2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice DCG dosegel vrednost 10 milijard dolarjev v sekundarni prodaji, ki jo vodita...

DCG dosegel vrednost 10 milijard dolarjev v sekundarni prodaji, ki jo vodita Softbank in Capitalg

DCG

Skupina digitalnih valut (DCG) , konglomerat VC s sedežem na Manhattnu, osredotočen na kripto, je dosegel $ vrednotenje v milijardah dolarjev pri sekundarni prodaji, kjer so obstoječi vlagatelji del svojih delnic prodali novim. Krog financiranja je vodil Softbank, vključeval pa je tudi sodelovanje Capitalg, Googlove investicijske družbe. 700 delnice v vrednosti milijona dolarjev so se s prodajo zamenjale.

Digitalna valutna skupina prodaja $700 Milijon v krogu sekundarne prodaje

Digital Currency Group (DCG), podjetje, osredotočeno na kripto, je objavilo sekundarno prodajo kjer so obstoječi vlagatelji del svojih delnic prodali novincem v družbi. Posel, ki je vključeval menjavo delnic v vrednosti 700 milijonov dolarjev, je vodila Softbank s sodelovanjem Capitalg, Googlovega zasebnega investicijskega podjetja.

To še dodatno utrjuje pomen, ki ga ima DCG v trenutnem svetu, osredotočenem na kripto. S tem novim naložbenim krogom je vrednotenje družbe doseglo $10 milijardo. Čeprav se ime DCG za nekatere morda zdi nejasno in neprepoznavno, služi kot matično podjetje za pomembne blagovne znamke v ekosistemu. Med temi sta Grayscale, največji upravljavec premoženja kriptovalut na svetu, in Genesis, ponudnik storitev kriptovalut za institucije.

O prodaji Barry Silbert, ustanovitelj in izvršni direktor DCG, navedel:

Mi smo najboljši posrednik za vlaganje v to industrijo. Iskali smo vrsto podpornikov, ki bi lahko bili in upajmo, da bodo z nami na tej poti naslednjih nekaj desetletij.

DCG bo ostal zaseben

Medtem ko pred kratkim nekaj velikih Podjetja v kripto industriji, kot je Coinbase, so postala javna, zdi se, da DCG ne zanima slediti tej poti, vsaj v bližnji prihodnosti. Silbert je izjavil:

Tipičen razlog, zakaj podjetja postanejo javna ali hitijo, je obravnava likvidnosti ali zbiranje denarja za pridobitev, vendar teh pritiskov nimamo. Uživam v gradnji tega kot zasebnem podjetju.

Vendar Silbert ni izključil IPO, a prav zdaj je malo verjetno, da DCG nima likvidnostnih težav. Pravzaprav je podjetje na pravi poti, da bo samo v tem letu doseglo več kot milijardo dolarjev prihodkov.

Ustanovitelj Capitalga David Lawee je pojasnil, da je to naložba za izkoriščanje prilagodljivosti, ki jo svetu kriptovalut in DCG, razstava. Lawee meni, da ima DCG prilagodljivost, da se prilagodi novim kripto trendom in da ostane pomemben na trgu dolgo časa.

Kaj menite o sekundarnem krogu, ki je DCG dal oceno $10 milijard? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

AWS Seeks a Specialist to Develop Amazon’s 'Digital Currency and Blockchain Strategy Roadmap'

AWS Seeks a Specialist to Develop Amazon’s 'Digital Currency and Blockchain Strategy Roadmap'

AWS Seeks a Specialist to Develop Amazon’s 'Digital Currency and Blockchain Strategy Roadmap'

AWS Seeks a Specialist to Develop Amazon’s 'Digital Currency and Blockchain Strategy Roadmap'

AWS Seeks a Specialist to Develop Amazon’s 'Digital Currency and Blockchain Strategy Roadmap'

Zasluge za slikeBurger King Giving Away Bitcoin, Ether, Dogecoin in Partnership With Robinhood: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments