15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Davek predsednika Bidna na kripto rudarjenje se “ne bo zgodil,” pravi senator Lummis

- Advertisement -

Ponudba: spletna stran senatorke Cynthie Lummis Ameriška senatorka Cynthia Lummis preprosto ni oboževalka 10 odstotnega davka, ki ga je predlagal predsednik Biden o rudarjih kriptovalut.

»To se nedvomno ne more zgoditi,« je republikanec iz Wyominga in kripto navdušenec priznal v petek na Bitcoin 10 konferenca v Miamiju.

Obstajajo okoljske prednosti v povezavi s tem, da “ne odvaja plinov v ozračje tako učinkovito kot stabilizacijska omrežja,” je priznal Lummis.

Kolikšen je davek? Bidnova administracija je predlagala tako imenovano trošarino za digitalno rudarjenje energije ali DAME v svojih skladih za proračunsko leto 2024 v marcu.

Pod tem predlogom bi podjetja poskrbela za davek v višini 10 odstotkov plačila električne takse.

Davek bi se uvedel naslednje leto in postopoma v treh letih ob plačilu 10 odstotkov na leto, da bi nato dosegli cilj 10% plačilo z odpovedjo 2024, skladno s prejšnjim poročanjem o kripto novicah .

Prihodnja zakonodaja

Lummisova je o svojem računu dodatno govorila s senatorjem Kirsten Gillibrand, DN.Y. znan kot Guilty Innovation Act, ki je bil uveden ob zaključku leta in ki temeljito napreduje pri urejanju kripto.

Lummis je na konferenci priznal, da bo račun ponovno uveden v naslednjem mesecu, z nekaterimi spremembami, primerljivimi z dodajanjem posebne zaščite oseb.

Dvostrankarski par sodeluje s predsednikom odbora za monetarne storitve in izdelke House Patrickom T. McHenryjem, RN.C., in Maxine Waters, D- Kalifornija, ko je račun nedvomno razdelil na različne komisije, da bi ga izročil, je priznal Lummis.

Demokrati in republikanci v predstavniškem domu v odboru za monetarne storitve in produkte so bili videti razdeljeni glede tega, kako bi morda dodatno prilagodili stabilne kovance na neki ravni zaslišanja na Četrtek.

Predsednik McHenry, RN.C., in obledeli predsednik tega odbora Gain. Waters, ki je delal skupaj na računu za zaključno leto, kljub temu prej kot zaslišanje v četrtek, sta se pojavili dve menici stablecoin.

»Zvesti smo raziskavi, da hiša najprej prenese račun za stabilne coine, nato pa boste morda videli uvedbo Lummisa Gillibrand v senatu, ki bo obravnaval celovito,« je priznal Lummis.

Lummis je na zahtevo pojasnila, ali je uporabila samo zato, da bi morda morda predstavili njen račun, dokler račun za stabilne coine ne bo obdelan prek parlamenta.

»Ne moramo,« je priznal Lummis. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Kratke 3 minute poučevanja o trenutnih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -