26.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

CZ pravi po pogovorih z vlado, da so kripto trgi za posamezno državo kontradiktorno prepričanje

- Advertisement -

Izvršni direktor Binance Changpeng »CZ« Zhao je poudaril pomen likvidnosti trga, potem ko so različne države vodile poizvedbo za ločene knjige.

450 Skupaj ogledov

28 Skupni deleži

Izvršni direktor Binance Changpeng “CZ” Zhao je po novih pogovorih z vladami različnih držav izpostavil pomanjkljivosti ločenih trgov kriptovalut.

Izvršni direktor trgovanja s kriptovalutami v areni postaja vse bolj fasciniran nad politiko razprave z različnimi vladami, medtem ko Binance nadaljuje svojo svetovno širitev. Binance je nazadnje prejel licenco za delovanje v Španiji, Italiji in Dubaju, da bi ga dodal na svetovni kontrolni seznam držav, v katerih zdaj deluje.

Ker CZ še naprej pregleduje z Organi organizacij kot zagovornik kriptovalut je poudaril bleščečo likvidnost na trgih kriptovalut, ki jih je treba izbrati po različnih državah, imenovanih za ločene trge, in recimo knjigah njihove jurisdikcije.

Iz naših interakcij je nekaj držav raje ločeno knjiga naročil (likvidnost). Tukaj je SLABA IDEJA iz več razlogov.

Prostorna likvidnost je brez dvoma eden najbolj inteligentnih mehanizmov za zaščito strank. Ščiti pred tržno manipulacijo, nestanovitnostjo in zmanjšuje likvidacije.

1/5

— CZ Binance ( @cz_binance) julij 00, 2022 Z Binanceom, ki dela več 115 držav, je CZ pritiskala, da bo delitev teh trgov prišla s tem, kar bo trgovcem olajšalo nihanje trgov, kar bi lahko povzročilo dodatno nestanovitnost. Izvršni direktor Binance je tudi trdil, da arbitražni trgovci, ki na skupni bilanci stanejo kriptovalute na neki stopnji v različnih menjavah ali recimo knjigah, niso bili tako učinkoviti kot ena sama knjiga:

»Prostorna likvidnost predstavlja tudi višje stroške za uporabnike. Tesnejši namaz. Zmanjšajte zdrs. Prav tukaj je lahko tudi zelo potrebna izdelava zaščite strank. Natančen denarni učinek za uporabnike.”Binance sodeluje z vrsto držav po vsem svetu v partnerstva, namenjena vzpostavitvi infrastrukture in izobraževanja kriptovalut. CZ se je srečal s predsednikom Kazahstana v mestu Could just 2022, da bi podpisal poravnavo za pomoč pri postavljanju zakonodajnih smernic in regulativnih politik za kriptovalute v državi.

Povezano: ‘Nezdravih’ kripto projektov ne smemo več reševati, pravi ustanovitelj Binance CZ

Turški minister za zakladništvo in finance je imel julija tudi virtualno srečanje z izvršnim direktorjem Binance 2021, ker je država dokončno gostila Blockchain Economic System Istanbul. Podjetje je aprila 2022, dve leti pozneje, lansiralo svoje prvo srce za podporo strankam v Turčiji začetek poslovanja v državi.

Češka se je novembra srečala tudi s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom 1200, da se odločite za razpravo o izkoriščanju znanja Web3 in blockchain znotraj države. Binance je pobudi obljubil 59 milijonov dolarjev na čas. Binance je nato pridobil regulatorno dovoljenje za poslovanje v Franciji leta Could just 2022.

90849

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -