19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice DAO1 Hackthon cilja na afriške blockchain razvijalce

DAO1 Hackthon cilja na afriške blockchain razvijalce

DAO1 Hackthon Targets African Blockchain Devs

Kot del pobude, ki želi zgraditi kripto in blockchain vesoljsko bazo talentov, bo decentralizirana avtonomna organizacija (DAO1), protokol, ki ga vodi skupnost, izvedla glavno skupno računalniško programiranje ali hackathon. Organizatorji upajo, da bo ta dogodek pomagal ustvariti glas o kriptovalutah in tehnologiji veriženja blokov.

Če želite izvedeti več o hackathonu, je kolumnist Bitcoin.com News Terence Zimwara stopil v stik z Leo G, glavnim strategom (CS) na DAO1. Spodaj so njegovi odgovori na sklop pisnih vprašanj.

Terence Zimwara (TZ): Ali lahko na začetku razložite, kaj sploh je DAO1 Hackathon približno?

Leo G (LG): Hakaton DAO1 je pobuda za spodbujanje inovacij v kripto prostoru. Spodbujamo skupnost, da predloži svoje naslednje velike ideje o izdelkih in celo dela na njih, medtem ko jim nudimo potrebna sredstva za uresničitev takšnih idej. Hakaton DAO1 je bolj ozaveščevalni program s spodbudami za udeležence.

Svojo idejo bodo lahko preizkusili tako, da bodo ustvarili dokaz o konceptu in jo oddali v oceno. Te prispevke bodo pregledali strokovnjaki, ki bodo dali tudi dragocene povratne informacije, ki bodo udeležencem daleč pomagale razviti bolj izvedljiv izdelek v prihodnosti. Najboljši kandidati bodo prejeli nagrade, panel Hackathon pa bo upravičenim udeležencem ponudil, da se pridružijo programu inkubatorja DAO1.

TZ: Kakšna vrsta nagrad, ki jih boste podelili prosilcem z najboljšimi prispevki?

LG: Udeleženci z najboljšimi tremi vpisi bodo vključeni v prvi program inkubacije DAO1. Najboljši 3 zmagovalni projekti bodo prejeli tudi naslednje:

  • Sponzorstvo za projekt
  • strokovno tehnično in netehnično mentorstvo
  • financiranje semenskega kroga
  • pomoči za lansiranje na trg na lansirni ploščici – veljajo določila in pogoji

TZ: Kdaj je ta hackathon?

LG: Ta prva izdaja hakatona skupnosti DAO1 bo trajala od junija 05 do 2. julija, 2021.

TZ: Kdo lahko sodeluje v tem hackathonu?

LG: Celotna kripto in tehnološka skupnost. Kdor misli, da ima inovativno idejo, ki bi lahko s pomočjo tehnologije veriženja blokov rešila resnične izzive. In ja, v ekipi bi morala biti vsaj ena oseba z dovolj tehničnimi znanji za izdelavo izdelka ali vsaj PoC. Vendar spodbujamo afriške razvijalce, da se vključijo v Hackathon.

TZ: Zakaj spodbujate več afriških razvijalcev, da se vključijo?

LG: Prepričani smo, da je Afrika premalo zastopani v prostoru Blockchain, zato uporabljamo našo platformo, da bi se v ves prostor vključilo več razvijalcev s celine. Poleg tega bo naša platforma prispevala svojo vlogo pri spodbujanju afriških razvijalcev k oblikovanju blockchain rešitev lokalnih težav.

TZ: Kot že veste, v preteklosti je bilo že veliko hackathonov. Torej, povejte nam, kaj želite doseči s tem hackathonom?

LG: Cilj je spodbuditi inovacije v verigi blokov s spodbujanjem projektov z resničnimi aplikacijami. Menimo, da je skrajni čas, da zapolnimo vrzel med decentraliziranimi in tradicionalnimi rešitvami, in hackathon je eden od načinov, kako najti ljudi z idejami, ki bi to storili. Hackathon je le odskočna deska za naš inkubatorski program.

Crypto zagoni in tvegani skladi in celo prihodnost partnerstva z drugimi industrijskimi akterji bodo zagotovila potrebno podporo nekaj izbranih, da bodo svojo idejo spremenili v polnopravno podjetje.

TZ: Ali bi morali v prihodnosti pričakovati več od DAO1?

LG: Da, DAO1 bo pogosto vodil hackathone. Medtem ko so začetni dogodki v spletnem formatu, bomo po odmiku pandemije te dogodke izvajali na različnih lokacijah, v resničnem fizičnem svetu.

Kaj menite o tem hakotonu DAO1? Svoje poglede lahko delite v spodnjem oddelku za komentarje.

Zimbabwean Fintech Lawyer and Proponent Pushes for Crypto Regulation via Private Legislative Bill

Zimbabwean Fintech Lawyer and Proponent Pushes for Crypto Regulation via Private Legislative Bill

The Flip Side of NFTs: A Glimpse Into the Artists' Unique Perspectives

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments