17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Crypto Switch Coinbase lansira Web3 Social Market za NFT v beta različici

- Advertisement -

Coinbase s kriptotrgovino na Nasdaqu je lansiral socialno tržnico Web3 za nezamenljive žetone (NFT) v beta različici. Tako učinkovito kot ugledni trgovec, da v omejenem času ne bo nobenih transakcijskih stroškov Coinbase.

‘Coinbase NFT’ uradno živi v beta Trgovanje s kriptovalutami, ki kotira na Nasdaqu, Coinbase je v sredo objavil, da je »Coinbase NFT« uradno v beta različici. Coinbase NFT (nezamenljiv žeton) “je soseska platforma look-to-look, na kateri se lahko ustvarjalci priklopov in zbiralci združijo, da preučijo, prikažejo skrije, očarajo in ustvarijo digitalna sredstva,” so opisali v podjetju. Coinbase je svojo idejo za odprtje trga NFT prvič objavil oktobra ob zaključku leta.

Legitimni spomini na Twitterju za Coinbase NFT s podrobnostmi:

Trenutno začenjamo težave s trdovratnim vstopom v strokovno znanje za nekatere naše navdušence na čakalni listi. Ko se povečujemo, lahko vsak raziskuje gorsko zbirko NFT na principu Coinbase NFT.

Korporati dodal: »Za omejen čas ne bo nobenih stroškov za transakcije Coinbase. Prišli bomo, kar bi lahko povečalo stroške, kar je v regiji, ki je v skladu s trgovinskimi standardi web3, in predstavili bomo peep pred časom.«

Sanchan Saxena , podpredsednik Coinbase za blago, je Coinbase NFT v objavi na blogu, ki je bila razkrita v sredo, opisal kot »družabno tržnico Web3 za NFT«. Določil je, da lahko od srede vsak posameznik raziskuje gorsko zbirko NFT-jev na blockchainu Ethereum. Beta preizkuševalci lahko poleg tega ustvarijo profil Coinbase NFT za porabo in prodajo NFT “zaposlenih v kateri koli denarnici za lastno skrbništvo.”

“Gradimo socialni trg, ki ga poganja splet3, « je poudaril Coinbase. »Pridobili ne potrebujete uporabniškega imena in gesla. Namesto tega boste uporabili kripto denarnico za lastno skrbništvo kot svoj digitalni potni list za prijavo. Uporabili jo boste tudi za plačilo stvari in NFT-jev pri prodajalcih.«

Poleg tega na spletnih straneh Coinbase NFT piše, da »bo Coinbase ob odprtju najbolj poostril oblike datotek v obliki digitalnih ilustracij, fotografij in filmov,« pri čemer je podrobno opisano:

Pozneje nameravamo poostriti več obrazcev datotek, ki ustrezajo zvoku in še več.

Oznake te zgodbe porabite nfts coinbase, Coinbase, coinbase nft, coinbase nft sosedstvo, coinbase nft market, coinbase nft platformo, coinbase web3, trg NFT, prodam nfts coinbase, trguj nfts coinbase, Web3

Kaj si dosežeš pri Coinbase NFT? Sporočite nam v spodnji polovici komentarjev.

Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin je naključno naletel na Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, sistemov izvorne ponudbe, rezultatov skupnosti in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Slika Bonitetna ocena1125857129: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najboljše informativne funkcije. Zdaj ne gre za takojšnje zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe za porabo ali prodajo ali za smernice ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, brez dolgotrajnega ali obkroženega, za kakršen koli trud ali izgubo, ki bi bila povzročena ali domnevno posledica uporabe ali zanašanja na kakršno koli filozofiranje, predmete ali storitve, omenjene v tem besedilu.

2178895

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -