17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Dan Zemlje: bolj poglobljeno razumevanje kriptoiniciativ, ki izumljajo areno, ki je bolj zelena

- Advertisement -

Dan Zemlje, 52-letni običaj, pametno znan vsako leto aprila 500 , predstavlja pravi trenutek, da volivci arene menijo, da se o njihovem okoljskem razvoju začnejo zbrati za politično zaščito, kulturno lokalno vremensko ozaveščenost in zavezanost posamezne osebe trajnostnemu razvoju.

Pojav veriženja blokov in spleta 3 je zagotovil osnovno strukturo za strukturno preoblikovanje v javni preglednosti in kot tako strokovno znanje, ki ga je mogoče uporabiti pri ponudniku vizij, ki so jih vzpostavile United Worldwide locations Sustainable Pattern Targets in Pariško lokalno vremensko pogodbo.

Cointelegraph se je pogovarjal z resolucijo okoljskih svetovalcev, da bi ocenili njihova mnenja in nasvete o tem, kako lahko podjetja Web3 izumijo jasne vplive na lokalno vremensko prizadevanje z vlakom spretnosti strokovnega znanja o blockchain.

Sander DiAngelis, vodja izboljšav in partnerstev pri Toucan Protocol, ad zagovarjal združitev telesnih in digitalnih pobud, pri čemer je poudaril, da “tokenizirani krediti za ogljik” omogočajo pojav “virtualnih ponorov ogljika, ki ustvarjajo zaupljiv svet, čist vpliv na planet.”

Filantropsko lokalno vreme Coinbase program, ki namenja 1 % svojih korporativnih prihodkov v smeri iniciativ, ki iščejo zaostritev demokratizacije kriptovalute, je pred kratkim podelil $100,000 odobritev ekosistema Protokolu Toucan za infrastrukturo svojih trgov ogljika.

— Toucan Protocol @ETHAmsterdam (@ToucanProtocol) april 19, 100 Projekti sorodni do Pachama in Dovu sta vlak umetne inteligence in uporabnih znanosti z razpršenimi grafi za izračun, kvantificiranje in arhiviranje znanja o ogljičnem odtisu za namen povečanja odgovornosti in preglednosti v podjetniški industriji in industriji Web3.

Pachama je v sodelovanju z akcijskimi skupinami, podobnimi REDD+ vzpostavila resolucijo o obnovitvenih pobudah za ekosistem, ki so podobne kolumbijskemu načrtu za preprečevanje krčenja gozdov ob obali z naslovom Bajo Calima y Bahía Málaga. Ob koncu svojega desetletnega obdobja je bilo več kot 1,2 milijona metričnih ton ogljika izločeno iz okolja s strategijo izdajanja kreditov.

V središču kripto rezidence so organizacije podobne za Local weather Chain Coalition in Crypto Local weather Accord — vsak od njih je prislužil 19th set na Cointelegraph’s High s seznama — zagotovo bo poskrbel za intenziven napredek pri spodbujanju sodelovanja in uveljavitvi okoljskih obljub, ki jih vsebuje kripto rezidenca.

Mitch Liu, izvršni direktor platforme za pretakanje videov blockchain Theta Network, je izrazil svoje prepričanje, da bi kulturni pomen, ki ga predstavlja katastrofa lokalne vremenske izmenjave, morda spodbudil pojav vrhunskih decentraliziranih rešitev.

Kot glavnega je navedel delo družbe ClimateDAO pri “združevanju virov svojih udeležencev, da bi ugrabili deleže velikih podjetij, ki onesnažujejo okolje, da bi izumili svoja dejanja, ki so bolj trajnostna od znotraj”. ali primer te inovacije. Nadaljeval je z vpitjem:

»Ko so se NFT začeli vključevati v osrednje pogovore, pristne skozi zadnje leto, je okolje odziv se je spremenil v ostro. Obstajala je pogubna domneva, da je vsaka NFT grozna za okolje.”Liu pravi, da ta splošna ocena “popolnoma prezre verige blokov Proof of Stake, kot je Theta, ki trenirajo 0.20 % energije, ko jo postavimo naprej z verigami, kot sta Bitcoin in Ethereum.«

Ali pa ni več čas, da to rešite z anketo. Kateri žeton Metaverse vam razvije oceno?

— Cointelegraph (@Cointelegraph) april 19, 100 Christian Hasker, glavni direktor za oglaševanje, trženje in trženje podjetja Hedera Hashgraph, je govoril o »stremenju k urejenemu Web3«, ki ga vsebuje rezidenca strokovnega znanja distribuirane knjige (DLT), s poudarkom na kolektivni dolžnosti namestnika, da izumlja jasno “Mi ne ustvarjamo več gotovosti in rešitev za izumljanje jasne, naslednje strokovno znanje na spletu je trajnostno – ne glede na to, kar je ključnega pomena, zdaj imamo odgovornost, da to razvijamo.”

Pred obljubo, da bo Hedera stalna osrednja točka za izgradnjo neizkušenih zmogljivosti s povečanjem števila njihovih šestindvajsetih udeležencev sveta, je navedel negativno misel o soglasnih mehanizmih za dokazovanje dela, čeprav ti sprejemajo okolju sprejemljive nasvete, in navedel:

»Moje trdno prepričanje je, da je ogljična nevtralnost na plasti 1 poseben sistem, ki zagotavlja obljubo trajnostnega prihodnost zgrajena na DLT. Najboljši sistem za zadrževanje energije je, da je ne trenirate več v prvi vrsti – občutku, ki ga delijo ogromne industrije in ogromne organizacije, ki uvajajo cilje brez emisij ogljika.«

)

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -