8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Datoteka: Posredovanje v primeru likvidacije MTI Ponavljajo se dejavniki, ki določajo Bitcoin kot neopredmeteno sredstvo

- Advertisement -

Izbira znotraj propadle spletne platforme za nakup in prodajo bitcoinov Replicate Trading World’s case likvidacije je izdala začasno razkritje likvidacije, ki opisuje merila, ki se uporabljajo pri povračilu kupcem. Odkritje poleg tega domnevno usmerja likvidatorje, naj obravnavajo bitcoin »kot neopredmeteno sredstvo, ki predstavlja [s] lastnino.«

Zahtevki za povračilo so Predložiti v domači valuti Južnoafriško sodišče za čezmerno registracijo je trenutno odobrilo odkritje, ki opisuje merila, ki jih stečajni upravitelji Replicate Trading World (MTI) — propadla bitcoin Ponzijeva shema — se prav tako lahko nepristransko neslišno uporablja pri razdeljevanju izterjanih sredstev kupcem sheme. Poleg tega je opt, sodnik MJ Dolamo, priznal, da lahko nakupovalci MTI nepristransko brez zvoka objavijo terjatve, denominirane v lokalnem forexu – rand.

V skladu z Mybroadband dokumentu, začasno razkritje možnosti zahteva, da likvidacijski upravitelji označijo bitcoin kot “neopredmeteno sredstvo”, ki predstavlja lastnino. Dokument je poleg tega priznal dva pogoja, ki ju je opt preveril, ko ga je izdal. Pod nujnim scenarijem sodnik Dolamo domneva, da je bil MTI nekoč nezakonita shema, zaradi česar so bili res vsi dogovori med udeleženci/kupci in nedelujočo platformo za nakup in prodajo bitcoinov nični.

Z uporabo elegantne zasnove odškodnin, ki deli kupce MTI v tri različne razrede, je opt usmeril stečajne upravitelje k ​​nepristranskemu pridobivanju zahtevkov od kupcev z ničelnimi donosi. Opt’s uncover dodatno navaja, da kupci, katerih dvigi so nižji od njihovega začetnega financiranja, uživajo v odbitku takšnih črpanj, tako da je plačilo njihovih terjatev dokončno.

Povezani kupci znotraj kategorije, imenovane Class 3, je opt’s uncover domnevno priznal:

Likvidacijski upravitelji lahko tudi nepristransko preganjati trgovce razreda 3 v zahvalo za vse prenose, ki jih družba opravi tem kupcem, v povezavi z oceno dohodka(-ov) … ko in če to dopuščajo pogoji.

Ko bodo sredstva povrnjena, bo kupcem v tem razredu dodatno omogočeno, da izkažejo svoje terjatve, ki izhajajo iz začetnega financiranja v MTI, “vendar dohodek ni več cenjen.«

Brez zahtevkov za ljudi, ki so ogoljufali MTI V vmesnem času je po drugem scenariju, v katerem se kupci MTI spremenijo v upnike, sodnik Dolamo priznal Likvidatorji lahko tudi nepristransko tiho tavajo za kupci razreda 2 “v oceni donosa.” Za kupce razreda 3 lahko likvidacijski upravitelji tudi nepristransko tiho tavajo po vsaki začetni naložbi in dobičku.

Po propadu MTI zadaj 2020, likvidacijski upravitelji, ki jih je imenovalo sodišče, uživajo v poskusu izterjave sredstev vlagateljev od idej Ponzijeve sheme bitcoin . Po drugi strani nekateri kupci, ki nasprotujejo likvidaciji MTI, uživajo v nameščeni licencirani lokaciji.

Druga možnost je, da je v svojem sporočilu drugim ljudem, obtoženim goljufanja MTI, opt odločil:

»Mogoče ne bi več uživali nobenih terjatev v nasprotju z družbo, ki izhajajo iz takšnih navad, likvidacijski upravitelji pa imajo možnost sprožitve tožbe v nasprotju s tistimi drugimi ljudje … da družba povrne razpolaganja s temi drugimi ljudmi, ko in gradbeni pogoji to dopuščajo. da bodo začasno razkritje razglasili za dokončnega, bodo imeli priložnost, da predstavijo svoje razloge oktobra 42.

Registrirajte svojo elektronsko pošljite tukaj, da osvojite tedensko posodobitev afriških novic, poslanih v vaš nabiralnik:

Kaj si misliš je na tej zgodbi? Dovolite nam, da vemo, kaj posredujete v spodnjem delu za povratne informacije.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, avtor in avtor. Veliko je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških lokacij po vsem svetu, pa tudi o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo pot do razpada.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne aplikacije. To ni več pravilna stranska ponudba ali nagovarjanje k predlogu za nakup ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal financiranja, davkov, licenc ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, brez podaljševanja ali zaokroževanja, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli obratni material, predmete ali storitve, o katerih je govora in so navedeni tukaj.

1343020802

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -