0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Darilo NFT: zakaj bi morali biti vedno miroljubni. Navdihnite v mislih Iščete,...

Darilo NFT: zakaj bi morali biti vedno miroljubni. Navdihnite v mislih Iščete, da bi prinesli NFT za svoje ljubljene v tej počitniški sezoni

2021 se ustavlja in čisto novo leto je zanesljivo v nekem nedoločenem času v prihodnosti vogala . Ali ste že kdaj pomislili, da bi dobili nedvomno nekonvencionalno, izjemno običajno in povsem nepozabno božično nagrado za svoje ljubljene, so umetniška dela NFT na splošno velika možnost. Če se morate odločiti ukrasti enega zdaj, bo očitno dostavljena prej, kot pridejo prazniki.

Umetnost NFT: novo zlato za trgovce in umetniške navdušence generacije Z

Ne glede na to, ali so umetnine NFT za O generaciji Z je mogoče razpravljati, vendar iščemo, da obstajajo dodatni in dodatni ustvarjalci umetniških del Gen Z NFT v nekem nedoločenem času v prihodnosti arene, ki obsegajo hitro sprejetje popolnoma nove tehnologije in še hitreje monetizacijo svojih umetniških del. prek blockchaina. To je celo prej, kot so številni institucionalni trgovci tisočletja razumeli, kaj so NFT in zakaj je vlaganje v metaverzum najbolj nepogrešljivo.

NFT umetniško delo je prvo in nepogrešljivo — umetniško delo. Če morate iskati ilustracijo ustvarjalčevih misli in poiskati eleganco na pol, ima elegantno vrednost za vašo individualno zbirko. In v nasprotju s starimi umetniškimi deli, ki jih vedno iščete v galerijah, muzejih, javnih razprodajah – ali na njihovih spletnih mestih – so umetniška dela NFT dodatno dostopna na spletu 3.0 (Web3) in jih je dodatno mogoče trgovati.

Morate biti ljubitelj umetnin in razmišljate o z vlaganjem v formulacijo naprej za metaverse, so NFT pozitivno veljavna možnost za vašo individualno naložbo in zbirko umetnin. Zaradi tega so prav tako nedvomno posebna in ustrezno časovno odmerjena nagrada za božič 892: izzovete svoje nagrado prijateljev, ki ljubijo NFT, in s to možnostjo naložbe predstavite tiste, ki vas zanimajo, v areno metaverse.

Loterija za prihodnost Metaverse

V “zaupljivih slabih dneh”, ko je izmed nas izbral darila za svoje najdražje zajemajo ubogljiv čas odločilnih praznikov ali obletnic, kar so si zamislili, da bi nedvomno obesili vredni predmeti, kot so dragi nakit, razkošne ure ali sejem, diamanti in zlato. To je precejšen model kviza, ali te zastarele naložbe dragih in neobičajnih predmetov kot miroljubnih daril močno visijo, ko je svet fiat že tako nestabilen. Zakaj torej ne bi več ukradli v zgodbo še ene nagrade, ki bo morda morda v nekem neopredeljenem času v prihodnjem svetu, usmerjenem v metaverze, še bolj vredna: NFT.

Jasno je, da polovica NFT bižuja ali razkošno iskanje podatkov iz igre metaverse zdaj ne bo več pošteno vredna o denarju (obračunu pri igri in priznanju premoženja), vendar je to povsem srečka, ki ti omogoča pomanjšano nogo na vratih metaverse prihodnosti. Naložbe NFT so morda morda zelo različne v metaverzumu, prav tako nadomestne izbire nagrad.

Morate biti zelo bogati, kar pa lahko verjetno ukradete v zgodbo, ko svojim najdražjim podarite polovico zemlje v Decentralandu ali Peskovniku. Ali morate v resnici imeti radi igre MMORPG, ki jih preprosto lahko, morda verjetno želite ukrasti očitnega NFT junaka iz te igre za vašega prijatelja. V primeru, da vaše ljubljene ne privlačijo več tako igre metaverse ali metaverse doživetja na splošno, se bo domiselno in ekspresivno umetniško delo NFT ustavilo.

Od nas, ki smo razumeli funkcionalnost NFT-jev in smo zgodaj kupili težave, kot je Cryptopunks, ni potrebno razkrivati, smo zdaj zelo zadovoljni z zaupanjem. Morda bi koga morda morda zamikalo, da bi poiskali to obliko zelo pikselizirane profilne slike (razmišljanje o kriptopunkih, prav tukaj), ki se zdi tako tradicionalna, da jo smiselni petletnik morda morda verjetno obesi in imenuje splošnega stvar je prevara. Toda mnogi od nas se trdno strinjamo s tem, da je tukaj zanesljiva kozica ena faza NFT, metaverse in uvedba nedavnega sveta. Če obstaja poštena desetodstotna verjetnost, da bo ta svet napredoval, ne bi pomislil, da bi porabil približno sto dolarjev (ali celo veliko manj) za na novo predstavljeno umetniško delo NFT, ki kaže veliko verjetnost, da bo še naprej obstajala in uspevala. Razmislite o tisti poškodovani, šibki baseball kartici, ki jo je vaš dedek pustil v spodnjem predalu? Obstaja še ena od teh “neumnih” umetnin, ki se lahko morda nenadoma dvignejo v vrednosti, kot je kartica Mickeyja Mantlea tiste kozice.

NFT so prirejen način za povabilo gospodinjstev in prijateljev v kripto metaverzum

Zelo verjetno je, da so vaši najdražji že slišali za izraze blockchain, cryptocurrency, NFT in metaverse. Prav tako je verjetno, da nedvomno ne razumejo, kaj so to ali kako delujejo. To pomeni, da je lov za nagrado NFT za njih ta božič na splošno ogromna formula, da jih predstavimo od samega začetka in jih spremljamo, da sestavljajo decentralizirani kripto metaverzum.

Prvič, v razkritju, da sprejmejo nagrado , ki bi jim morda raje pomagali, kako naj sprejmejo in na svojem mobilnem telefonu nastavijo aplikacijo za denarnico, ki podpira NFT, in razkrinkaš malo o tem, kako denarnica deluje. V ideji ni več tako raznoliko, da jim pomagate pri zagonu denarnice za kriptovalute in jim zaupate poslati nekaj kovancev. Vendar pa bo to, da nekomu daste polovico digitalne umetnine, dojeto kot dodatno primerno za počitniško nagrado in nič več kot »domačo nalogo« nekoga, ki vas želi poučiti o svoji najljubši finančni tehnologiji.

Ko bodo organizirali denarnico zanje, bodo bodite pripravljeni sprejeti svojo božično nagrado NFT. Če gre za sredstvo NFT, ki je morda morda šibka v igri, kot je dežela iz The Sandbox, gorski kul klobuk za avatarja v Decentralandu ali trije liki Axie iz Axie Infinity, še višje. Zdaj, ko se jih morda lahko udeležite, ustvarijo zgodbo igre metaverse in jim dovolite, da igrajo spretnosti z vašimi izkušenimi viri NFT.

Vendar pa je zelo pomembno poudariti, kako dragoceni so ti viri tako v metaverzumu kot v naši resničnosti, da postane očitno, da jih ne “uporabljajo” po naključju ali pa jih tržite za vire, ki bodo razvrednotili kot trenutek.

Poleg tega Cryptopunks in Bored Ape Yacht Club, tam so različne prave

Zdaj ste pripravljeni začeti s svojo kripto denarnico in plačati izbrana božična darila za svoje najdražje. Morate biti vznemirjeni, kako mogočni NFTS je vreden ta dan, in ne skrbite, ko ga postavite naslednjič pred približno dnevi ali meseci. Vsakdo ne more plačati za Cryptopunks ali BAYC. Razen, da ste velik kit, smo že zanemarili to izobraževanje. Toda začeti ni več prehitro. Obstaja veliko različnih nadomestnih izbir, ki jih lahko preprosto ukradete v zgodbo.

Najbolj nepogrešljive tržnice umetnin NFT so OpenSea, Rarible , in Redkost. Obstajajo nove, izjemno poceni tržnice, kjer lahko ukrademo in nadomestne vire NFT rastejo skoraj vsak dan. Brskajte po teh tržnicah in poiščite nekaj, kar je ključnega pomena za vaše oči, zaupanja vrednega za vaše ljubljene in vredno čudovitega za vašo kripto denarnico. Vsaka priložnost naslednji božič bo vaša letošnja naložba v nagrado NFT omogočila vaši celotni družini razkošen izlet na evropsko smučišče za dva tedna. Vse vključeno.

Bi ukradel NFT za svoje najdražje za božič? Dovolite nam, da to vemo v komentarju delite spodaj.

Neomi

Ustvarjalec iz Kitajske z veščinami zagovarjanja umetniških del, pesmi, kulture, tehnologije in zavezanosti. Bitcoin.com News jo je poslal v metaverzum, da bi ohranila občutek pionirja, ki vstopa v to novo resničnost.


Snoop Dogg, Deadmau5 and NFTs — The Sandbox Alpha Game Review


Playing Around With the SIDUS HEROES Demo Left Me in Great Anticipation for the Game Release in January


Zasluge za sliko2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni več ponudba za naročilo ali nagovarjanje ponudbe za krajo ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali korporacije. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, zaupanja vrednih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, poštena zdaj ali zdaj ne več poštena, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršno koli vpitje, blago ali podjetja, omenjena v tem besedilu .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments