se imenuje kriptopokal FTX, na njem pa bo sodelovalo več glavnih svetovnih šahistov, ki bodo ponudili nagrado v višini $ 320, , od tega $ 100, 000 bo FTX plačal v kriptovaluti.

Coinbase in FTX se zdaj zanimata za ozaveščanje o kriptovalutah v drugih disciplinah in športu, šah pa je ena najpomembnejših disciplin. To je spoznal predsednik uprave FTX Sam Bankman Fried, ki je izjavil, da tako spletni šah kot digitalno financiranje hitro rasteta, njegovo podjetje pa je zainteresirano za spodbujanje tega odnosa.

se že nekaj časa ukvarja s kripto. Bitcoin.com News je poročal o Chess.com, ki ga je zagovornik Bitcoin Cash prepričal, da sprejme kriptovaluto enakovrednih članov za članstvo. Takrat marca 2019 je Erik Allebest, izvršni direktor Chess.com, opazil približno 100 v svojo mapo »Prejeto« se je odločil dodati podporo BCH.

Kaj menite o šahovskem turnirju Cryptochamps? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Asset Managers UBS, Pimco, T. Rowe Price Caution of Cryptocurrency Investing, Expect Strict Regulations

Tether to Launch USDT Natively on Avalanche

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments