17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Crypto Trade Coinbase začenja televizijsko oglaševalsko kampanjo v Washingtonu DC

- Advertisement -

Ponudba: Coinbase

Sprememba kriptovalute Coinbase se izpopolnjuje v Washingtonu DC s svežo regijo televizijskega oglaševanja in trženjske kampanje, ki se bo začela ta teden, s prodajo načrta za kriptovalute sredi njegovega nepopustljivega boja z ameriškimi regulatorji.

V temno belem in skoraj dve minuti dolgem videoposnetku izvršni direktor Brian Armstrong predstavi prednosti kriptovalute in pokliče njeno “naivno ime v mislih.”

»Naivno razmišljanje o kriptovalutah je, da je prav tukaj nekaj špekulativnih sredstev, s katerimi trgujemo in poleg tega bodo izgubili majice,« Armstrong govoril o. “To je pomanjkanje gozda zaradi lesa.”

Armstrong je govoril o zgodnjih dneh in ga primerjal z internetom.

»Kriptovaluta, ne glede na to, kaj sumite o njej, ne gre več kamorkoli,« je govoril Armstrong.

Druge države sprejemajo to tehnologijo, je dodal Armstrong in opozoril na prihodnja vprašanja varnosti po vsej državi.

»Žalujem, da bomo sedeli tukaj čez 5 do 10 let in priskočili bomo na pomoč kriptovaluti in spoznali, da nam je všeč 5G ali polprevodniki, in razkrijemo, vau, zdaj je tema varnosti po vsej državi, da si zaslužimo uvedeno pomoč na kopnem,« Armstrong govoril o.

Na voljo bodo štirje oglasi z Armstrongom, Coinbase govori o tem , ki se bo pojavljal v “nedeljskih oddajah v stilu” s svežim poglavjem, ki bo izšlo vsak konec tedna.

Coinbase je v teku z ameriškim SECCoinbase je nekoč stregel Wellsov ogle marca – na ta način lahko ameriška komisija za vrednostne papirje in trgovino pripiše formalne stroške svojemu plačilu 5 članov.

»Nenehno smo spraševali SEC za njena celovita stališča o tem, kako bi lahko dovoljene smernice za vrednostne papirje morda dobro upoštevale Coinbase in našo industrijo. Če sem odkrit, smo večinoma prejeli tišino kot odgovor,« je govoril o Coinbase-ovem direktorju za dejanska vprašanja Paul Grewal v videu odgovor na SEC’s Wells Peep.

Predsednik SEC Gary Gensler je vedel, da se je na borzah registriral in je te dni govoril o zadnjem tednu, da se nagibajo k temu, da bi bili “ polna konfliktov .«

Zakonodajalci v glavnem mestu države delajo na sredstvih za ohranitev nadzora nad kriptovalutami, vendar še ni razvidno, katera sredstva bodo uresničena.

276698 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne novice vsak dan

Kratke 3 minute se poučite o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -