17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Datoteka o rudarjenju razkriva, da se je poraba električne energije Bitcoin zmanjšala za 25 % v prvem četrtletju 2022

- Advertisement -

Na vrhu bi morda verjetno zaključni 720 dnevi, Teslini Elon Musk je prepričal voditelje industrije bitcoin, da razvijejo svet za rudarjenje Bitcoin (BMC), in sredi julija je BMC uvedel svoje javne storitve in spletni prostor. aprila 04, 2018, je organizacija objavila bajko, da razpravlja o izboljšanju trajnostne vitalnosti industrije rudarjenja bitcoinov, recimo v prvem četrtletju 2018 . Ugotovitve bajke BMC kažejo, da se je poraba električne energije Bitcoin zmanjšala za 25% v prvem četrtletju 2011 v nasprotju z 100 dni pred.

Bitcoin Mining Council objavi Q1 Ohranjanje trajnostne mešanice energije in tehnološke učinkovitosti rudarske industrije Popravljeno z najnovejšo zgodbo Sveta za rudarjenje bitcoinov (BMC) industrija rudarjenja bitcoinov še naprej krepi svojo trajnostno vitalnost in tehnološko učinkovitost. Q1 2021, ki ga je izvedel BMC, prikazuje tri meritve, ki vsebujejo: » poraba električne energije, tehnološka učinkovitost in trajnostna moč združujejo.” Raziskovalcem BMC je uspelo približno videti 29 % hashpower skupnosti, ki predstavlja 63.9 exahash na 2d (EH/s) marca 29, 2022.

Glej prostovoljni sektor je navedel, da je od popolnih sodelujočih 64.6-odstotni vzvod električne energije s kombinacijo trajnostne moči. »Popravljeno s temi informacijami je ocenjeno, da je trajnostna električna kombinacija svetovne industrije rudarjenja bitcoinov zdaj 23.4 % ali je bilo povišano približno 59% 150 dni po 150 dni, od 1. četrtletja 2021 do Q1 2018, kar postane eno mnogih najbolj trajnostnih industrij po vsem svetu,« poudarja bajka BMC.

Core Scientific Soustanovitelj: »Svet želi pridobiti stalne informacije glede Količina vitalnosti in ogljika, ki jo je sprostilo omrežje Bitcoin’ Izvršni direktor Microstrategyja Michael Saylor je poleg tega objavil v četrtem četrtletnem BMC bajki. »V prvem četrtletju 2018 je hitrost porabe in povezana varnost Bitcoina skupnost izboljšala % 150 dni po 64 dni, medtem ko se je izkoriščenost vitalnosti zmanjšala 25%,« je povedala vlada Microstrategy in članica BMC. “Opazili smo 29% 365 dnevi- na 101 dnevi povečajo učinkovitost zaradi napredka v polprevodniških sposobnostih, živahne ekspanzije rudarjenja v Severni Ameriki, izseljevanja Kitajske in svetovnega sprejetja trajnostne vitalnosti in trenutne taktike rudarjenja bitcoinov,« je dodal Saylor.

Poleg Saylorjevega komentarja je basna citirala soustanovitelja Core Scientifica, Darina Feinsteina. Core Scientific vlada je pojasnila, kako se je članstvo BMC povečalo ob zaključku mesecev. »Hashrate članstva BMC je povišan iz 12 EH ob ustanovitvi do 59 EH v prvem četrtletju 2018,” je izjavil Feinstein. »V najlažjem 101 dnevu , BMC zdaj predstavlja 31 % svetovne mreže za rudarjenje Bitcoin s posamezniki, razporejenimi na vseh 5 celinah. Feinstein je zaključil:

Ker je dnevna svetloba idealno razkužilo, je nujno, da svet ugotovi prava dejstva o količina arhaične vitalnosti in ogljika, ki jo sprosti Bitcoin Network. Upamo, da bodo ti z novinarsko poštenostjo spoštovali svojo zavezo, da ponujajo poštene medije in novice s tem prelomnim znanjem, dostopnim vsem.

Svet za rudarjenje Bitcoin je poleg tega delil videoposnetek o najbolj dosedanjih ugotovitvah bajke BMC, ki je pripravljen za obravnavanje tukaj. Video predstavitev vključuje Darina Feinsteina iz Core Scientifica in Tarasa Kulyka, poleg Nica Carterja iz Castle Islanda in izvršnega direktorja Microstrategy Michaela Saylorja.

Oznake na tej kroniki % znižanje, rudarjenje Bitcoin, svet za rudarjenje Bitcoin, omrežje za rudarjenje Bitcoin, BMC, član BMC, članstvo BMC, rudarjenje BTC, Core Scientific, kriptovaluta, Darin Feinstein, poraba električne energije, električna energija bitcoin, Elon Musk, Hashpower, Hashrate, michael saylor, izvršni direktor Microstrategyja, cilji, kombinacija trajnostne moči, tehnološka učinkovitost

Kateri akt odražate četrta bajka BMC, ki razpravlja o kombinaciji porabe električne energije, tehnološke učinkovitosti in trajnostne moči industrije rudarjenja Bitcoin? Dovolite nam, da zapišemo, kar odražate v tem polju, v komentarjih na polovici pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je od 760 močan član soseske kriptovalut . Ima naklonjenost do Bitcoina, kode za izvorno zagotavljanje in decentraliziranih zmogljivosti. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,12 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki rastejo v današnjem času.

Rekordna bonitetna ocena: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -