15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Cryptohawk.AI, nova programska storitev, vsakodnevnim vlagateljem zagotavlja napovedi cen na podlagi umetne...

Cryptohawk.AI, nova programska storitev, vsakodnevnim vlagateljem zagotavlja napovedi cen na podlagi umetne inteligence

Cryptohawk.AI, a New Software Service Provides Everyday Investors With AI-Based Price Predictions

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Toronto, Kanada – 1. junij, 2021 – Ustvarjeno in CryptoHawk.AI, ki so ga strokovnjaki za podatke natančno preizkusili v sodelovanju s strokovnimi trgovci, vsem omogoča, da izkoristijo moč umetne inteligence in strojnega učenja za boljše donose naložb v kripto. S programskimi napovedmi, ki temeljijo na AI, lahko vlagatelji odstranijo stres, zmanjšajo tveganje in prihranijo čas, hkrati pa izkoriščajo nestanovitnost pri vlaganju v bitcoin in ethereum.

Kako deluje rešitev

Podatkovni znanstveniki Cryptohawka so simulirali človeško reševanje problemov in miselno obdelavo v lastniški računalniško podprti model, ki črpa domensko strokovno znanje trgovcev. CryptoHawk.AI algoritem analizira milijone podatkovnih točk, kot so volatilnost, varianca, obseg, razpoloženje, iskanje, novice, trendi in zgodovinske cene 24 ure na dan. Algoritem sintetizira, ovrednoti in organizira podatke, da bi odkril nove vzorce, anomalije, odnose in te podatke manipuliral v realnem času. Oglejte si ta pregledni video o platformi , če želite izvedeti več o rešitvi.

CryptoHawk AI Algo

Model stroj za globoko učenje Cryptohawk.ai je razvila skupina izkušenih trgovcev in inženirji, ki jih je vodil pionir rešitve za umetno inteligenco Thiery Hubert. Ta algoritem je bil zasnovan tako, da vlagateljem nudi močne, a enostavne napovedi glede cen Bitcoinov in Ethereuma, ki se nenehno izboljšujejo, saj se algoritem uči iz prejšnjih napovedi in se prilagaja novim podatkom in tržnim silam.

Ta lastniški algoritem neprekinjeno obdeluje velike količine podatkov pri visoki hitrost in posnema zaznavanje, učenje, reševanje problemov in sposobnosti odločanja poklicnih trgovcev. Za razliko od ljudi strojno učenje deluje bolje, ko se količina podatkov povečuje in se dodatno usposobi in prilagodi, da sčasoma izboljša natančnost.

Izboljšana naložbena donosnost z močjo AI

Vlagatelji kriptovalut se dosledno ukvarjajo z dolgotrajnimi nalogami, kot je gledanje grafikonov , kazalniki, branje člankov in opazovanje trendov na družbenih omrežjih, vse naloge, ki jim otežujejo ohranjanje in rast portfelja. CryptoHawk.ai poenostavlja večino tega postopka, saj analizira milijone podatkovnih točk na uro z lastniškim algoritmom strojnega učenja, ki neprestano opazuje ustrezne vzorce, sprejema odločitve in ustvarja natančne napovedi gibanja cen. CryptoHawk vlagatelje opozori prek e-pošte in besedilnih sporočil, ko se spremeni gibanje cen, kar uporabnikom omogoča, da delujejo samozavestno.

Če se želite prijaviti za brezplačen preskus, obiščite: http: / /cryptohawk.ai/

Sledite instagramu CryptoHawk.AI, da ostanete posodobljeno: https://www.instagram.com/cryptohawkai/

O CryptoHawk.ai

CryptoHawk je platforma za umetno inteligenco, ki vlagateljem omogoča konkurenčno prednost pri trgovanju z bitcoini in ethereumom. Lastniški algoritem AI Cryptohawka analizira milijone podatkovnih točk na uro, da ugotovi ustrezne vzorce, sprejema odločitve in ustvarja natančne napovedi gibanja cen. CryptoHawk vlagateljem omogoča poenostavitev odločanja, zmanjšanje tveganja, izkoriščanje nestanovitnosti trga in izboljšanje uspešnosti vlaganja.


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

$1.4M in Bitcoin Remains Idle — The Curious Case of the 37-Day-Old 2009 Block Reward Spent a Year Ago

Standard Chartered Bank Launching Cryptocurrency Exchange and Brokerage

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments