19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Čudovite informacije: Rastite do delovanja s Snoopom in ali je Dorseyjev tvit koristen ali ničvreden?

- Advertisement -

Nezamenljivi žeton (NFT) tvita, ki ga je na Twitterju ustvaril ustanovitelj Jack Dorsey, se trenutno trudi razkriti celo 1 % svojega prodajnega odtisa dni.

Ikonični tvit geneze je bil prodan za 1, Eter (ETH), vreden 2,9 milijona dolarjev približno 480 pred dnevi marca 18, 2021. Idealno sodobno odkritje za to stremi k javni prodaji je 10.3 ETH, tečaj približno $26,487 v času pisanja, na trgu NFT OpenSea.

Nezamenljivi žeton tvita, ki ga je na Twitterju ustvaril ustanovitelj Jack Dorsey, ki ga ni mogoče zamenjati. njegova javna prodaja zaključna 365 dni.

Tweet genesis, ki ga je na Twitterju ustvaril ustanovitelj Jack Dorsey. Njegov lastnik, ustanovitelj Bridge Oracle Sina Estavi, je upal, da bo tweet ustvaril vsaj $50 milijona dolarjev, od katerih je polovico omenil, da bo po zaključku javne prodaje namenil v dobrodelne namene. tweet 7. aprila.

Odločil sem se promovirati ta NFT (prvi tvit v okolju) in darovati 54 % prihodkov ($27 milijonov oz dodatno ) dobrodelni organizaciji @GiveDirectly ‌‌‌‌‌
) https://t.co/cnv5rtAEBQ pic.twitter.com/yiaZjJt1p0

— Estavi (@sinaEstavi) 6. april 2022 Estavi je videti, da uživajo zelo napihnjeni povečati znesek denarja, za katerega bi tvit promoviral. Ko je na začetku uvrstil blago na OpenSea, je bilo idealno odkritje ocenjeno na približno $55. Trenutno je odkritje romana pripravljeno $8,731.

Nizki hobi v tem delu zgodovine družbenih medijev bi bil simptom novega upada pene v kripto industriji. Tudi če domnevamo, da se je obseg trgovanja z NFT v preteklem mesecu povečeval, so nastali daleč od najvišjih vrednosti vseh časov. Izgubljajo se tudi količine Bitcoin (BTC), ETH in decentraliziranih borz (DEX).

Uporaba umetnin NFT za krepitev ukrajinskih beguncevŠtirje ukrajinski umetniki, ki prebivajo v Sydneyju, so obveščeni o statusu digitalnih umetnin v NFT, da ustvarijo sredstva za posojanje petih milijonov beguncev iz

Kampanja OpenYourHeart upa, da bo od prodaje 4 NFT-jev z omejeno izdajo in od donacij ETH Habitat for Humanity, dobrodelni organizaciji za gradnjo hiš, odkrila najmanj 5 milijonov dolarjev. Umetniško delo bo prodano na majski dobro priložnosti dodatno 5 javno prodajo.

Olena Vigovska, ki je prepričana, da je ena od prevladujočih umetnic v kvartetu, meni, da ji ta javna prodaja daje tehniko, da ponovno njena družina in sorodniki v njenem domačem narodu.

»Moji sorodniki in sorodniki so spet prisotni v Ukrajini in vsaka zamenjava za njih je ocenjena.«NFT umetniško delo ukrajinske begunke Tetiane Koludenko.Med štirimi umetniškimi deli bodo tri umetniška dela in ena fotografija, ki močno vključujeta modro in rumeno barvo, spoštujte ukrajinsko državno zastavo. Javna prodaja bo rešila zagate na spletu, galerija pa je odvisna od Avstralije.

Prva posadka WNBA, ki skrbi za NFTPosadka New York Liberty WNBA bo začela svojo 18 sezono lige z NFT se spusti v spomin na svojo otvoritev hiše proti Connecticut Sunu maja. 7.

Ponosen, da sem glavna posadka #WNBA, ki ustvarja #NFT. Umetnost nohtov. Digitalno umetniško delo. 2022 sezona. 1/3 pic.twitter.com/tIcrSu8PAj

— New York Liberty (@nyliberty) april 18, 2022 Zaporedje 480 NFT-ji se skovajo prej kot športni čas in prodajajo na Poligonu za $52 vsak. Nakupovanje sledu do športa in uvrstitev vaše denarnice na seznam dovoljenih za reševanje denarnice do maja je verjetno, da vam bo 1 brezplačno pokukal, da ste prejeli NFT. Cena je odprta pri $55.

Vsak NFT prikazuje vrtečo se oštevilčeno stekleničko laka za nohte, ki pravi, da je iz odpirača za hišo za posadko.

OKcoin za ustvarjanje trga NFTNadomestni kripto OKcoin je odločen, da ustvari svoj trg NFT, za katerega pravi, da lahko uživa nič stroškov in Ustvarjalci avtorskih honorarjev ne morejo delovati pri sekundarnih nakupih.

Generalni direktor OKcoin Hong Fan je v torek predstavil trg in omenil, da bo nadomestni del spustil čudno in čudovito zaporedje NFT, ki ga bodo udeleženci čakalne liste zbrali

Z dvigom zgornje meje avtorskih honorarjev za ustvarjalce je Fong omenil, da bo trg dodatno “opolnomil ustvarjalce z NFT v identični formulaciji, da tehnologija veriženja blokov omogoča finančno svobodo s kriptovaluto.” Snoop za razvoj bolj zelenih pašnikovKripto investitor in poznavalec marihuane seur Snoop Dogg združuje dve svoji strasti s partnerstvom s platformo metaverse MOBLAND, da bi udomačil kmetije plevela.

MOBLAND načrtuje izdajo omejenega zaporedja digitalnih NFT farm za plevel skupaj z izdajo umetnika NFT Champ Medici . Kmetije plevela bodo v platformo kot uspešno uvedle koncept razvoja za delovanje, kar daje posebno uporabnost in prednosti lastnikom digitalnih zemljišč.


Druge Nifty InfoAmeriški kripto nadomestni Coinbase je predstavil beta model svojega dolgo pričakovanega trga NFT. Omejena učinkovitost bo trenutno omogočala zgodnjim preizkuševalcem reševanje in promocijo NFT ter ustvarjanje spletnih profilov.

Crypto nadomestni oddelek za kapital Kucoin je namenil $ milijon za umetnike in ustvarjalce, ki bodo svoje industrijske operacije razširili na boljše občinstvo. Sredstva bodo povezana z nadomestnim trgom uživanja NFT, s čimer bo konkurenca OKcoinu, Coinbase pa ima enake trge.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -