15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Dapp za prihajajoči blok verige Diem zbere 4,5 milijona dolarjev semenskih naložb

Dapp za prihajajoči blok verige Diem zbere 4,5 milijona dolarjev semenskih naložb

Pontem Network je prejel podporo več pomembnih vlagateljev, vključno z Delphi Ventures, Collider Ventures, Alameda Ventures, Skynet Trading in Animoca Brands. Skupno je k povišanju prispevalo več 30 vlagateljev.

Dapp for upcoming Diem blockchain raises $4.5M in seed investments

Pontem Network, decentralizirana aplikacija, ki želi povezati Facebook Diem z javnimi verigami blokov, kot je Ethereum (ETH), je zbrala 4,5 milijona ameriških dolarjev semenskih naložb, s čimer je pripravila nadaljnji razvoj ambiciozen projekt digitalne valute.

Omrežje Pontem je opisano kot veriga, ki temelji na Polkadot Substrate, kar pomeni, da lahko služi kot testna mreža za Facebookovo verigo blokov Diem. Z uporabo parakadneja Polkadot lahko Pontem razvijalce seznani s potencialom podjetja Diem in jim omogoči, da svoje ideje potrdijo, preden se prijavijo združenju Diem.

Soustanovitelj Pontema Stas Oskin je dejal, da je vizija njegove platforme “razvijalcem omogočiti gradnjo za Diem in hkrati uživati ​​v likvidnosti , podatki in uporabniška baza Polkadota. “

Jehan Chu, soustanovitelj in upravni partner podjetja Kinetic Capital, enega od Pontemovih zagovornikov , dejal:

“Pontem je drzen projekt, saj ne ustvarja le poligon za Diem, verjetno največji in najbolj sprejel projekt veriženja blokov v svetu, hkrati pa tudi aktivno poligon za nove protokole in skupnosti. “

Pontem je tudi sporočil, da namerava zaposliti nove talente za nadaljnje širjenje projekta. Podjetje je pred kratkim zaposlilo Aleja Pinta, nekdanjega člana BlockFi, za glavnega direktorja za rast. Povedal je:

“Pontemova vizija decentraliziranega okvira za kripto projekt Facebooka bo zagotovila, da birokracija dovoljenega sistema veriženja blokov ne bo ovirala inovacij v našem finančni vključenosti. ”

Združenje Diem, ki ga podpira Facebook, naj bi začelo s svojim pilotom stablecoin kot je že poročal Cointelegraph, se pilotski centri osredotočajo na stabilcoin, ki ga podpirajo ZDA.

Diem velja za pomanjšanega -zadnja različica izvirnega projekta kriptovalut, ki ga je Facebook prvič predstavil leta 2019. Diem je pozno preimenoval iz tehtnice 2020, ki označuje nov začetek projekta od prejšnjih povezav.

Prejšnji članekPolkadot (DOT) in Kusama (KSM) sta po privlačnosti 30 milijonov dolarjev podražila
Naslednji članekVrhunski mentorji blockchainov združujejo moči in svetujejo o “prelomnih” projektih Solana

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments