13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Curve (CRV) opazi 150-odstotni oživitev, ko se zmanjšajo dna DeFi in ETH

Curve (CRV) opazi 150-odstotni oživitev, ko se zmanjšajo dna DeFi in ETH

Znižanje provizij za plin Ethereum, začetek poslovanja Convex Finance in sektorja DeFi dosegajo potencialno spodbudno CRV impresivno 150% rally od maja 23.

6501 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

Curve (CRV) sees 150% rebound as DeFi bottoms and ETH gas fees drop

Žetoni in protokoli DeFi so bili maja močno prizadeti 19, saj je cena Bitcoin padla na $ 30, 00 0 in medtem ko je BTC vstopil v tisto, kar nekateri analitiki opisujejo kot fazo “stiskanja”, se mora skupna vrednost, zaklenjena v DeFi, in vrednost številnih žetonov sektorja še vrniti na ravni, ki smo jih videli pred tržni zlom.

Žeton Curve DAO (CRV) je med redkimi žetoni DeFi, ki se je v zadnjih dveh tednih močno okreval zaradi znižanih provizij za plin Ethereum, uvedbe Convex Finance in sektor DeFi je začel iskati dno.

4-urni grafikon CRV / USDT. Vir: TradingView

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da se je CRV povečal 48% od 1. junija, ki se je znižal z najnižjih 1 USD. 66 1. junija do najvišja znotraj dneva pri 2 $. 76 3. junija skupaj z 250% povečanje 24 – urni obseg trgovanja.

Uvedba Convex Finance privabi imetnike CRV

En vir nenadnega dviga v ceni in zagonu za CRV je Convex Finance (CVX), optimizator za protokol Curve, ki omogoča zamenjave podobnih sredstev, kot je stablecoin, s stabilnimi transakcije s kovanci.

Predstavljamo vam Convex Finance! Nova platforma, ki so jo zgradili Defi Natives, da vam poenostavi izkušnjo za povečanje krivulje in poveča vaš donos.

Preberite več tukaj! https://t.co/56 Dog7RdqE

– Convex Finance (@ConvexFinance) april 06, 2021

Ker je bil uradno predstavljen maja 17 je protokol Convex hitro pridobil veliko uporabniško bazo zahvaljujoč donosom 43. 07% in nekateri analitiki menijo, da protokol izpodbija Yearn.finance za vloge, povezane s CRV.

Podatki Defi Llama kažejo, da je v dveh tednih in pol od ustanovitve Convex Finance skupna vrednost (TVL), zaklenjena na protokolu, z deležniki presegla 2,3 milijarde dolarjev. na protokolu zaslužil 4,3 milijona dolarjev celotnega prihodka.

Skupna vrednost, zaklenjena na konveksnem. Vir: Defi Llama

Tako Convex Finance kot Yearn.finance sta v veliki meri odvisni od CRV za delovanje njihovih platform in povečana aktivnost je povzročila upad krožne oskrbe s CRV. To je morda pripomoglo k zvišanju cene CR, saj vlagatelji želijo vložiti žetone za čim višjo donosnost.

Curve Finance in širši ekosistem DeFi bi lahko koristili tudi močnemu znižanju pristojbin za plin v omrežju Ethereum (ETH), zaradi česar so številni trgovci na drobno prej postavili svoje cene enostavne transakcije odobritve in potrditve, potrebne za vplačilo in uveljavljanje dobička iz protokolov DeFi

Povprečna pristojbina za plin Ethereum. Vir: Etherscan

Nižje pristojbine so omogočile širši krog uporabnikov, da ponovno sodelujejo z njihovimi najljubšimi protokoli DeFi, Curve pa je bil pomemben upravičenec tega razvoja.

Indikator VORTECS ™ je utripal pred zlomom

Podatki VORTECS ™ iz Cointelegraph Markets Pro so maja začeli zaznavati bikovske napovedi za CRV 25, pred nedavnim dvigom cen.

Ocena VORTECS ™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritmična primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno z razpoloženjem trga, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnost na Twitterju.

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi s ceno CRV. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, VORTECS ™ Rezultat za bikovske odčitke, zabeležene v CRV v zadnjem tednu, je bil visok 91, ki prihaja pozno v maju 25. To je bilo približno 15 ure pred zvišanjem cene 48% v naslednjem 40 ur dni.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

539118

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments