24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Datoteka: Kambodža ponovno potrjuje stališče v nasprotju z nedovoljenimi dejavnostmi, povezanimi s kripto

- Advertisement -

Kambodžanske oblasti se domnevno veselijo da nobenemu podjetju za kriptovalute še ni bila izdana licenca za podjetje in da je izvajanje dejavnosti, povezanih s kriptovalutami, v državi mirno nezakonito.

Fintech Commerce Rising Snappy Kambodžanska vlada zdaj ni odobrila izdajanja ali črpanja katere koli kriptovalute v državi, piše v datoteki. V datoteki, ki citira pošteni dokument, ki ga je pred kratkim objavilo Ministrstvo za finance in gospodarstvo, piše, da je v Kambodži izvajati, distribuirati ali trgovati s kriptovalutami nezakonito.

V celoti temelji v celoti v datoteki China Records Carrier, medtem ko ministrstvo priznava, da podjetje fintech raste, je na nasprotni strani ponovilo, da dolgotrajna prepoved nakupa in prodaje kriptovalut ostaja pod pritiskom. Kot je že poročal Bitcoin.com Records, so kamboške oblasti v 2018 uvedle, da obtok ali nakup in prodaja kriptovalut brez licence je bila včasih nezakonita.

Včasih so oblasti opozorile, da imajo kriptovalute funkcionalnost, da povzročajo tveganja končni javnosti in družbi. Nestanovitnost kriptovalutov, tako pravilno kot njihovo pomanjkanje podpore z osnovnim sredstvom, sta nekaj nevarnosti, o katerih se govori v Bi verjetno tudi dobro 09, 720 težava. Pomanjkanje osebne varnosti, kibernetski kriminal in pomanjkanje sredstev zaradi vdiranja so različna tveganja, o katerih je bilo govora v tej številki.

Kambodža pripravlja zaščito Fintech V novi izdaji, ki so jo skupaj izdali National Bank of Cambodia, Komisija za vrednostne papirje in Nacionalna policijska agencija, je ministrstvo za finance ponovilo, da ni bilo nobeno podjetje za kriptovalute. izdal licenco za podjetje.

Vmes je v datoteki China Records Carrier natisnjena, da Kambodža trenutno pripravlja svojo politiko gradnje fintech, ki v prvi vrsti na podlagi finančnega ministrstva zagotavlja država v celoti izkoristi izgradnjo tega nastajajočega strokovnega znanja, hkrati pa zmanjšuje povezana tveganja.

Kakšni so vaši nasveti o tej preji? Navedite nam, kaj si predstavljate, v komentarjih na polovici spodaj.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajen novinar, avtor in avtor. Veliko je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških držav in o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo prelomno pot.

Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najbolj priročne informativne funkcije. Zdaj ni niti najmanj krat hitra ponudba ali povpraševanje o predlogu za odločitev ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, ponudnika in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne nudi zgolj naložbenih, davčnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, nemudoma ali mimogrede, za kakršno koli propad ali izgubo, ki je nastala ali domnevno pripisana ali v zvezi z izčrpanostjo ali zanašanjem na kakršno koli zaobljubo, predmete ali ponudnike in izdelke, o katerih je govora v tem besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -