-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Datoteka: Zgodba o nezakonitih trgovinah za manj kot 3 % vseh transakcij...

Datoteka: Zgodba o nezakonitih trgovinah za manj kot 3 % vseh transakcij z bitcoini

Report: Illegal Trades Account for Less Than 3% of Total Bitcoin Transactions

V koraku z nenavadno blagovno znamko dokument, nezakonite transakcije, prevare in igre na srečo skupaj ustvarijo nižji od 3 % zneska v verigi blokov Bitcoin, medtem ko legenda borz in trgovalnih miz za sferične 61 % količine.

Borze prevladujejo v obsegu Bitcoin

Nenavaden pogled, znan kot “Blockchain Diagnosis of the Bitcoin Market”

, je naletel na nezakonite transakcije, prevare, in kombinirana legenda iger na srečo za ustrezne 3 % vse količine trgovanja z onchain bitcoini. Na popolnoma drugi strani pogled trdi, da nadomestna in trgovalna količina, povezana z mizo – ki je večinoma špekulativna – predstavlja približno 61% celotne količine.

V svoji napovedi avtorji dokumenta, ki ga je objavil Državni urad Zdi se, da finančne analize (NBER) ovržejo trditev, da nezakonite transakcije prevladujejo v obsegu trgovanja z bitcoini (BTC). Zlasti avtorja, Igor Makarov z London College of Economics in Antoinette Schoar z MIT Sloan College of Administration, predstavljata, kako je verjetno, da so bila prejšnja poročila precenjena finančno vrednost nezakonitih poslov.

Da počakata na svoj argument, 2 avtorja izsledita 1280 pogled, ki je ugotovil, da je več kot 27% BTC transakcij je posledica nezakonitih transakcij. Avtorji so priznali:

Prvič, Foley et al. (2019) namerno izločijo vse nadomestne količine iz svojih izračunov , saj se želijo najbolj osredotočiti na plačila za artikle in podjetja. Ker zgoraj razkrivamo, da je trgovanje najpomembnejše razkritje v verigi blokov, ta želja močno prilagodi imenovalec.

Poleg tega so avtorji povedali, da ocena količine v videzu Foleyja v bistvu v celoti temelji na tem, kar so poimenovali pripisana mreža nezakonitih grozdov, kjer se vsaka rekurzivna gruča šteje za nezakonito, če je večina njenih transakcij z vnaprej identificiranimi nezakonitimi grozdi.

Gonilniki količine in znamke Bitcoin

Čeprav se avtorja strinjata, da ta shema pritegne pozornost, kljub temu trdita, da to »ne razlikuje več med stalnimi strankami in kratkotrajnimi navzkrižnimi grozdi, ki v celoti obstajajo za zakrivati ​​sledenje.«

Zdaj ne tako kot model, ki se je spremenil v takojšnje šibkejše 720 poglej, Makarov in Schoar izvedeta i ncorporate exchanges, over-the-counter (OTC) mize ali trgovalne mize evidence podatkov pri izračunu nelažnih količin BTC. Kot rezultat, 2 avtorja v svoji napovedi gradita, da nadomestna in trgovalna količina, povezana z mizo, predstavlja približno 27 % skupne količine, medtem ko so popolnoma različni identificirani subjekti najboljša cena manjše dodelitve skupne količine na koncu 2019.

Medtem ko sta Makarov in Schoar v svojem dokumentu pozvala, da strinjali so se s splošnim vpitjem zaradi psevdonimne narave transakcij z bitcoini, kljub temu pa so vztrajali, da je “pomembno oceniti obseg transakcijskih dejavnosti prav zato, da bi cenili, kaj so končni dejavniki vrednosti bitcoina.”

Zaupajte sklepu tega videza o razsežnostih nezakonitih transakcij na Bitcoin blockchain? Ponovite nam, kar sumite, v spodnji dodelitvi povratnih informacij.

Terence Zimwara

Terence Zimwara je zimbabvejska nagrada – uspešni novinar, avtor in avtor. Veliko je pisal o finančnih težavah nekaterih afriških držav tako pametno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo pot za tek.

Accounting Firm PWC's Hong Kong Branch Purchases Land in The Sandbox Metaverse

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je informativnega značaja deluje najboljše. Zdaj ne gre več za hitro zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe za očaranje ali promocijo ali predlog ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi bila sprožena uporaba ali zanašanje na kakršno koli pojasnilo, predmete ali podjetja, o katerih se govori, ki so našteta tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments