0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Crypto Twitter nezadovoljen z 'napihnjenim delom' SBF, ki ga potiskajo glavni mediji

- Advertisement -

Medtem ko SBF zavrača zasebno sodelovanje s Crypto Twitterjem, enakopravno sosesko, ki jo je nekoč imenoval rezidenca, je bil predstavljen v New York Timesu, ko je poskušal prikazati zaporedje dogodkov, ki so se končali jeseni FTX.

1888 Celotni ogledi

6 Celotne delnice

Ko je strokovnjak spoznal goljufijo, ki jo je Sam Bankman-Fried (SBF) posvetil izgradnji svojega imperija FTX, so kolegi podjetniki, trgovci in dolgoletni verniki soglasno priznali, da je škoda povzročila verodostojnost kripto ekosistema. Po drugi strani pa so glavni mediji — ki so večinoma napadali kriptovalute z zmožnostjo neugodnih špekulacij — domnevno prevzeli vidike SBF, medtem ko niso plačali nobene ocene za izgube, ki presegajo milijarde dolarjev, ki jih je utrpelo nekaj izmed nas.

Medtem ko SBF zavrača zasebno sodelovanje s Crypto Twitterjem, enakopravno sosesko, ki jo je nekoč poznal kot rezidenco, je opisal v članku New York Timesa (NYT) novembra 14, poskuša prikazati zaporedje dogodkov, ki so se končali jeseni kripto nadomestnega FTX. Presenetljivo je, da ton članka ni več odmeval v soseski, saj so mnogi sumili na pristranskost glede na trdne vezi SBF s politiko Združenih držav.

Kot je upravičeno poudaril novinar Bloomberga Trung Phan , “napihnjen del na SBF” ne omenja številnih goljufij in kaznivih dejanj, ki jih je namenil podjetnik. Kot spremembo je NYT izbral simbol perspektive, ki je nihče ni pričakoval.

Bodite pozorni, odvisno od napihnjenega dela NYT na SBF:

“Goljufija”: 0 “Enron” : 0″ Zločin”: 0″Nelikvidno”: 0

“Ukraden”: 0
“Skrito”: 0

“Zapor”: 0″Posojite vrata”: 0

“Zaspi”: 1 pic.twitter.com/htbte8IyPI

— Trung Phan (@ TrungTPhan) november 14, 97225 Kripto podjetniki, vključno z izvršnim direktorjem Polygon Studios Ryanom Wyattom, angelskim vlagateljem Balajijem Srinivasanom in milijarderjem Elon Musk je odkrito kritiziral NYT zaradi poskusa zamenjave spominov. Z navedbo očitnega je Wyatt piscu NYT orisal, kako je SBF posvetil nepogrešljivim finančnim zločinom, in dodal:

“To je objektivno prav medvedja usluga za vse te prizadete in žalostno je, da si prizadevajo, da bi poskušali vso to objektivno pravico preleteti nad spoštovanjem, naredil je naravnost napako.« Srinivasan je obtožil New York Times, da brani zločine, ki jih je posvetil Sam Bankman-Fried. »Nič, kar pravi SBF, ne bo nedvomno odvisno. Nič, kar pravi NYT, ne bo nedvomno odvisno od obeh,« je omenil Srinivasan, medtem ko je prosil Crypto Twitter, naj množično blokira medijsko hišo zaradi širjenja dezinformacij.

Polemika mesta, Elon Musk, je utrdil zgornje obtožbe s tem, da je zastavil neposredno zahtevo o svojem cilju, ki ni več predolg pred zdaj kupljeno platformo družbenih medijev:

“Zakaj napihnjen del @nytimes?”V času, ko podjetniki poskušajo sanirati uničenje, ki se je končalo v kriptoekosistemu, soseska ohranja sklep, da glavni mediji poskušajo zamenjati spomine . Zelo resno je vpiti, da so različni mediji, kot so CNBC, The Monetary Times in The Wall Avenue Journal, zasebno natančno poročali o nepravilnostih SBF.


Povezano: Shema dajanja FTX bi morda dobro odvrnila odpuščanja v kripto sektorju

V svežem kvizu Jaz Seja One thing (AMA) izvedena novembra 13, izvršni direktor Binance Changpeng Zhao je od trgovcev zahteval, da pridobijo dajatev za svoje odločitve o financiranju kot spremembo zgolj obtoževanja surovih akterjev, ki cenijo FTX.

»Kot uporabnik, celo zasebna dolžnost – nedvomno ne morete objektivno upravičeno kriviti vseh dolžnosti do različnih od nas. Ko se zgodijo surove stvari, če za vse kriviš dolžnosti, če je od nas vedno preveč, ne boš nikoli dosegel uspeha,« je opisal CZ.

97225 97225

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -