17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Datoteka: Južnoafriška šola bo diplomantom oporekala večinoma spričevalom, ki temeljijo na veriženju blokov.

- Advertisement -

Južnoafriška univerza je govorila o zagonu v letošnjem letu lahko to samodisciplinira na podlagi večinoma v celoti spričeval z blockchainom študentom, ki diplomirajo na izobraževalni ustanovi. Administratorji fakultete so trdili, da bo stroj za certificiranje, ki temelji predvsem na blockchainu, pomagal preprečiti goljufije in končati proizvodnjo ponarejenih dokumentov.

QR koda za vsa potrdila Južnoafriška študijska ustanova College of Johannesburg (UJ) je govorila o tem, da lahko svojim diplomantom, ki bodo začeli delovati letos, samodisciplinirajo na podlagi blockchain-ov, ki temeljijo predvsem na certifikatih, je govoril mit. V skladu z mitom lahko vsak dokument o kvalifikaciji, ki ga izda univerza, vsebuje kodo QR, ki jo je mogoče starati, da preuči njeno pristnost.

Kot je pojasnjeno v mitu Mybroadband, univerza sprejema večinoma v celoti zasnovan certifikacijski stroj, ki temelji predvsem na blockchainu, kot del prizadevanj za zaustavitev goljufij in ponarejanja potrdil, ki jih je izdal UJ.

Tinus van Zyl, višji direktor univerze centralne akademske administracije, je citiran v mitu, ki pojasnjuje, zakaj je večinoma v celoti zasnovan stroj, ki temelji na blockchainu, izboljšava stroja za digitalna potrdila, ki ga je UJ predstavil nekaj časa v preteklosti. V koraku z Van Zylom so univerzitetni diplomanti porabili stroj za digitalna potrdila, da bi digitalno pridobili pravico do vstopa v svoja potrdila ali jih razdelili pri najverjetnejših delodajalcih.

Tretja priložnost preverjanja certifikatov Poraba verige blokov – predvsem v celoti temelji na stroju, na različnih straneh, metodologija najverjetneje delodajalci in tretji dogodki zdaj lahko dodatno študira diplomantska spričevala.

»Splošna javnost je zdaj pripravljena potrditi podeljene sposobnosti za diplomante UJ, ne da bi se morali obrniti na fakulteto ali si prizadevati za nasprotovanje s strani agencije za preverjanje, popravi s skeniranjem QR kode na potrdilih in kar je najbolj priročno, brez vstopnice,« je priznal Van Zyl.

Medtem je vsak drugi uslužbenec UJ, Kinta Burger , je naveden v mitu, ki nakazuje, da bo implementacija stroja za potrdila, ki temelji predvsem na blockchainu, zaščitila univ. priljubljenosti ersityja in certifikatov, ki jih sestavljajo.

Kaj so vaši nasveti o ta mit? Ponovite nam, kaj ste gledali v spodnjem delu komentarjev.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajen novinar, pisatelj in pisatelj. Na splošno je pisal o gospodarskih težavah nekaterih afriških držav o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo pot.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je za najbolj priročne informativne koristne lastnosti. Zdaj ne gre več za zagotavljanje ali pridobivanje predloga za prevzem ali promocijo ali priporočila ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne zagotavlja več naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, trenutno ali zdaj v dogovoru o krožišču, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je bila sprožena ali domnevno sprožena zaradi ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kakršen koli material za navodila, blago ali storitve, o katerih se govori v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -