20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Daymak bo do leta 2023 lansiral vozilo za rudarstvo kripto

Daymak bo do leta 2023 lansiral vozilo za rudarstvo kripto

Daymak to Launch the First Crypto Mining Vehicle by 2023

Daymak, s sedežem v Kanadi družba za električna vozila, je napovedala Daymak Spiritus, električni avtomobil, ki bo lahko rudaril kriptovalute. Glede na specifikacije bo imel tudi polnjenje s soncem, da bo zmanjšal obremenitev akumulatorja med vožnjo. Družba, ki je avtomobil ponudila samo za 60 dni, trdi, da jim je uspelo dobiti več kot 350 milijonov dolarjev v prednaročilih.

Daymak za lansiranje Crypto Mining Electric Car

Daymak, družba električnih avtomobilov s sedežem v Torontu, je napovedala predstavitev svojega novega izdelka, Daymak Spiritus, avtomobila, ki bo vključeval rudarjenje kriptovalut. Kot piše v sporočilu za javnost, bo Daymak Spiritus lahko kopal “od Dogecoina do Bitcoina, ko bo parkiran.” Spiritus bo vključeval GPU, ki bo uporabnikom omogočal, da svojo rudarsko moč usmerijo v pridobivanje katere koli kriptovalute. Čeprav navaja, da bo vključeval rudarjenje bitcoinov, v izjavi ni nikjer omenjene strojne opreme ASIC.

Daymak to Launch the First Crypto Mining Vehicle by 2023

Poleg svojih funkcij za pridobivanje kriptovalut ima Daymak Spiritus še druge redke muhe: avtomobil je čudnega videza, saj je dvosed s tremi kolesi, vendar je ni nič, od 0 do 60 MPH v 6,9 sekunde. Čeprav je zelo daleč od nedavnih ponudb električnih podjetij, kot je Tesla, se je Daymak odločil, da bo ostal na bolj vrednotni strani cenovnega spektra z ocenjeno ceno $ 19, 995 za svoj vstopni model, pri čemer se ta oprema trži kot “Deluxe.”

Spiritus ima tudi sončno energijo plošča, ki bo napajala vse nemehanske sisteme, kar pomeni, da je to lahko prvi avtomobil, ki bo omogočil rudarjenje kriptovalut s sončnim pogonom. Vendar pa Daymakov predlog gre dlje od tega. Aldo Baiocchi, predsednik podjetja, je izjavil:

Predvidevamo prihodnost, v kateri bodo plačevale vaše avtoceste, vaše parkirišče in vaš pogon skozi naročilo bo plačan neposredno med kripto. Vaše spletne račune in vaše bančništvo lahko upravljate z isto programsko platformo, plačano v kripto.

Še zgodaj je da vidimo, ali bodo vse te ideje uporabljene, vendar je vizija podjetja resnično ambiciozna in bi lahko pomagala določiti trend, ki bi ga sledili tudi drugi proizvajalci. Daymak ocenjuje, da bo Spiritus pripravljen za odpremo v 2023.

Potiskanje zelenega se nadaljuje

Daymak je skočil na zeleno pripoved o rudarstvu, ki jo zdaj promovira znani Teslin predsednik uprave Elon Musk, in to je postavilo ton novim podjetjem za vstop v rudarsko dejavnost. Musk je kritiziral porabo energije pri pridobivanju bitcoinov, medtem ko je Tesla tudi napovedal, da bodo prejšnji mesec prenehali sprejemati bitcoin kot plačilo za njegova vozila. Po naključju so se cene približno ob istem času zrušile, mnogi pa so to dejstvo označili kot enega od dejavnikov, ki so ga povzročili.

Spiritusa bo poganjala električna in sončna energija, zaradi česar med parkiranjem avtomobila je mogoče zaznati dobičke kriptovalut in z uporabo samo obnovljive energije bo nekaj, kar blagovna znamka meni, pritegnilo množico ekologov. Podjetje sprejema tudi plačila v kriptovalutah, saj je drugi proizvajalec električnih avtomobilov na svetu, ki je to storil po Tesli.

Kaj meniš o Daymak Spiritusu? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

European Union to Release Digital Wallet for Payments Next Year

Beijing to Disperse $6 Million in Digital Yuan in a Red Envelope Lottery

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments